Glitz & Glam

Päiväni I love me 2014 -kauneusmessuilla

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Älkää hukkuko kuvien määrään. Tässä tulee postaus minun ensimmäisestä kerrasta I love me -messuilla.

Olin saanut bloggaajapassin kauneusmessuille, joten olisin päässyt maksutta kaikkina kolmena päivänä. Lisäksi minulla olisi ollut pääsy messukeskuksen ”pressitiloihin”, mutta en minä sinne ehtinyt, koska vain yksi päivä aikaa messuilla ja sekin aika meni liian nopeasti. Sanon jo tässä vaiheessa, että jos suinkin mahdollista, niin kannattaa yrittää päästä viettämään messuilua vähintään kahtena päivänä.

Lähdin messuille ystäväni Marin kanssa. Messuille saavuttuamme, pääsi kaksi kosmetiikkahörhöä irti.

Ensimmäisenä pysähdyimme Cesarsille. Dollish Polish -bloggaajalakat olivat hyvin esillä ja näytti siltä, että ne olivat tehneet hyvin kauppansa.

Charming Nailsin suunnittelema Charming Starry Sky oli ilmeisesti myynyt eniten. Messupäivän alussa lakkoja oli tämän verran. Loppuvaiheessa huomasin, että vain kaksi kynsilakkaa oli enää kupissa.

Bongasin tuttuja Cesarsin pisteellä. Ensin huomasin vieressäni In This Part of Town -blogin Liisan. Vähän ajan päästä huomasinkin tutun kynsibloggaajan, joka olikin Cesarsin edustajana.

Voi mahdoton miten paljon Cesarsin pisteellä oli tavaraa!

Ystäväni haali tarjouksessa olevia uutuuslaattoja ja sen ”löllöstampperin”. Itsekin päätin nyt ostaa sen stampperin testiini. Kävi kuitenkin niin, että Cesarsin Satu tunnisti minut, joten sain stampperin ilman maksua. Täytyy joku päivä kokeilla pitkästä aikaa leimailua. Jospa löllöllä olisi helpompaa? On vähän taidot ruostuneet, kun en juurikaan enää leimaile. Laattoja olen haalinut, mutta nekin ovat jääneet testailematta.

Cesarsilta jatkoimme matkaa Zoyan maahantuoja pisteelle.

Minä halusin päästä ostamaan Zoyan PixieDust -lakkoja. Rakastan tekstuurilakkoja ja ihastuin kokeilemaani Zoyan tekstuurilakkaan, joten näitä oli saatava lisää!

Minua kyllä kuumotti monta muutakin Zoyan lakkaa, mutta jätin tällä kertaa ostamatta muita. Eivät nämä meinaa ilmaisia olleet messuillakaan. Messutarjouksena oli 12 euroa kappale tai 4 kynsilakkaa 44 eurolla.

Ostin sitten sen neljä PixieDustia.

Nämä sävyt sitten haalin itselleni. Kovin oli punavoittoista, mutta tuo Godiva poikkesi hieman genrestä.

Seuraavaksi pysähdyimme Salon24.eu:n pisteelle. Kyseessä on virolainen maahantuoja, joka tuo myös Suomeen Joicoa, British Hairia, Macadamiaa, Richia jne. Salon24.eu oli laittanut hyvät messutarjoukset tuotteilleen.

Minulle esiteltiin ja kerrottiin paljon tuotteista ja tiedusteltiin kiinnostuksestani. Richiä olenkin jo kokeillut ja pitänyt siitä.

Edustaja kehui ja kertoi paljon Macadamian vaahtohoitoaineesta. Innostuin itsekin ja nyt olen sitä ehtinyt pari kertaa kokeilemaan. Voin vinkata jo nyt, että jos törmäätte hoitoaineeseen ja mietitte, että kannattaisiko kokeilla, niin vinkkaan, että kannattaa! Tästä tulee juttua myöhemmin.

Minulle pakattiin testailuun Richiä ja Macadamiaa. Joicon Structuren tuotteen ostin itse. Kuulosti niin kiinnostavalta tuo primeri hiuksiin, eikä se maksanut messuilla, kuin sen 5 euroa.

Grimas oli jälleen esillä messuilla. Minua on kyselty toisinaan mm. Grimasin messuedustajaksi, mutta valitettavasti kaikki kysytyt kerrat ovat olleet sellaisia, että olen ollut töissä teatterilla. Grimasilla oli mm. aina iloinen ja pirteä Kaisa. Tämä kaunotar on periaatteessa minun henkilökohtainen myyjäni Grimasin maahantuojan myymälässä. 😀 Aina kun menen Grimasille ostoksille, niin Kaisa kutsutaan palvelemaan minua tai saan heti raportin, että Kaisa ei ole tänään paikalla. Kaisan kanssa vaan minulla venähtää ostosreissu, sillä jään aina suustani kiinni. 😀

Kyselin, että olivatko tekoripset tehneet viikonlopun aikana kauppansa ja olivat kuulemma. En ihmettele, sillä Grimasin ripset ovat halpoja, kestäviä ja toimivia. Grimasilla on ehdottomasti parasta mattaluomivärit ja huippupigmenttiset huulipunat.

Duroyta kävin myös kurkkimassa.

Duroyn pisteellä oli vähän ruuhkaista ja esittelijät eivät oikein noteeranneet, joten en sitten innostunut ostamaan mitään.

Bongasin aina uuden brändin, joka on kotimainen. Jäin kiinnostuneena tutkimaan sitä ja kuulemaan lisää.

Joy of Finland on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka on yhden naisen unelman toteutuksen tulos.

Innostuin Joysta niin paljon, että ostin messutarjouksessa olleen seerumin, jonka kanssa sai kaupan päälle vartalovoiteen, puhdistusgeelin ja kosteusvoiteen kasvoille. Oli hyvä messutarjous, sillä 69 eurolla sai neljä tuotetta. Esittelijänä oli itse Joyn perustaja, joka halusi antaa minulle bloggaaja-alennuksen. Ehdotin, että alennuksen sijaan, hän voisi antaa kaupan päälle vielä silmänympärysvoiteen, niin saan testailustani kokonaisvaltaisen.

Tästä tulee myöhemmin juttua ja raporttia. Jos kiinnostuitte jo nyt Joy of Finlandista, niin tässä linkki heidän sivuilleen, josta löytyy myös verkkokauppa.

Seuraavaksi näin IDUN Mineralsin pisteen. Riensin sinne.

Muista blogeista olen lukenut IDUNista ja kiinnostukseni on herännyt kauniisti pakattuihin mineraalimeikkeihin.

Luomivärejä löytyy paletteina, yksittäin pakattuina ja duoina. Jopa se 38-maskara!

Eivätkö olekin kauniita?

Minulle tarjottiin testailtavaksi muutamaa tuotetta ja ilolla otin vastaan. Sain mineraalimeikkipohjan, kabukin ja luomiväripaletin. Näistä tulee meikkipostausta ja esittelyä, kun ehdin näihin tutustumaan.

Invisibobble oli näyttävästi esillä.

Kuten myös Tangle Teezer -harjat.

Samassa pisteessä oli myös uutuus, jolla häivytellään tyvikasvua. Sain tämän tuotteen esittelytilaisuuteen kutsun, mutta valitettavasti ko. päivänä en pysty olemaan samaan aikaan kahdessa paikassa. Ideana tämä kiinnostaa minua todella paljon. Color WOW on tyvipuuteri, jolla tosiaan saadaan häivyteltyä tyvikasvua.

Konjac-sienet olivat myös messuilla esillä. Olen saanut goodie bagistä testiini mustan Konjac-sienen. Saa nähdä aloitanko sen testailun vasta sitten kesällä, kun ihoni on taas rasvoittuva. Nyt se kärsii kuivuudesta.

Jamelan piste oli varmasti hauskin koko messuilla.

Hauskoja koko kasvojen naamioita on vaikka minkälaisia ja eri tarpeisiin.

Silmien alle käytettäviä kultakollageeninaamioita sai halukkaat testailla.

Tietysti minäkin niitä halusin testata turvoksissa oleville silmänalusille. Nämä tuntuivat ihanilta ja virkistäviltä.

Minulle tarjottiin testailua varten omien tarpeiden mukaisia naamioita ja seerumia. Raportoin näistä hauskoista tuotteista teille mahdollisimman pian. Sain myös muutamia silmänalusille käytettäviä naamioita teille arvottavaksi. Laitan hyvin pian pika-arvonnan pystyyn.

Jaan teille myös vielä voimassa olevan messuedun. Koodilla MESSU14 saa 25% alennusta Jamelan verkkokaupasta.

Oriflame oli suuresti ja näyttävästi lähtenyt messuille.

Olin saanut bloggaajana kutsun Mervi Markkasen meikattavaksi ja päätin tällä kertaa antaa jonkun muun meikata minut. Oriflamen pisteellä oli yleisön mahdollista päästä meikkikoulun opiskelijoiden meikattavaksi.

Otin muutamia kuvia tästä tilanteesta, joka on minulle aika uusi. Olen kerran aikaisemmin käynyt meikkaajalla, kun itse en vielä ollut ammattilaismeikkaaja. Viimeksi minua on meikannut meikkikoulussa luokkakaverit ja siitäkin on jo 3,5 vuotta aikaa!

Oli oikeasti todella virkistävää päästä toisen käsittelyyn. Seurasin Mervin työskentelytapoja ja erityisesti välineitä. Jokaisella meikkaajalla on omat tyylinsä, tapansa ja välineensä. Olen sitä mieltä, että aina voi oppia kollegoilta uusia näkökulmia, tapoja ja suhtautumisia. Olin todella innoissani.

Annoin Merville vapaat kädet ja tällainen siitä tuli. Silmämeikissä oli smoky-tyyliä ja graaffista rajausta yhdistettynä. Aika hauska! Rakastuin hänen valitsemaan huulipunaan, vaikka aluksi hieman epäröin. Sanoin Merville, että hän saa päättää sävyt, sillä minulla oli kuitenkin tieto ja luotto siihen, että kyllä hän tietää mitä tekee. Törmään itsekin työssäni vastaavaan. Asiakas saattaa epäröidä ehdotuksiani. mutta jos vain he antavat minun toteuttaa ehdotukseni, niin aina ovat olleet lopputulokseen tyytyväisiä.

Mervi kirjoitti ylös minulle käytetyt tuotteet, jotka valitsi minulle ja tulen saamaan ne postitse myöhemmin. Pääsen sitten esittelemään tuon upean huulipunan. Mervin tuolissa oli ihanan rentouttavaa höpötellä työstämme ja kaikista muista jutuista. Kiitos siis sinulle Mervi!

Oriflame jakoi bloggaajille punaisia pr-kasseja ja kaikki messuilijat, jotka osallistuivat arvontaan, saivat pienen mustan kassin.

Bloggaajakassi sisälsi ihonhoitotuotteita.

Arvontaan osallistuneet saivat The One 5-in-1 -maskaran, kuvaston ja messutarjouskoodin. Maskaran esittelinkin tässä postauksessa, jossa muitakin Oriflamen tuotteita.

Minusta oli todella kiva ja näyttävä esiintulo Oriflamelta jakaa maskaroita ja kuvastoja arvontaan osallistuneille.

Yksi suurimpia juttuja messuilla oli myös Mariela Sarkima, Remington ja Cailap, jotka olivat lyöneet hynttyyt yhteen. Tuloksena oli Mariela Sarkima Beauty School & Bountique.

Mariela esitteli Remingtonin laitteilla ja muilla välineillä hiustenlaittoa. Yleisö pääsi omille pisteilleen harjoittelemaan ja testailemaan kampauksien tekoa ja välineitä. Myynnissä oli Remingtonin tuotteita, Marielan Hairbible -kirjoja ja tietysti Cailap by Mariela Sarkima -siveltimiä.

Jäin odottamaan esityksen loppua, jotta pääsin moikkaamaan Marielaa. Kiirettä oli pidellyt koko messuviikonlopun ja ihmisiä oli riittänyt heidän pisteellään… en kyllä yhtään ihmettele.

Bongasin myös miehisiä juttuja… Faby Man Collection. Eli miesten kynsilakkakokoelma. Hmm… hieman huvitti ajatus siitä, että lakkailisimme yhdessä kynsiä mieheni kanssa. 😀

Sitten minulle tarjottiin tätä näppärän näköistä Audia testiin… eikun… se olikin unta. 😀 Kyllä tuolla punaisella paholaisella ehtisi paikasta A, paikkaan B.

Ihan messujen loppuvaiheessa kävimme luonnollista -puolella. Huomasin, että juuri täällä osastolla oli monet esittelijät jo hieman nuukahtaneita pitkästä ja rankasta messuviikonlopusta. Kovinkaan moni ei enää tullut kertomaan tuotteistaan, joten siksi minulla on aika vähän kerrottavaa.

Pihkavoiteita oli myös myynnissä. Niitä löytyi hieman erilaisina versioina. Muistatteko postaukseni pihkavoiteesta?

Kaikille tuttu Lavera oli myös esillä.

Karpalokäsivoide on Laveran yksi uutuuksista.

Laveraltahan löytyy myös tuotteet vauvaniholle, että myös miesten tuotelinja.

Jos muuten on kookoksen ystävä, niin aah! Tämän voiteen tuoksu on ihana.

Lisäksi samalla maahantuojalla oli esillä Born to Bion tuotteet. Suihkugeelejä testailinkin silloin vuosia sitten.

Minulle uutena juttuna oli Lilly’s Eco Clean -puhdistusaineet, jotka ovat suomalais-irlantilaisia. Kaksi Irlantiin muuttanutta suomalaisnaista on perustanut tämän Lilly’s Eco Clean -puhdistusaineet.

Laveran kosmetiikkahyllyllä oli sen verran tunkua, että en oikein sitä päässyt tutkimaan.

Lavera myös jakoi bloggaajille pr-kasseja, joista löytyi uutuuksia. Karpaloa ja arganöljyä sisältävää käsivoidetta ja uudistuneet huulivoiteet.

Pysähdyin myös tutkimaan kiinnostavia Terre d’Orin tuotteita.

Minuun vetoaa kovasti Terre d’Orin pakkaukset. Niin kauniita ja erilaisia.

Samalla maahantuojalla on monta muutakin kiintoisaa ja tyylikästä luonnonkosmetiikkabrändiä. Tässä kuvassa Pure Altitude. Sain tässä pisteellä niin paljon informaatiota, vaikka muuten luonnollista -osasto oli vähän uinuvan oloista messujen loppupuolella.

Alorée.

Melvita.

Florame, jolta löytyy mm. lumpeenkukkaa sisältävä tuotelinja.

Palasin takaisin kauneusosastolle ja näin nämä ihastuttavat tuotteet.

Castelbel on portugalilainen tuoksujen lifestyle-merkki. Kannattaa tutustua nettisivuilta lisää. Nämä ovat upeita!

Olin aikaisemmin katsellut, että mitä nämä kimonoihin pukeutuneet naiset edustavat. Messujen loppulla Ihola -piste oli hiljaisempi, joten poikkesin sinne.

Huomasin hetken päästä, että aaah! Nämä ovat näitä V10 -seerumeja.

Sain informatiivisen esittelyn eri tarkoituksiin seerumeista, joita tosiaan löytyy kaikille.

Minulle tarjottiin seerumia testiin. Päädyin ottamaan seerumin äitini tarpeiden mukaan, sillä olin itse jo ostanut ja saanut seerumit. Kolmannen seerumin testailussa olisi vierähtänyt tovi. Joten äitini testaa tämän V 10 Plus Bio Cell -seerumin ja raportoin hänen kokemuksistaan. Erityisesti aikuisempien lukijoiden kannalta fiksumpaa, että seerumin testaa aikuinen nainen.

New Hairstore jakoi alennuskuponkeja ja tuotteita ohi kulkeville. Minä ja ystävämme saimme Let me be* -hoitosuihkeet. Olen tämän tuotteen jo testannut ja postannutkin joskus lähes 3 vuotta sitten.

Kuva: In This Part of Town -blogin Liisa

Sitten hieman hurja bongaus messuilta. Liisa nämä ehti ensin bongata ja kertoi minulle. Kuvat lainasin häneltä.

Kuva: In This Part of Town -blogin Liisa

Halpoja kopioita… Kukaan ei varmaan tunnista, että mikä merkki ja mikä tuoksu tässä on ollut ideana matkia.

Kuva: In This Part of Town -blogin Liisa

Olen aika hämmentynyt, että näitä kaiken lisäksi joku osti. Joo, on 5 euroa halpaa, mutta tämä on aika mautonta kopiointia. Kyseessä oli virolainen firma, joten mietin kyllä tuotteiden alkuperää myös. Niin ja laillisuus?

Mutta loppuun vielä lyhyt yhteenveto messuista. Messut olivat mukavat, minusta kaikki oli toimivaa ja sujuvaa. Sunnuntai oli hiljainen päivä, joten aika rauhassa sai kulkea ja mennä. Toki ihmisiä riitti sunnuntainakin, mutta mitä olen puheista ymmärtänyt, niin oli lähes hiljaista verrattuna lauantaihin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että messuilla on niin paljon kaikkea, että yhden päivän messuilusta pääsi vain raapaisemaan pintaa. Ensi vuonna on yritettävä, että pääsen vähintään kahtena päivänä. Näkyvimmät jutut olivat Marielan Beauty School & Bountique ja Oriflame. Hauskin juttu oli varmaankin ne naamiot, joita yleisökin sai testailla.

Mitä piditte messuista? Olivatko paremmat vai heikommat, kuin aikaisempina vuosina. Minulla ei ole vertailukohtaa, mutta tiedän, että aikaisempina vuosina oli erikseen ammattilaispuoli ja siellä hiuskilpailuja jne.

Lue myös

X