Glitz & Glam

Persikkainen meikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Bloggerin sekoilut jatkuvat! Muokkasin tämän palautuneen julkaisun tunnisteita, koska olivat perjantaisen teknisen ongelman vuoksi vähän sekaisin… nyt sitten blogger laittoi tämän vanhan tekstin uusimmaksi… ÄRSYÄ! 

Kokeilin ensimmäistä kertaa Minerals luomiväriäni. Minulla on niitä useampaa väriä. Mineralsit osti kynsikuningatar Charming Nailsin kirpputorilta jokunen aika sitten, mutta nyt vasta kokeilin ensimmäistä. Valitsin väriksi Peachyn, joka on persikkainen ja kauniin hohtava. Lämpöiset sävyt eivät istu minulle parhaiten, mutta menettelee ne. Aina ei ole kiva käyttää kylmiä sävyjä. Varsinkin, kun kesä on tullut! 🙂

Huulipunana minulla on Oriflamen Power Shine kiiltopunaa, jonka väri Brown Attitude. Poskilla poskipunana NYXin mosaiikkipuna Peachy.

Pohjustuksena taas Urban Decay Primer Potion.
Kulmaluulla ja sisänurkassa Make Up Storen Pink Frost. Liikkuvalla luomella ja alaluomella Mineralsin Peachy. Ulkonurkassa, luomivaossa ja alaluomen ulkonurkassa NYXin Ultra Pearl Mania jauheluomiväri sävyltään Walnut Pearl.

Rajaus yläluomelle ja alaluomen sisäpuolelle Urban Decayn 24/7 kynällä Whiskey. Ripsivärinä Maybellinen Lash Stiletto.

 Oranssiset luomivärit minulla tekevät silmistäni erityisen siniset.

NYXin jauheluomivärejä Suomessa myy www.pretty.fi. Mineralsista minulla ei ole tietoa, koska ostin omani Charming Nailsin kirpputorilta… :/ Tykkään kovasti molemmista luomiväreistä. Pigmenttisyyttä riittää, värit on kauniita ja häivyttely suht helppoa. 🙂

Olen huomannut, että olen tehnyt viime päivinä monta lämpöistä silmämeikkiä… johtuiskohan auringosta ja kesästä? ;D Miten on teillä? Onko johonkin tiettyyn värimaailmaan nyt innostus ja himo?

X