Glitz & Glam

Purkkia ja purnukkaa

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaipaatteko joskus matkakokoisia tuotteita tai pieniä pulloja, joihin voisitte matkaa varten laittaa lempparishampoota ja hoitoainetta?

Minulla on usein ongelmana se, että en löydä hyvää pakkausta, johon laittaisin matkalle tarvitsemia tuotteita. Siksi minulla on järjettömän suuri kosmetiikkakassi matkoilla mukana, joka vie puolet matkalaukkuni tilasta.

Minua lähestyi sangen kohtelias ja herrasmiesmäinen yrittäjä Suomesta. Innostuin oitis hänen tarjoamista tuotteista, sillä näin näissä vinkkaamisen aihetta myös teille.

Raavin monesti päätäni, kun mietin, että mihin ihmeen purkkiin laittaisin jotakin tuotetta jonkun läheiseni testailtavaksi? Minulta kysytään tuotesuosituksia ja apuja erilaisiin ongelmiin. Haluaisin antaa jotakin tuotetta purkkiin testattavaksi ennen, kun läheiseni menee sitä kaupasta ostamaan. Eräätkin kerrat olen kipannut glittereitä purkeistaan muovipussiin, jotta saan siitä purkin näytettä varten. Pitäisiköhän ostaa läheisilleni henkilökohtaiset purkit ja sanoa, että niihin voi tulla sitten hakemaan näytteitä.

Pakkaustukku.fi -verkkokauppaa selatessani mietin, että voi kuinka olisin tuota ja tuota tarvinnut joskus. Tuolla verkkokaupassa olisi niin kivoja pulloja ja purkkeja itse tehtyihin joululahjoihin. Harmi vain, kun aikani ei enää riitä sellaisiin. Mietin myös itse tehtyjä huulivoiteita, kynsinauhavoiteita, saippuaa jne. Siinä yksi joululahjavinkki kaikille. Ehkä minulla vielä joskus riittää aika ja energia tehdä läheisilleni itse noita tuotteita ja koristaa ne omilla etiketeillä.

Nappasin jo yhden purkin käyttööni. Messupostaukseni lukeneet muistavatkin, että otin äidilleni testailuun V 10 Plus -seerumin.

Otin itselleni seerumia, jotta saan käsitystä tuotteen koostumuksesta ja sen käyttäytymisestä iholla. Olin todella hämmentynyt, kun näin miten seerumipullo on jo puolessa välissä. Naurahdinkin äidilleni, että no sinä se olet vähän ”hölväillyt”! Eli käytössä on ollut ja näyttäisi siltä, että aika pian äitini saa alkaa raportoimaan minulle tuotteesta… joka tarkoittaa sitä, että kyselen tarkasti kaikkea ja saan vastaukseksi: en minä tiiä! 😀

Suihkepulloja löytyy erilaisia. Ne voi näppärästi täyttää omalla parfyymillään tai kasvovedellä. Siellä on tosi veikeän ja pirteän näköisiä suihkepulloja. Tässä suoralinkki suihkepulloihin.

Eli vinkiksi kaikille, jotka kaipaavat halpoja purkkeja ja pulloja kosmetiikalle, itse tehdyille joululahjoille tai juhliin, kuten häihin häänameja varten purkkeja tai pussukoita. Aikuisten häänamit voivat olla muutakin, kuin suklaata, kuten itse tehtyä likööriä, akvaviittia tai jotain namishottia. Pakkaustukku.fissä ei vaan näytä tällä hetkellä olevan juuri siihen soveltuvan kokoisia pulloja myynnissä.

Oletteko muuten innokkaita itse tekemään joululahjoja? Minä olen aina niistä aivan tavattoman otettu. Kyllä minäkin silloin ennen vanhaan ehdin niitä tekemään.

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Lue myös

X