Glitz & Glam

Pieni meikkivinkki - ei suttaa rajauksista

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Mietin tässä jo pitkään, että pitäisikö minun laittaa toisinaan tällaisia ihan pieniä meikkivinkkejä? Postaan kuitenkin joka päivä, niin joskus voisi olla tällaisia pieniä meikkivinkkejä. Nyt sitten päätin, että aloitetaanpa tällainen tapa. Tässä ensimmäisessä kerron yhden kikan mitä tulee käytettyä jonkun verran.

smudge

Onko teillä muilla sellaista ongelmaa missä yläluomen rajaus suttaa iltaa kohden alaluomen sisänurkkaa? Suttu on tehty kuvankäsittelyllä, mutta aika pitkälti tuollaista minulle syntyy toisinaan. Yläluomelta tarttuu alaluomelle rajausväriä. Jokaisen silmän rakenne vaikuttaa tähän aika pitkälti, mutta myös silmien vetistely, sekä silmäluomien rasvoittuvuus. Myös meikin huolellisuudella on tekemistä. Onko pohjustajaa ja puuterista luomiväriä aivan ripsityvellä asti jne.

meikkivinkki

Jos haluan ottaa varman päälle, enkä halua yhtään huolehtia, että syntyykö iltaa kohden tuota suttua, niin teen rajauksen seuraavasti. Jätän aivan sisänurkan ”tyhjäksi”, eli en tee rajausta aivan yläluomen sisänurkkaan asti.

syyslook33

Ei sisänurkassa rajausta.

tavallinenmeikki2

Rajaus sisänurkassa asti.

Ero ei ole valtaisa. Toki pientä eroa, mutta ei paljon. Erona vain se, että alaluomen sisänurkkaan ei enää synny suttua.

Katsotaanpa vielä kauempaa kuvatuista meikkikuvista.

syyslook4

Ei sisänurkassa rajausta.

tavallinenmeikki

Rajaus sisänurkassa asti.

Tällainen pieni meikkivinkki, joka saattaa helpottaa toisten elämää. Ei tarvitse huolehtia niistä alaluomen sutuista. Näitä pieniä vinkkejä tulee jatkossa lisää. Ennen olen näitä höpötellyt meikkipostauksien ja tutoriaalien yhteydessä. Ne saattavat joskus mennä vähän ohi ja ovat varmaan menneetkin. Pidän myös monia juttuja (valitettavasti) itsestään selvinä ja oletan kaikkien teidän tietävän. Sitten kun minulle usein kommenteissa tulee sellaisia, joissa kommentoija on selkeästi tietoinen kaikenlaisista kikoista ja vinkeistä, niin en ole edes älynnyt tehdä tällaisia aikaisemmin. Meitä ihmisiä on erilaisia ja teissä lukijoissakin on niin erilaisilla kokemuksilla ja tietämyksillä olevia.

Käytättekö tätä tapaa jo, vai oliko jollekin uusi vinkki?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X