Glitz & Glam

Paula's Choicen puhdistustuotteita

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään alkaa kolmiosainen postaus Paula’s Choicen tuotteista joilla aloin taistelemaan iho-ongelmiani vastaan.

Kerronpa ensin ihostani. Eli minulla on kesäaikana yleensä aina enemmän iho-ongelmia, sillä minulla on kesäisin rasvoittuvaisempi sekaiho. Yleensä muutos tapahtuu siinä toukokuussa ja se tapahtuu hyvin yllättäen. Tänä vuonna ongelma äityi pahemmaksi raskauteni vuoksi. Raskaus aiheuttaa minulle erityisen paljon hormonaalisia finnejä ja ihon rasvoittumista. Finnejä ja epäpuhtauksia alkaa nousemaan kasvoille, kaulalle, dekolteelle, selkään… kaikkialle. 🙁 Yksi syy oli tämä hurja ”kukinta” kaikkialla, kun päätin tehdä sen raskaustestin. 😉 Iloinen tuloshan sieltä sitten tulikin, kuten tiedättekin. 🙂

Jokainen iho-ongelmista kärsivä tietää miltä minusta tuntui silloin, kun kasvot olivat pahassa kunnossa. 🙁 Päätin, että tälle on pakko tehdä jotain. On pakko löytää edes jotain apua jostakin, sillä on aika epäuskottava olo meikkaajana ja tulevana parturi-kampaaja opiskelijana, jos kasvot ovat hurjan huonossa kunnossa. Valitettavasti kauneusalalla on ulkonäköpaineita, sillä asiakkaat ovat kyllä vaativia ja heille syntyy mielikuva ammattilaisesta suurimmaksi osaksi ulkonäöstä.

Olen kuullut, lukenut ja kokenut Paula’s Choicen tuotteet erittäin tehokkaiksi ja hyviksi. Olen lukenut, että Paulan tuotteet ovat auttaneet monia jopa aknea vastaan. :O Päätin kysyä apua yhteistyökumppaniltani, joka ainoana Suomessa jälleenmyy Paula’s Choicen tuotteita. Kerroin hänelle ihostani ja siitä mistä mistä ongelmat johtuivat. Sain valittavaksi vaihtoehtoja, joista sitten valitsin yksin tai yhdessä ne sopivimmat tämän hetken ongelmiini.

Tälläinen settini sitten oli jonka tilasin.

Nämä kaikki tuotteet tulevat olemaan esittelyssä näiden kolmen postauksen sarjassa. Lisäksi yhdessä postauksessa on yksi tuote joka ei ole Paula’s Choicen, mutta käytän sitä näiden tuotteiden lisäksi. Tänään esittelen settini puhdistustuotteet. Viimeisessä postauksessa kerron lopputuloksesta jne. Sen joudun sanomaan, että jos en löydä sitä ”ennen -kuvaa” itsestäni, niin minulla ei ole näyttää teille sitä eroa. 🙁 Otin itsestäni kuvat, kun kasvot olivat pahimmillaan, mutta ne ovat kadonneet. Siivosin reipas viikko sitten kuvakansioitani ja olen tainut poistaa ne vahingossa. Voitte varmaan uskoa, että minulla on järkyttävä määrä kuvia blogiani varten, joten tälläistä voi joskus sattua. Mutta jos ne kuvat löytyvät, niin julkaisen ne kyllä. 😉

Puhdistuksessa käyttäni tuotteet: Paula’s Choice Normalizing Cleanser ja Paula’s Choice Hydralight Healty Skin Refreshing Toner.

Pesen kasvoni aamuin illoin tällä Normalizing Cleanser -geelillä. Tästä sanotaan näin hienosti:

 Vesiliukoinen geeli, joka tuntuu silkkiseltä ja raikkaalta. Puhdistaa ihon tehokkasti kaikesta liasta ja meikistä lukuunottamatta vedenkestävää ripsiväriä. Formuloitu antibakteerisilla raaka-aineilla, jotka aloittavat aknea aiheuttavien bakteerien tuhoamisen. Tuote on 100%:sti hajustamaton ja väriaineeton.

Geeli on koostumukseltaan erittäin ohutta. Geeli on väritöntä, tuoksutonta ja riittoisaa. Edelleen tässäkin puhdistustuotteessa jatkuu Paula’s Choicen upeus, että tuotetta ei tarvitse käyttää määrällisesti paljoa kerrallaan, vaain iho puhdistuu pienemmälläkin määrällä. Meikki puhdistuu erittäin hyvin. Ainut miinus on vain se, että silmämeikkiä puhdistaessa minun silmiäni hieman kirveltää tämäkin Paulan putsari, mutta annan sen anteeksi muiden erinomaisten ominaisuuksien vuoksi. Kasvot tuntuvat puhtailta ja pehmeiltä. Kasvoille tulee raikas ja virkeä tunne.

Puhdistusgeelin hinta on 15 euroa, eli ei ollenkaan paha! Pullossa on 177 ml tuotetta ja kuten ylempänä kerroin, niin puhdistusgeeli on riittoisaa. 🙂 Linkistä pääsee ko. tuotteen sivuille. Kun rullaat sivua alemmas, löydät tuotetta käyttäneiden kokemuksia ja mielipiteitä. 😉

Viimeistelen puhdistuksen aamuin illoin vielä Hydralight Healty Skin Refreshing Toner -kasvovedellä. Kasvovedestä sanotaan näin:

Ainutlaatuinen, runsaasti antioksidantteja sisältävä solujen vaurioitumista ja tulehduksien syntymistä vähentävä kasvovesi. Kevyesti kosteuttavan ominaisuuden ansiosta voi riittää kesäisin hoitovoiteen asemasta. Viimeistelee puhdistuksen. Tuote on 100%:sti hajustamaton ja väriaineeton.

Olin aika skeptinen tämän kasvoveden suhteen. Paula Begoun (Paula’s Choicen ”äiti”) ei missään nimessä suosittele alkoholia ihonhoidossa ja kasvovedet monestikin sisältävät paljon alkoholia. Itse pidän Cliniquen 3 -kasvovedestä, joka on melko holillista ainetta. Vielä skeptisyyttäni lisäsi se, että kasvovesi kosteuttaa… siis minullahan on rasvainen iho ja se tarvitsee raikkautta! Haloo!

Nooh… ensimmäisellä käyttökerralla sitten ihastuinkin kasvoveteen. 😉 Ihan ensiksi sellaiseen ominaisuuteen, että kasvovesikin voi olla riittoisaa! Ai mitenkö se on mahdollista? En tiedä miten, mutta niin se vain on. Aina kun otan kasvovesiä vanulapulle, niin on pakko kastella vanulappu kunnolla tai muuten kaulaa pyyhkäistäessä vanulappu on aivan kuiva. Paula’s Choicen kasvovesi säilyy vanulapussa pidempään. En tiedä onko syynä se, että tuotteessa ei ole alkoholia, joten sieltä ei haihdu mitään pois. Vanulappua ei tarvitsekaan kastella aivan litimäräksi. Eli kasvovesikin on riittoisampaa, kuin monet muut joihin olen tottunut.
Sitten siihen toiseen asiaan johon ihastuin jo ensimmäisellä kerralla. Oletin kasvoveden olevan ihan laihaa lirua, mutta eihän se ollutkaan. Pidin siitä tunteesta, joka kasvoillani tuntui. Minä pidän siitä, että kasvovesi kevyesti saa kasvoilleni kipristelevän tunteen. Tämä on psykologiaa, eli minulle tulee tunne, että tuote on tehokas. 😉 Ei sillä tunteella ole merkitystä kasvojen puhtauteen tai tehokkuuteen, mutta minulle tulee sellainen tunne. 😉 Kasvovesi saa kasvoni tuntumaan pehmeiltä ja vieläkin raikkaammilta. Käytin kasvovettä myös dekoltee alueelle, sillä minulla oli paljon finnejä ja näppyjä dekolteellakin.

Kasvovesi maksaa 19,50 euroa ja pullossa on 177 ml tuotetta. Linkistä pääset kasvoveden sivuille. Taas rullaamalla sivua alas, löydät toisten kokemuksia ja mielipiteitä. 😉 Tosin kielenä on Englanti, mutta kaitpa jokainen sen verran ymmärtää tai ainahan voi Googlen kääntäjällä yrittää paremmin selkoa jos kielitaito ei riitä. 🙂

Huomenna sitten seuraava Paula’s Choicen tuote ja bentsoyyliperoksidivoide, jota käytän nyt ihonhoidossani. 😉 Eli kyseessä on aknemaisten näppyjen hoitoa BHA -hapolla ja bentsoyyliperoksidivoiteella.

Leppoisaa sunnuntaita! 🙂

X