KOTOILU JA HYVINVOINTI

Pieni meikkivinkki – ei suttaa rajauksista

3.10.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Mietin tässä jo pitkään, että pitäisikö minun laittaa toisinaan tällaisia ihan pieniä meikkivinkkejä? Postaan kuitenkin joka päivä, niin joskus voisi olla tällaisia pieniä meikkivinkkejä. Nyt sitten päätin, että aloitetaanpa tällainen tapa. Tässä ensimmäisessä kerron yhden kikan mitä tulee käytettyä jonkun verran.

smudge

Onko teillä muilla sellaista ongelmaa missä yläluomen rajaus suttaa iltaa kohden alaluomen sisänurkkaa? Suttu on tehty kuvankäsittelyllä, mutta aika pitkälti tuollaista minulle syntyy toisinaan. Yläluomelta tarttuu alaluomelle rajausväriä. Jokaisen silmän rakenne vaikuttaa tähän aika pitkälti, mutta myös silmien vetistely, sekä silmäluomien rasvoittuvuus. Myös meikin huolellisuudella on tekemistä. Onko pohjustajaa ja puuterista luomiväriä aivan ripsityvellä asti jne.

meikkivinkki

Jos haluan ottaa varman päälle, enkä halua yhtään huolehtia, että syntyykö iltaa kohden tuota suttua, niin teen rajauksen seuraavasti. Jätän aivan sisänurkan ”tyhjäksi”, eli en tee rajausta aivan yläluomen sisänurkkaan asti.

syyslook33

Ei sisänurkassa rajausta.

tavallinenmeikki2

Rajaus sisänurkassa asti.

Ero ei ole valtaisa. Toki pientä eroa, mutta ei paljon. Erona vain se, että alaluomen sisänurkkaan ei enää synny suttua.

Katsotaanpa vielä kauempaa kuvatuista meikkikuvista.

syyslook4

Ei sisänurkassa rajausta.

tavallinenmeikki

Rajaus sisänurkassa asti.

Tällainen pieni meikkivinkki, joka saattaa helpottaa toisten elämää. Ei tarvitse huolehtia niistä alaluomen sutuista. Näitä pieniä vinkkejä tulee jatkossa lisää. Ennen olen näitä höpötellyt meikkipostauksien ja tutoriaalien yhteydessä. Ne saattavat joskus mennä vähän ohi ja ovat varmaan menneetkin. Pidän myös monia juttuja (valitettavasti) itsestään selvinä ja oletan kaikkien teidän tietävän. Sitten kun minulle usein kommenteissa tulee sellaisia, joissa kommentoija on selkeästi tietoinen kaikenlaisista kikoista ja vinkeistä, niin en ole edes älynnyt tehdä tällaisia aikaisemmin. Meitä ihmisiä on erilaisia ja teissä lukijoissakin on niin erilaisilla kokemuksilla ja tietämyksillä olevia.

Käytättekö tätä tapaa jo, vai oliko jollekin uusi vinkki?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Aaaa, kiitos. Tuo onkin mennyt ihan ohi. Pitääkin tuota videota kuva kuvalta katsella ja kokeilla tehdä itselle sama. Mulla ehkä aavistuksen ”raskaat” luomet (tai no ns. ylimääräinen iho) vaikeuttaa siiven tekoa vaikka semi-nuori olenkin.
Mutta toki, kaikki tutoriaalit kelpaa 🙂 Suuret kiitokset kuitenkin jo tuosta linkistä!!

Kommentit

Kiitos vinkistä! Aika itsestään selvän oloinen mutta eipä ole tullut mieleen vaikka juuri tuosta suttaantumisesta kärsin. 😀 Pitkälti tuon suttaantumisen vuoksi olen luopunut vallan esim. tussirajauksista ja käytän vain luomiväriä, koska se on muutenkin pehmeämpi eikä tuota suttaantumista tule niin voimakkaasti. Katoin kyllä jostain sun lähiajan kuvasta, että haaa, näyttääpä niinkuin ei olisi rajausta ihan nurkkaan asti. En kuitenkaan kyennyt viemään ajatusta loppuun asti ja hoksaamaan itse tätä! 😀 Mun mielestä noista sun vertailukuvista tuo, jossa rajaukset ”jäävät kesken” on raikkaamman näköinen ja voin kyllä kuvitella sen sopivan itelleni paremminkin kuin nuo loppuun asti viedyt rajat. Jotenkin sitä vaan on niin jumittunut ajatuksiinsa, että tokihan rajaus on vedettävä niin pitkälle kuin silmää piisaa! Kiitos siis tästä vinkistä ja lissää otetaan vastaan. 😉
Ja aurinkoista viikon alkua sinulle!

Minulla itse asiassa luomiväri suttaa vielä herkemmin, kuin nestemäinen rajaus. Nestemäisistä eivät kaikki suttaa, eikä joka kerta, mutta toisinaan.

Luomivärillä tosiaan jälki on paljon pehmeämpi. 🙂 Nestemäinen rajaus on kaikista ”kovin”. Geeliliner ja kajal ovatkin sitten välimaastosta luomivärin ja nestemäisen välistä. 🙂

Joo, tämä kikka myös keventää meikkiä. Sopii myös erityisen hyvin niille, joilla silmät ovat syvällä, lähekkäin toisiaan jne. Rajaukseton sisänurkka tuo keveyttä.

Itsekin jumitin vuosia. Olen tätä suosinut vaihtelevasti about pari vuotta. Meikkikuvissa vaan tulee yleensä tehtyä rajaukset sisänurkkaan asti.

Kiva, että vinkistä oli iloa ja koit oivalluksia. 🙂

Ihanaa viikkoa sinullekin! 🙂

Käytän, en oikeastaan koskaan laita sisänurkkaan asti, on niin vuotavat silmät, että oikeastaan heti lähtee pois, joten mitä sitä turhaan ihan sinne asti vetämään. 😀

Kyllä tällaiset pikkuvinkit olisivat oikein tervetulleita! Itsellä toinen silmä on muodoltaan vähän erilainen, ja selkeästi herkemmin valuu rajaus ”pois”/suttaantuu – joten en tee/voi tehdä alas asti rajausta.
Ja muistelen, että olet joskus maininnut, ettet tee tutoriaalia ns. kissansilmärajauksesta, siis tuosta rajauksen ”jatkoviivasta” (en löydä nyt oikeita sanoja :D), ja tiedän, että google/YT on tutoriaaleja täynnä, mutta silti vinkkaisin, että sellainenkin pikkupostaus olisi oikein toivottu 🙂

Minullakin toinen silmä on aivan erimuotoinen, ja muuten vetistääkin se toinen aina herkemmin. Onneksi rajauksia se ei vie mennessään.

Voisinhan siiten keksiä jotain uutta tapaa tai vinkkiä, jota en olisi vielä kertonut. 🙂

LivBoxille tein alkuvuodesta videotutoriaalin rajauksista. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=tUpLicsbzfs

Aaaa, kiitos. Tuo onkin mennyt ihan ohi. Pitääkin tuota videota kuva kuvalta katsella ja kokeilla tehdä itselle sama. Mulla ehkä aavistuksen ”raskaat” luomet (tai no ns. ylimääräinen iho) vaikeuttaa siiven tekoa vaikka semi-nuori olenkin.
Mutta toki, kaikki tutoriaalit kelpaa 🙂 Suuret kiitokset kuitenkin jo tuosta linkistä!!

Ehdottomasti kaikenlaisia pikkuvinkkejä mitä vaan mieleen juolahtaa! Nehän on just parasta antia blogeissa, ja hei myös sama pätee esim hiuksiin! 🙂 Kiitos jo etukäteen <3 Mulla itsellä on tapana myös taputella vaikka ihansormella/pikkurillillä vaaleeta luomiväriä sen sisänurkan rajauksen päälle.. Samalla vähän niinku kiinnittää sen, antaa valoa ja kirkkautta katsedseen ja ehkäpä myös ihan pikkuisen estää sitä suttaantumista. E tietenkään yhtä hyvin kuin kokonaan rajaamatta jättäminen.

Mukavaa viikkoa!

Tuo on hyvä vinkki! Se keventää myös tummaa rajausta, jos tarvitaan keveyttä silmien sisänurkan alueelle.

Minullahan on tapana laittaa kajal-rajauksen päälle samanväristä luomiväriä. Se kiinnittää kajalin. 🙂

Mukavaa viikkoa sinullekin ja kiva, että innostuit näistä minivinkeistä. 🙂

Hyvä vinkki ja ideana pikavinkit on mahtava 🙂 Itseäni vaan ärsyttää siipimäisissä rajauksissa, kun silmät vuotavat ulkonurkasta ja se suttu syntyy aina sinne 😀

Voi ei! 🙁 Kunnon siipirajaukset kannattaa sitten tehdä geelillä. Se ei liukene vedestä. 🙂

Kiitos vinkistä! Ja hyvä idea jakaa näitä pikkuvinkkejä erikseen. Jään odottamaan lisää. 🙂

Kiva kuulla! Näitä on valmiiksi kuvattunakin, mutta ei nyt ihan heti viitsisi kaikkia postata. Ripottelen. 🙂

Jooo lisää pikkuvinkkejä! Vaikka omaksi postaussarjakseen 🙂

Mä en voisi kuvitellakaan rajaavani ihan sisänurkkaan saakka herkästi kutiavien ja vuotavien silmieni vuoksi. Kuten en myöskään koko silmän ympäri menevää / ulko-tai sisäkulmasta ”umpinaista” rajausta samaisesta syystä.

Minä en voi kuvitella sellaista koko silmän ympäri menevää rajausta, jos jälki on terävä ja se myötäilee silmieni muotoa. Minusta tulisi todella mulkosilmäisennäköinen. Ei toimi. 😀

Kivoja pikkuvinkkejä – lisää vaan!
Tämä rajauksen vajaaksi jättäminen on jo ”vahingossa” ja kokemuksen kautta vakiintunut omaankin käyttöön. Ja tämän takia en yleensäkään käytä edes alarajausta saati mascaraa alaripsille.

Alarajauksen voin tehdä, se ei suttaannu – yleensä! 😀

Kiva, että pidit minivinkistä. 🙂

Minusta tuntuu että mun silmiin sopiikin paremmin rajaukset joita ei oo vedetty ihan sieltä silmänurkasta alkaen, näytän helposti jotenkin kovalta ja toljottavalta liian ”kovilla” rajauksilla 🙂

Ja joo, lisää tämmösiä postauksia!

Paljon mahdollista, että sopii paremmin ilman rajausta sisänurkassa. 🙂 Meikistä tulee keveämpi ja silmiin syntyy sellaista ”tilaa” nenänvarren seudulla. Erityisesti jos silmät ovat lähekkäin tai syvällä, niin kannattaa jättää ilman rajausta sisänrurkat. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *