Bloggaaminen

Päiväni I love me 2014 -kauneusmessuilla

21.10.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Älkää hukkuko kuvien määrään. Tässä tulee postaus minun ensimmäisestä kerrasta I love me -messuilla.

Olin saanut bloggaajapassin kauneusmessuille, joten olisin päässyt maksutta kaikkina kolmena päivänä. Lisäksi minulla olisi ollut pääsy messukeskuksen ”pressitiloihin”, mutta en minä sinne ehtinyt, koska vain yksi päivä aikaa messuilla ja sekin aika meni liian nopeasti. Sanon jo tässä vaiheessa, että jos suinkin mahdollista, niin kannattaa yrittää päästä viettämään messuilua vähintään kahtena päivänä.

Lähdin messuille ystäväni Marin kanssa. Messuille saavuttuamme, pääsi kaksi kosmetiikkahörhöä irti.

Ensimmäisenä pysähdyimme Cesarsille. Dollish Polish -bloggaajalakat olivat hyvin esillä ja näytti siltä, että ne olivat tehneet hyvin kauppansa.

Charming Nailsin suunnittelema Charming Starry Sky oli ilmeisesti myynyt eniten. Messupäivän alussa lakkoja oli tämän verran. Loppuvaiheessa huomasin, että vain kaksi kynsilakkaa oli enää kupissa.

Bongasin tuttuja Cesarsin pisteellä. Ensin huomasin vieressäni In This Part of Town -blogin Liisan. Vähän ajan päästä huomasinkin tutun kynsibloggaajan, joka olikin Cesarsin edustajana.

Voi mahdoton miten paljon Cesarsin pisteellä oli tavaraa!

Ystäväni haali tarjouksessa olevia uutuuslaattoja ja sen ”löllöstampperin”. Itsekin päätin nyt ostaa sen stampperin testiini. Kävi kuitenkin niin, että Cesarsin Satu tunnisti minut, joten sain stampperin ilman maksua. Täytyy joku päivä kokeilla pitkästä aikaa leimailua. Jospa löllöllä olisi helpompaa? On vähän taidot ruostuneet, kun en juurikaan enää leimaile. Laattoja olen haalinut, mutta nekin ovat jääneet testailematta.

Cesarsilta jatkoimme matkaa Zoyan maahantuoja pisteelle.

Minä halusin päästä ostamaan Zoyan PixieDust -lakkoja. Rakastan tekstuurilakkoja ja ihastuin kokeilemaani Zoyan tekstuurilakkaan, joten näitä oli saatava lisää!

Minua kyllä kuumotti monta muutakin Zoyan lakkaa, mutta jätin tällä kertaa ostamatta muita. Eivät nämä meinaa ilmaisia olleet messuillakaan. Messutarjouksena oli 12 euroa kappale tai 4 kynsilakkaa 44 eurolla.

Ostin sitten sen neljä PixieDustia.

Nämä sävyt sitten haalin itselleni. Kovin oli punavoittoista, mutta tuo Godiva poikkesi hieman genrestä.

Seuraavaksi pysähdyimme Salon24.eu:n pisteelle. Kyseessä on virolainen maahantuoja, joka tuo myös Suomeen Joicoa, British Hairia, Macadamiaa, Richia jne. Salon24.eu oli laittanut hyvät messutarjoukset tuotteilleen.

Minulle esiteltiin ja kerrottiin paljon tuotteista ja tiedusteltiin kiinnostuksestani. Richiä olenkin jo kokeillut ja pitänyt siitä.

Edustaja kehui ja kertoi paljon Macadamian vaahtohoitoaineesta. Innostuin itsekin ja nyt olen sitä ehtinyt pari kertaa kokeilemaan. Voin vinkata jo nyt, että jos törmäätte hoitoaineeseen ja mietitte, että kannattaisiko kokeilla, niin vinkkaan, että kannattaa! Tästä tulee juttua myöhemmin.

Minulle pakattiin testailuun Richiä ja Macadamiaa. Joicon Structuren tuotteen ostin itse. Kuulosti niin kiinnostavalta tuo primeri hiuksiin, eikä se maksanut messuilla, kuin sen 5 euroa.

Grimas oli jälleen esillä messuilla. Minua on kyselty toisinaan mm. Grimasin messuedustajaksi, mutta valitettavasti kaikki kysytyt kerrat ovat olleet sellaisia, että olen ollut töissä teatterilla. Grimasilla oli mm. aina iloinen ja pirteä Kaisa. Tämä kaunotar on periaatteessa minun henkilökohtainen myyjäni Grimasin maahantuojan myymälässä. 😀 Aina kun menen Grimasille ostoksille, niin Kaisa kutsutaan palvelemaan minua tai saan heti raportin, että Kaisa ei ole tänään paikalla. Kaisan kanssa vaan minulla venähtää ostosreissu, sillä jään aina suustani kiinni. 😀

Kyselin, että olivatko tekoripset tehneet viikonlopun aikana kauppansa ja olivat kuulemma. En ihmettele, sillä Grimasin ripset ovat halpoja, kestäviä ja toimivia. Grimasilla on ehdottomasti parasta mattaluomivärit ja huippupigmenttiset huulipunat.

Duroyta kävin myös kurkkimassa.

Duroyn pisteellä oli vähän ruuhkaista ja esittelijät eivät oikein noteeranneet, joten en sitten innostunut ostamaan mitään.

Bongasin aina uuden brändin, joka on kotimainen. Jäin kiinnostuneena tutkimaan sitä ja kuulemaan lisää.

Joy of Finland on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka on yhden naisen unelman toteutuksen tulos.

Innostuin Joysta niin paljon, että ostin messutarjouksessa olleen seerumin, jonka kanssa sai kaupan päälle vartalovoiteen, puhdistusgeelin ja kosteusvoiteen kasvoille. Oli hyvä messutarjous, sillä 69 eurolla sai neljä tuotetta. Esittelijänä oli itse Joyn perustaja, joka halusi antaa minulle bloggaaja-alennuksen. Ehdotin, että alennuksen sijaan, hän voisi antaa kaupan päälle vielä silmänympärysvoiteen, niin saan testailustani kokonaisvaltaisen.

Tästä tulee myöhemmin juttua ja raporttia. Jos kiinnostuitte jo nyt Joy of Finlandista, niin tässä linkki heidän sivuilleen, josta löytyy myös verkkokauppa.

Seuraavaksi näin IDUN Mineralsin pisteen. Riensin sinne.

Muista blogeista olen lukenut IDUNista ja kiinnostukseni on herännyt kauniisti pakattuihin mineraalimeikkeihin.

Luomivärejä löytyy paletteina, yksittäin pakattuina ja duoina. Jopa se 38-maskara!

Eivätkö olekin kauniita?

Minulle tarjottiin testailtavaksi muutamaa tuotetta ja ilolla otin vastaan. Sain mineraalimeikkipohjan, kabukin ja luomiväripaletin. Näistä tulee meikkipostausta ja esittelyä, kun ehdin näihin tutustumaan.

Invisibobble oli näyttävästi esillä.

Kuten myös Tangle Teezer -harjat.

Samassa pisteessä oli myös uutuus, jolla häivytellään tyvikasvua. Sain tämän tuotteen esittelytilaisuuteen kutsun, mutta valitettavasti ko. päivänä en pysty olemaan samaan aikaan kahdessa paikassa. Ideana tämä kiinnostaa minua todella paljon. Color WOW on tyvipuuteri, jolla tosiaan saadaan häivyteltyä tyvikasvua.

Konjac-sienet olivat myös messuilla esillä. Olen saanut goodie bagistä testiini mustan Konjac-sienen. Saa nähdä aloitanko sen testailun vasta sitten kesällä, kun ihoni on taas rasvoittuva. Nyt se kärsii kuivuudesta.

Jamelan piste oli varmasti hauskin koko messuilla.

Hauskoja koko kasvojen naamioita on vaikka minkälaisia ja eri tarpeisiin.

Silmien alle käytettäviä kultakollageeninaamioita sai halukkaat testailla.

Tietysti minäkin niitä halusin testata turvoksissa oleville silmänalusille. Nämä tuntuivat ihanilta ja virkistäviltä.

Minulle tarjottiin testailua varten omien tarpeiden mukaisia naamioita ja seerumia. Raportoin näistä hauskoista tuotteista teille mahdollisimman pian. Sain myös muutamia silmänalusille käytettäviä naamioita teille arvottavaksi. Laitan hyvin pian pika-arvonnan pystyyn.

Jaan teille myös vielä voimassa olevan messuedun. Koodilla MESSU14 saa 25% alennusta Jamelan verkkokaupasta.

Oriflame oli suuresti ja näyttävästi lähtenyt messuille.

Olin saanut bloggaajana kutsun Mervi Markkasen meikattavaksi ja päätin tällä kertaa antaa jonkun muun meikata minut. Oriflamen pisteellä oli yleisön mahdollista päästä meikkikoulun opiskelijoiden meikattavaksi.

Otin muutamia kuvia tästä tilanteesta, joka on minulle aika uusi. Olen kerran aikaisemmin käynyt meikkaajalla, kun itse en vielä ollut ammattilaismeikkaaja. Viimeksi minua on meikannut meikkikoulussa luokkakaverit ja siitäkin on jo 3,5 vuotta aikaa!

Oli oikeasti todella virkistävää päästä toisen käsittelyyn. Seurasin Mervin työskentelytapoja ja erityisesti välineitä. Jokaisella meikkaajalla on omat tyylinsä, tapansa ja välineensä. Olen sitä mieltä, että aina voi oppia kollegoilta uusia näkökulmia, tapoja ja suhtautumisia. Olin todella innoissani.

Annoin Merville vapaat kädet ja tällainen siitä tuli. Silmämeikissä oli smoky-tyyliä ja graaffista rajausta yhdistettynä. Aika hauska! Rakastuin hänen valitsemaan huulipunaan, vaikka aluksi hieman epäröin. Sanoin Merville, että hän saa päättää sävyt, sillä minulla oli kuitenkin tieto ja luotto siihen, että kyllä hän tietää mitä tekee. Törmään itsekin työssäni vastaavaan. Asiakas saattaa epäröidä ehdotuksiani. mutta jos vain he antavat minun toteuttaa ehdotukseni, niin aina ovat olleet lopputulokseen tyytyväisiä.

Mervi kirjoitti ylös minulle käytetyt tuotteet, jotka valitsi minulle ja tulen saamaan ne postitse myöhemmin. Pääsen sitten esittelemään tuon upean huulipunan. Mervin tuolissa oli ihanan rentouttavaa höpötellä työstämme ja kaikista muista jutuista. Kiitos siis sinulle Mervi!

Oriflame jakoi bloggaajille punaisia pr-kasseja ja kaikki messuilijat, jotka osallistuivat arvontaan, saivat pienen mustan kassin.

Bloggaajakassi sisälsi ihonhoitotuotteita.

Arvontaan osallistuneet saivat The One 5-in-1 -maskaran, kuvaston ja messutarjouskoodin. Maskaran esittelinkin tässä postauksessa, jossa muitakin Oriflamen tuotteita.

Minusta oli todella kiva ja näyttävä esiintulo Oriflamelta jakaa maskaroita ja kuvastoja arvontaan osallistuneille.

Yksi suurimpia juttuja messuilla oli myös Mariela Sarkima, Remington ja Cailap, jotka olivat lyöneet hynttyyt yhteen. Tuloksena oli Mariela Sarkima Beauty School & Bountique.

Mariela esitteli Remingtonin laitteilla ja muilla välineillä hiustenlaittoa. Yleisö pääsi omille pisteilleen harjoittelemaan ja testailemaan kampauksien tekoa ja välineitä. Myynnissä oli Remingtonin tuotteita, Marielan Hairbible -kirjoja ja tietysti Cailap by Mariela Sarkima -siveltimiä.

Jäin odottamaan esityksen loppua, jotta pääsin moikkaamaan Marielaa. Kiirettä oli pidellyt koko messuviikonlopun ja ihmisiä oli riittänyt heidän pisteellään… en kyllä yhtään ihmettele.

Bongasin myös miehisiä juttuja… Faby Man Collection. Eli miesten kynsilakkakokoelma. Hmm… hieman huvitti ajatus siitä, että lakkailisimme yhdessä kynsiä mieheni kanssa. 😀

Sitten minulle tarjottiin tätä näppärän näköistä Audia testiin… eikun… se olikin unta. 😀 Kyllä tuolla punaisella paholaisella ehtisi paikasta A, paikkaan B.

Ihan messujen loppuvaiheessa kävimme luonnollista -puolella. Huomasin, että juuri täällä osastolla oli monet esittelijät jo hieman nuukahtaneita pitkästä ja rankasta messuviikonlopusta. Kovinkaan moni ei enää tullut kertomaan tuotteistaan, joten siksi minulla on aika vähän kerrottavaa.

Pihkavoiteita oli myös myynnissä. Niitä löytyi hieman erilaisina versioina. Muistatteko postaukseni pihkavoiteesta?

Kaikille tuttu Lavera oli myös esillä.

Karpalokäsivoide on Laveran yksi uutuuksista.

Laveraltahan löytyy myös tuotteet vauvaniholle, että myös miesten tuotelinja.

Jos muuten on kookoksen ystävä, niin aah! Tämän voiteen tuoksu on ihana.

Lisäksi samalla maahantuojalla oli esillä Born to Bion tuotteet. Suihkugeelejä testailinkin silloin vuosia sitten.

Minulle uutena juttuna oli Lilly’s Eco Clean -puhdistusaineet, jotka ovat suomalais-irlantilaisia. Kaksi Irlantiin muuttanutta suomalaisnaista on perustanut tämän Lilly’s Eco Clean -puhdistusaineet.

Laveran kosmetiikkahyllyllä oli sen verran tunkua, että en oikein sitä päässyt tutkimaan.

Lavera myös jakoi bloggaajille pr-kasseja, joista löytyi uutuuksia. Karpaloa ja arganöljyä sisältävää käsivoidetta ja uudistuneet huulivoiteet.

Pysähdyin myös tutkimaan kiinnostavia Terre d’Orin tuotteita.

Minuun vetoaa kovasti Terre d’Orin pakkaukset. Niin kauniita ja erilaisia.

Samalla maahantuojalla on monta muutakin kiintoisaa ja tyylikästä luonnonkosmetiikkabrändiä. Tässä kuvassa Pure Altitude. Sain tässä pisteellä niin paljon informaatiota, vaikka muuten luonnollista -osasto oli vähän uinuvan oloista messujen loppupuolella.

Alorée.

Melvita.

Florame, jolta löytyy mm. lumpeenkukkaa sisältävä tuotelinja.

Palasin takaisin kauneusosastolle ja näin nämä ihastuttavat tuotteet.

Castelbel on portugalilainen tuoksujen lifestyle-merkki. Kannattaa tutustua nettisivuilta lisää. Nämä ovat upeita!

Olin aikaisemmin katsellut, että mitä nämä kimonoihin pukeutuneet naiset edustavat. Messujen loppulla Ihola -piste oli hiljaisempi, joten poikkesin sinne.

Huomasin hetken päästä, että aaah! Nämä ovat näitä V10 -seerumeja.

Sain informatiivisen esittelyn eri tarkoituksiin seerumeista, joita tosiaan löytyy kaikille.

Minulle tarjottiin seerumia testiin. Päädyin ottamaan seerumin äitini tarpeiden mukaan, sillä olin itse jo ostanut ja saanut seerumit. Kolmannen seerumin testailussa olisi vierähtänyt tovi. Joten äitini testaa tämän V 10 Plus Bio Cell -seerumin ja raportoin hänen kokemuksistaan. Erityisesti aikuisempien lukijoiden kannalta fiksumpaa, että seerumin testaa aikuinen nainen.

New Hairstore jakoi alennuskuponkeja ja tuotteita ohi kulkeville. Minä ja ystävämme saimme Let me be* -hoitosuihkeet. Olen tämän tuotteen jo testannut ja postannutkin joskus lähes 3 vuotta sitten.

Kuva: In This Part of Town -blogin Liisa

Sitten hieman hurja bongaus messuilta. Liisa nämä ehti ensin bongata ja kertoi minulle. Kuvat lainasin häneltä.

Kuva: In This Part of Town -blogin Liisa

Halpoja kopioita… Kukaan ei varmaan tunnista, että mikä merkki ja mikä tuoksu tässä on ollut ideana matkia.

Kuva: In This Part of Town -blogin Liisa

Olen aika hämmentynyt, että näitä kaiken lisäksi joku osti. Joo, on 5 euroa halpaa, mutta tämä on aika mautonta kopiointia. Kyseessä oli virolainen firma, joten mietin kyllä tuotteiden alkuperää myös. Niin ja laillisuus?

Mutta loppuun vielä lyhyt yhteenveto messuista. Messut olivat mukavat, minusta kaikki oli toimivaa ja sujuvaa. Sunnuntai oli hiljainen päivä, joten aika rauhassa sai kulkea ja mennä. Toki ihmisiä riitti sunnuntainakin, mutta mitä olen puheista ymmärtänyt, niin oli lähes hiljaista verrattuna lauantaihin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että messuilla on niin paljon kaikkea, että yhden päivän messuilusta pääsi vain raapaisemaan pintaa. Ensi vuonna on yritettävä, että pääsen vähintään kahtena päivänä. Näkyvimmät jutut olivat Marielan Beauty School & Bountique ja Oriflame. Hauskin juttu oli varmaankin ne naamiot, joita yleisökin sai testailla.

Mitä piditte messuista? Olivatko paremmat vai heikommat, kuin aikaisempina vuosina. Minulla ei ole vertailukohtaa, mutta tiedän, että aikaisempina vuosina oli erikseen ammattilaispuoli ja siellä hiuskilpailuja jne.

Kommentit (48)

Voi kiitos! 🙂 En minä silti nähnyt, kuin pintaraapaisun messuja. Suosittelen ehdottomasti menemään messuille. Siellä löytää paljon uusia juttuja ja pääsee tutustumaan niihin. 🙂

Oi kun oot saanut hyviä kuvia ja kattavan postauksen messuista! 🙂 Kiva lukea muidenkin kokemuksia, itsekin olin messuilla ensimmäistä kertaa, tosin ruuhkaisena lauantaina.. Kun on tottunut shoppailemaan arki-iltana Veturissa tai Emotionissa, niin meinasi landelaiselle iskeä pakokauhu ihmismassan keskellä 😀 Mutta ehdottomasti haluan messuilemaan uudemmankin kerran, sitten jo hieman tietää, mitä odottaa 🙂

Kiitos! 🙂 Oli kyllä haasteellista kuvata, sillä joissakin paikoissa oli tungosta ja sitten valot! Joka pisteellä oli erilainen valaistus ja sain säädellä kameraani koko ajan.

Ai sinäkin olit ensikertalainen? 🙂 Jep, näin landelaisena ei ole tottunut ruuhkiin. Mutta kyllähän meilläkin tuo jouluruuhka on joskus ihan hirveä! Tosin vuosi vuodelta vähemmän, sillä verkkokaupat vähentää ihmisten käyntiä kaupoissa.

Miten en löytänyt IDUNia, ärsyttää 🙁 Mutta toi Macadamian vaahtohoitoaine kuulostaa TODELLA kiinnostavalta!

No voi! 🙁 Minulta jäi monta paikkaa näkemättä. Esim. ACOa en nähnyt ollenkaan, vaikka näin paljon heidän edustajia ACO-paidat päällä.

Oon nyt jo ihan hullaantunut vaahtohoitoaineeseen. 🙂

Vitsi mulla jäi kokonaan toi Grimasin piste välistä, mutta ehkä ihan hyvä niin 😉

Messuilla on niin paljon kaikkea, että on vaikeaa bongata kaikkia. Grimas oli Duroyn kanssa lähekkäin. 🙂

Kivan näköiset messut. Harmi kun täältä susirajalta on liian pitkä matka…ehkä ensi vuonna?

Ehdottomasti ensi vuonna! 😉

Kiva tämä sun raportti! 🙂 Messuilla oli kyllä niin paljon kaikkea ihanaa. Mulla vierähti mukavasti koko lauantaipäivä, lähdin vasta joskus viiden aikoihin. Vierailin aika lailla samoissa pisteissä kuin sinä, tosin IDUN Minerals jäi välistä ja se vähän harmitti. Olin kirjoittanut ylös kaikkien niiden osastojen nimet, joissa halusin käydä, jotta mikään ei vain unohtuisi 🙂 Se osoittautui hyväksi ideaksi, sillä viime vuonna vain harhailin paikasta toiseen ja jälkikäteen luin muiden bloggareiden raporteista, että ”ai, tuokin olisi ollut siellä”. Taisin olla loppuvaiheessa jo niin väsynyt, että en jaksanut enää lähteä etsimään IDUN Mineralsin pistettä, kun olin käynyt kaikissa muissa paikoissa (ja niitä oli monta…). Ensi vuonna voisi tehdä kyllä kaksipäiväisen visiitin, niin ehtisi enemmän. Vaikka onhan se kiva, että jotain jää näkemättä, niin ensi vuonna on sitten taas jotain uutta 🙂 Zoyan lakkoja sain sentään vihdoin hankittua, niitä mun on pitänyt kokeilla jo pitkään. Nuo kultanaamiot on mulle tuttuja vuosien takaa, vaikka en olekaan niistä blogissa kirjoitellut. Jään odottamaan sun kokemuksia IDUN Mineralsista! 🙂

MS / Beauty Highlights

Argh! Menin niin ristiin rastiin siellä, että en muista. 😀 Menin jokusen kerran sen ohi uudelleen. Se ei kuitenkaan ollut minkään suuren pääkäytävän varrella, vaan vähän siellä keskellä piilossa.

Missä hemmetissä toi IDUN oikeen oli? Mä kiersin alueen aika hyvin kolmisen kertaakin, mutta en vaan nähnyt!! Tuntuu, että monelta meni ohi, mikä on TOSI ISO SÄÄLI.

Minulla meni koko sunnuntai. Olimme messuilla sisällä n. klo 12.00 ja lähdimme muutamaa minuuttia ennen messujen sulkeutumista.

Minulla ei ollut listaa, mutta totesin, että sellainen olisi pitänyt olla. Kävin nyt harjoittelemassa, joten ensi vuonna olen sitten viisaampi messuilija. 😀

Idunin meikit on aivan ihania! ^^ Mä kyllä tykkäsin messuista kovasti. Edellisen vuoden ammattilaispuoltakaan en sitten loppujen lopuksi kaivannut- ei sen puuttumista edes huomannut. Itse olin kahtena päivänä, pe ja la, mutta lauantaina jouduin lähtemään aika nopeasti kun ihmismäärä alkoi ahdistaa.

Parasta kyllä oli Marielan superosasto, ne naamiot (tuolla ne odottelee kassissa, pitää mennä testaamaan) ja ihan vaan kiertely! Käytiin katsomassa myös luento kosmetiikan turvallisuudesta- ihan kiva, mutta aika pintaraapaisu. Harmittaa etten päässyt paikan päälle sunnuntaina katsomaan kisoja :/

Naamioiden paikan muistan. Ne oli siinä Mariela Sarkiman vieressä. 😉

Ne naamiotkin mä missasin!!!

Mä olen sellainen, että aikani jaksan ihmismassoja ja sitten kun tulee stoppi, niin se kerta kaikkiaan tulee. On päästävä heti pois. Onneksi sunnuntaina ei tullut, mutta ei siellä ollut hirveää tungosta. 🙂

Minä en ehtinyt yhtäkään luentoa seuraamaan ja lopulta missasin sen kisa, missä Annie oli. 🙁 Kaksi päivää pitäisi ehdottomasti viettää messuilla, että voisi tehdä kaiken rauhassa.

Olisin halusin tulla, mut asun täällä lahdessa, 🙁 (kaikki kuvat ovat ihania) 🙂

Lahdestahan pääsisi todella nopeasti junalla Pasilaan, missä messukeskus sijaitsee. Ja jos junaliput ostaa hyvissa ajoin, niin ovat edullisiakin. 😉

DAMN! Missasin nuo Konjacit kokonaan! 🙁 Ihan mieletön tarjous, alle puoleen hintaan >:/
Itse kävin lauantaina ja porukkaa riitti. Ostokset tuli tehtyä lähinnä Luonnonkosmetiikan puolelta. Nafha kiinnosti eniten ja siellä oli aivan ihana myyjäkin! Ostin sieltä sen anti age- voiteen, joka on kuulemma kuivalle iholle parempi sekä kaktusviikunaöljyn (en tiedä, onko sen ansiota, mutta silmänympäryshilseily on poissa! No, aika näyttää), joka imeytyy supernopeasti sekä näytekokoisen pullon argan-öljyä.
Laveralla oli meikkejä 3 eur/kpl siellä nurkassa ja ostin poskipunan ja huulipunan alelaarista, hammasahnan (aika veikee suolainen maku) ja Lilly’s EcoClean- astianpesuaineen.
Muistin myös Minnan suosituksen siitä kuusenpihkasalvasta, joten olihan sellainenkin ostettava – lupaavalta tuntuu tämäkin! Ihana uuden saunan tuoksu jää iholle <3
Duroylla oli muutenkin aika huonoa palvelua. En viitsinyt niitä siveltimiä tutkia sen enempää, esillepano ei oikein houkutellut. Olisin ostanut siveltimille puhdistusaineen, mutta myyjä oli sitä mieltä, etten tarvits sellaista, koska en ole ammattilainen. Yritin selittää, että välillä haluaisin putsata jonkun tietyn siveltimen meikatessa, jos vaihdan väriä, mutta ko alkoholipitoinen neste on kuulemma tarkoitettu vain desinfiointiin ja yritti myydä sivellinsaippuan, vaikka sanoin omistavani jo sen. Vieressäni oli toinenkin ko aineesta kiinnostunut messuilija, mutta jätimme molemmat ostamatta, kun ei sitä meille haluttu myydä. Kävin sitten Kicksistä hakemassa vastaavan.
Lisäksi hankin Remingtonilta Ultimate Stylerin. Miksen ole aiemmin tajunnut ostaa kiharruspuikkoa, vaan vuosikaudet tuskaillut suoristusraudan kanssa ja tuominnut kiharani epäonnistumaan? Loistava vehje! Ja kaupanpäällisiksi saamani Remingtonin joku silkkihiusharjakin hoitaa harjauksen sähköistämättä.
Muita hankintoja oli mm Invisibobble-paketti, Weledan sinkkivoide ja nenäsumute, Aubreyltä hiuslakka ja Santen matkakokoiset shampoo ja hoitoaine. Osallistuin myös Oriflamen arvontaan ja sain sen ripsarin. Ei toiminut mulla sitten alkuunkaan. Suoristi taivutukset 🙁

Pääasiassa kiertelin Luonnollisesti- puolella ja nopeasti katsastin Kauneus-puolen. Muoti-, Koru- ja Terveyspuolet jäi kokonaan kiertämättä – kaksi päivää olisi pitänyt varata, että olisi kaiken jaksanut.
Kokonaisuutena oli kyllä tosi hyvin organisoidut messut. Jonottaminen oli ainoa miinuspuoli, mutta siltä ei voine välttyä, kun on kyse isoista tapahtumista.

-Tiltu

Tässä on aika moni tuosta maininnut. Kaipasin itsekin, mutta luulin olleeni vain niin sokea ja tyhmä, kun en sellaista nähnyt ja löytänyt mistään. Siis netissähän on se kartta, mutta niihin olisi itse merkattava ne näytteilleasettajat tai kulkea listan kanssa, missä ne ovat. Ja tuokin on totta, että olisi hyvä, että ne edustetut brändit olisivat kartassa myös. 😉

Ainiin piti vielä sanomani, että olisin kaivannut jonkun näköistä karttaa, jossa olisi osastoittain lueteltu näytteilleasettajat (ja maahantuojan ollessa kyseessä, myös merkit, joita edustavat), kyseessä oli kuitenkin aika valtavan kokoinen tapahtuma. Kyllähän blogeissa oli vinkkejä mukavasti, mutta paikanpäältä saatava luettelo / yksityiskohtainen kartta olisi ehkä auttanut olemaan missaamatta näytteilleasettajia, joihin olisin halunnut tutustua.

-Tiltu

Minä missasin Nafhan! Höh! Olen tykkännyt Nafhan sy-voiteesta ja päivävoiteesta. Oi, hienoa! Toivottavasti voide auttaa sinua. 🙂

Laveralla ei näkynyt alelaareja, eli olivat sunnuntaina messujen loppuvaiheessa loppuunmyyty. 😉

Okei… olipas hieman outoa palvelua Duroylla.

Ai ostit? Mahtavaa! Kiharruspuikko on loistava ja näppärä. 🙂

Minä tutkin kauneuspuolen huolella, mutta se luonnollisesti jäi sellaiseksi hätäiseksi visiitiksi. Itsekin pidin messuja hyvin järjestettyinä.

Wou, sähän sait matkaasi vaikka ja mitä! 🙂 Mua edelleen raivostuttaa nuo tuoksukopiot, jonka varmaan hyvin aistii mun omasta postauksesta… Arhghfsfdg! Heilutan nyrkkiä! 😀 Mutta ihanat messut oli, eihän näitä ikinä voi jättää väliin? 🙂

Joo, melkoinen kasa. :O Tulenkin vierailulle, kun en aikaisemmin ole vielä ehtinyt. 😉

Oli kyllä mukavat messut, vaikka taisi olla vähän vähemmän juttuja kuin viime vuonna. Tai sitten Moroccan Oilin tms puuttuminen sai aikaan tämän mielikuvan 😀 Tuli käytyä messuilla jokaisena päivänä, mutta sunnuntaina oli jo vähän väsynyt tunnelma itselläkin. Tuo Joy Of Finland olikin ihan uusi tuttavuus, enkä muista sitä nähneeni messuilla ollenkaan 😮 Mia Höydön pisteen kyllä löysin, ja sieltä tuli napattua seerumi ja kaupanpäällisenä sy-voide mukaan :3

Viime vuonnakin olin siis messuilla, ja aiemmin on erinimellä kulkeneilla kauneusmessuilla tullut myös käytyä. Ekoilla kauneusmessuilla tuli tehtyä typeriäkin ja ihan liian kalliita heräteostoksia, kun silloin joskus hädin tuskin 18-vuotiaana ei osannut ilmeisesti sanoa ei päällepäsmäröiville messuesitteloijöille >_< Tällä kertaa kyllä ostelin hyvin hillitysti (ainakin omasta mielestäni :D)

Aika moni puhu, että kynsijuttuja oli vähemmän, kuin aikaisempina vuosina. Joo, tuo Joy oli kyllä todella uusi juttu minullekin. Kotimaisia merkkejä on kuitenkin vähän. Kun Joy ei ole näkynyt blogeissa, enkä ole messuilla käynyt aikaisemmin, niin en siksi siitä tiennyt. Innostuin kovasti, kun tuote on luonnonkosmetiikkaa (tiedän monia lukijoita kiinnostavan), se on kotimainen ja INCI-luettelo lyhyt ja hyvältä vaikuttava. Lisäksi pakkauksetkin näytti tyylikkäiltä.

Minäkin mielestäni ostin hillitysti, mutta silti meni 118 euroa. :O

Todella mehevä messusaalis sulla! Olin itse Cesarsin pisteellä Sissin kanssa koko lauantain, enkä siksi kierrellyt messualueella oikeastaan ollenkaan. Siksi luenkin näitä postauksia ihan huuli pyöreänä, ihan kuin en ois messuilla ollutkaan 😀 sunnuntainakin mun piti olla Cesarsilla, mutta sain vapautuksen kun mun sisko oli kylässä Oulusta saakka:) …ja pakko muuten nostaa omaa häntää vähäsen: mun ja Sissin lakka on se bloggarikokoelman myydyin 🙂 oli ihan mieletön fiilis nähdä ihmisten ihastelevan sitä kokoelmaa messuilla! Lauantai oli tosi kiireinen päivä, ihmisiä oli ihan järjettömästi, joten rauhalliselle kiertelijälle sunnuntai lienee se miellyttävin messupäivä 🙂

Eikös olekin. 😀 Joo, ei messuilla töissä olevat taida minnekään ehtiä. Juttelin tosiaan Grimasin Kaisan kanssa ja kiirettä oli heilläkin pidellyt. Eivät juurikaan taukoilleet.

Oi, pahoitteluni. Spekuloin vain, kun huomasin Charming Starry Skyn kupin aina tyhjimpänä… siis sunnuntaina. Eihän minulla mitään myyntilukuja tietenkään ole. Hieno lakka sekin ja löytyy minultakin. 😉 Olkaa ylpeitä kokoelmasta, sillä se on hieno! 🙂

Sunnuntai oli hyvä päivä messuilla, mutta pakko yrittää päästä ensi vuonna sitten la-su.

Sullahan oli huikee messukokemus.Kaikkea mielenkiintoista sait testiin ja ostit =)

Jep, oli mukavaa ja nyt taas pää täynnä uutta tuotetietoutta. Voi kun vain muistaisi kaiken sen mitä sinne yritti tankata.

Ai hyvä jumala mitä kaikkee herkkuja siellä on ollu <3 Pakko kyllä eksyä sinne suunnalle ens vuonna!

Suosittelen! Kyllä minusta messut ovat hyvä paikka tutustua uusiin juttuihin. 🙂 Parasta on ne esittelijät, jotka ovat keksineet messuilijoille jotain poikkeavaa. Kuten Mariela Sarkima on tehnyt, Oriflame, Jamela, Cesars jne. Sitä, että messuilijat pääsevät kokemaan ja kokeilemaan uutta. Oriflamen maskaroiden jakaminen oli kanssa tosi kiva juttu.

Ihania kuvia sinulla!

Öh, nyt harmittaa, etten käynyt jututtamassa Joy of Finlandin ja Iholan edustajia. Siis ei sillä, että olisin ilmaista kamaa hingunnut, vaan informaation takia. No, ensi vuonna täytyy olla VIELÄKIN perusteellisempi, vaikka nytkin kyllä yritettiin Helenan kanssa koluta kaikki tarkkaan ja kävin vielä tädin kanssa uudestaan.

Mä päätin vihdoin ostaa Iduneita, vaikka eivät mitään halpoja olleet, onneksi sain kaupan päälle peiteaineen :). Olen käynyt niitä niiin monesti apteekeissa ihailemassa.

Onpa hauska kuulla, että Lilly’s Eco Cleanin takana on suomalaisia! Olen niitä Prismasta ostanutkin.

Minusta messut olivat paremmat, ei ollut niin paljoa halpiskrääsän myyjiä (paitsi ehkä muotipuolella). Joillain näytteilleasettajilla oli todella upeat osastot, esim. Face Helsingillä, The Natural Goods Companyllä, Mariela Sarkimalla, Tangle Teezerillä..

Kiitos! 🙂

Joo, niiltä pisteiltä sain paljon tietoa tuotteista. Ei noita testituotteita tarvinnut pyydellä, mutta luulenpa bloggaajapassin vaikuttaneen asiaan. 😉 En osaisi pyytää, kun oon vähä tämmönen… sen sy-voiteen ”tinkasin” kaupanpäälle, kun alkoi puhua, että katsoo minulle bloggaaja-alennuksen. Minusta se sy-voide siihen päälle oli fiksumpaa, jotta saan tuotteista paremman käsityksen ja enemmän kerrottavaa.

Minä missasin monta brändiä, vaikka niin ristiin ja rastiin yritettiin ystäväni kanssa kulkea. 😀 Olen nyt viisaampi ja ensi vuonna teen tarkemman taustatyön etukäteen.

Onko se peiteaine hyvä? Minä innostuin IDUNista, kun tänään testasin niitä.

Joo, näin minulle ja ystävälleni kerrottiin, että LEC:n takana on suomalaisia naisia. 🙂

Jep, nuo tuoksut oli siellä muotipuolella, joka minua vähän hämmästytti muutenkin. Oli vähän markkinameininkiä. Kauneusosasto oli todella tyylikäs ja juuri nuo mainitsemasi olivat näyttävästi esillä. Itse lisäisin vielä sen Oriflamen, joka oli minusta satsannut paljon. 🙂

Kiva ja kattava postaus messuista, ensi vuonna pitää itsekin päästä paikan päälle 🙂

Suosittelen! 🙂 Olihan tämä postaus todella työläs. Myönnän, meni useita tunteja kokonaisuudessaan. Mutta toivottavasti siitä oli iloa kaikille. 🙂

Minäkin olin messuilemassa ensimmäistä kertaa tänä vuonna 🙂 Pääsin paikalle vain lauantaina ja kyllähän siellä paljon ihmisiä oli, muttei mielestäni mitenkään ahdistavasti. Ainoastaan Mariela Sarkiman pisteellä oli todella paljon ihmisiä, enkä viitsinyt siihen paremmin jäädä katselemaan. Kotona kyllä harmitti vähän.

Olin messuilla kaverini kanssa lähes 6 tuntia ja mielestäni kiersin kaikki osastot, mutta jälkeenpäin näitä postauksia lukiessani huomasin monen paikan jääneen väliin. Eniten ehkä harmittaa tuo Grimas ja Duroy. Duroyn pisteellä kyllä kävin, mutta siinä oli aika paljon ruuhkaa eikä esittelijä ottanut minkäänlaista kontaktia, joten poistuin vähin äänin. Myös hairstore, tuo kultamaskipaikka ja IDUN jäi välistä 🙁 Ensi kerralla täytyy kerätä lista must go-paikoista, jotta messuvilinässä muistaa kaiken. Lisäksi olisin kaivannut parempaa karttaa, jossa olisi näkynyt kaikki myyjät. Tykkäsin kovasti myös bodypainting-kisoista, oli hauska seurata maalaamista 🙂

Lopulta lähdin messuilta aika kevyillä ostoksilla. Ostin muutaman essencen lakan, kun olivat niin halpoja. Myös teetä ja dermosilin pieni kasvoputsari lähtivät mukaan. Zoyan lakat jätin lopulta harkintaan, vaikka sitä heti kotona kaduinkin 😀 No, viimeistään ensi vuonna sitten. Ja tilasin ensimmäistä kertaa Livboxin, kun oli mukavassa tarjouksessa. Nyt sitten odottelen jo innolla ensi kuun boksia 🙂

Minäkin olin messuilla 6 tuntia. Nopeasti se aika meni! :O Joo, aika moni valittaa tuosta Duroysta. Minäkin huomioin, että ei minulle kyllä haluttu myydä mitään. Jotenkin sitä toivoi, että he näyttäisivät minulle, että minkä siveltimen minä ammattilaisena ehdottomasti tarvitsen. Sinällään hieman pettymys.

Grimasilta olisit kyllä saanut palvelua, mutta se taisi olla aika ruuhkainen lauantaina. Tällaista kuulin Grimasin Kaisalta. Minäkään en käynyt Hairstorella (joka on uusien omistajien myötä New Hairstore), mutta käytävällä kampanjoivat.

Parempi kartta olisi järjestäjille ihan hyvä palaute. He varmasti haluavat kehittää toimintaansa ja palvella vuosi vuodelta paremmin. 🙂

Minäpä muuten missasin tuon Essencen. 😀 Mun piti käydä tutustumassa, kun en tosiaan merkkiä tunne ollenkaan. Minäkin kävin LivBoxilla, mutta syy oli se, että halusin käydä moikkaamassa kasvotuste henkilöitä, joiden kanssa olen asioinut sähköpostitse. 😀 Kohtahan on taas uuden boxin aika! Herttinen! :O

Hei oli tosi kiva nähdä sua! 🙂 Levitin juuri kynsilleni tuota Zoyan Arloa ja se on UPEA! Ja oot kyllä saanut hurjan hienoja kuvia otettua 🙂

Samoin sinua Maria! Olit myös niin ihana, kun toimit kuriirina minun tavaroilleni. <3 Kiitos! Minun pitäisi lakata kynnet ja taidan taipua tällä kertaa Godivaan. 🙂 Kiitos kuvakehuista. Omasta mielestä ne on just sellaisia messuilla epätoivoisesti räpsittyjen näköisiä, mutta kiitos. 🙂

Joo ensi vuonna täytyy ehdottomasti päästä kahtena päivänä, koska mulla jäi näkemättä vaikka mitä! 😀

Jep, ei olisi niin kiire ja voisi rauhassa tutustua ja kuunnella messuesittelijöitä. Nyt menin kuin pikajuoksija. 😀

Ihanasti olit saanut paljon kuvia. Itellä kamera tilttas jo heti ekaa kuvaa ottaessa eli hieman otti päähän.
Ja juu, yksi päivä EI riitä millään eli ensi vuonna vähintään kaksi päivää tarvii varata. Meillä oli takit siellä lehdistökeskusessa säilössä ja tuli siellä kupit kahviakin juotua. Saatiin myös ostokset hyvin sinne säilöön 🙂

Kiitos Marina! 🙂 No voi harmi! Mikäs kameralle tuli? Sekosi kaikesta kosmetiikasta? 😀

Me tultiin ystäväni kanssa autolla, niin jätimme takit autoon. Tavaroitani en älynnyt sinne viedä. Tyhmä minä! 😀 Kävin vain hätäpäissäni leimaamassa parkkilipun siellä, kun messujen sulkeutumisesta ensimmäisen kerran kuulutettiin. 😀

Oi miten kattava postaus 🙂 Mä jätin kameran suosiolla kotiin, sillä tiesin shoppaavani itseni kipeäksi. Ja niinhän siinä kävi 😀
http://my-fantazya.blogspot.fi/2014/10/i-love-me-messusaalis.html
Mulla loppui aika ihan kesken, enkä esimerkiksi nähnyt ollenkaan tuota naamiopistettä 😮 Harmittaa. Ensi vuonna todellakin pitäisi päästä parina päivänä.

Minä kannoin urheasti kameraa kaulassa ja hankin skolioosin itselleni. 😀 Nyt näytän aivan C.S.I. Miamin Horationilta. 😀 Vitsi, vitsi! Mutta joo… on minulla vieläkin niska ja hartiat aika kipeinä ja epäilen syyksi tuota messuilla kaulassa roikkunutta järkkäriäni, jossa oli kaiken lisäksi pitkä putki. Painoi ihan hirveästi.

Ehdottomasti kannattaa mennä vähintään kahtena päivänä. 🙂

Täytyy sanoa, että sinulla oli kyllä ihanan kattava postaus messuista! Ens vuonna on ehdottomasti itse päästävä tuonne!

Voi kiitos! 🙂 En minä silti nähnyt, kuin pintaraapaisun messuja. Suosittelen ehdottomasti menemään messuille. Siellä löytää paljon uusia juttuja ja pääsee tutustumaan niihin. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *