Glitz & Glam

Pientä kivaa -jouluarvonta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Haluan muistaa teitä rakkaita ja ihania lukijoitani jouluarvonnalla. 🙂 Tässä vasta oli Chicks’n’Cars aiheinen arvonta, jossa palkinnot olivat koruja ja värikosmetiikkaa. Nyt palkinnoissa on sitten hiuksiin ja kynsiin liittyviä tuotteita. 😉

Tässä arvonnassa teemana on pientä ja sievää.

Palkintosetti koostuu matka- ja minikokoisista hius- ja kynsituotteista. No ok, yksi tuote on täysikokoinen. 😉

Esittelen hieman tarkemmin palkinnon sisältöä…

Hiusten pesuun ja hoitoon matkakokoisia tuotteita. Pullojen koot ovat 50-75 ml, eli ei mitään yhden käyttökerran kokoa, vaan riittää useammaksi käyttökerraksi.

Goldwell dualsenses Color -sarjan (värjättyjen hiuksien) shampoo, hoitoaine ja tehohoitoaine, jota ilman en enää voisi elää! KMS California Moist Repair (kosteuttava ja korjaava) shampoo ja hoitoaine, KMS California Silk Sheen (kiiltoa ja pehmeyttä) shampoo ja hoitoaine.

Palkintosetin ainut täysikokoinen tuote. Goldwellin uutuus, Elixir -öljy, jota voi käyttää hiusten hoitamiseen monella tapaa. Sisältää argaani-öljyä. Tuotteelle on tulossa oma postauksensa jossakin vaiheessa. 😉

Goldwellin matkakokoisia muotoilutuotteita.

Gloss -tuoteryhmän kiiltoa ja pitoa antavat muotovaahto ja hiuskiinne. Volume -tuoteryhmän volyymia antava suihkegeeli ja voimakkaampaa pitoa ja volyymia antava geeli purkissa. Straight -tuoteperheen suihkeseerumi hiusten suoristamiseen suoristusraudalla.

 China Glazen Holiday Charms -kynsilakkasetti. Kyseessä on tämän joulun kokoelman minipakkaus, sillä kynsilakat ovat minikokoisia… tai siis ”minikokoisia”, sillä jokaisessa pullossa on 9,6 ml, eli enemmän kuin monenkaan merkin täysikokoisissa pulloissa.

Kuvassa näkyykin sävyjen nimet, mutta kirjoitan ne tähän kuitenkin. Vasemmalta: Merry Berry, Red Satin, Winter Holly ja Glitter All the Way.

Osa palkinnoista on ostamiani ja osan olen saanut työni ja blogin kautta.

Miten voit voittaa nämä kaikki tuotteet itsellesi? Yksinkertaiset ohjeet:

– Kommentoi postaukseen. Voit jättää jouluterveiset tai olla jättämättä. Sana on kuitenkin vapaa, jos jotain tahdot minulle kirjoittaa. 🙂
– Jätä sähköpostiosoitteesi tai jää odottelemaan, että huhuilen voittajaa. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa kommentteihin.

So simple! 😉 Osallistumisaikaa on tämä viikko, sillä ensiviikolla lähetän palkinnon voittajalle, jos vain tavoitan hänet ajoissa ja minä en ole joutunut poikkeamaan synnytyssairaalan kautta. 😉 Eli osallistumisaika päättyy sunnuntai maanantai välisenä yönä.

Hop hop, nyt kommentoimaan ja osallistumaan!

Ylihuomenna kirjoitan teille kaikille tärkeää asiaa. Erityisesti eläinrakkaille suunnattua postausta on tiedossa ja paljon kuvia sööteistä sydämen valtaajista. <3

X