Glitz & Glam

Sailor-look & siniset ripset

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nyt onkin Kotkan Meripäivät -viikonloppu. Sen kunniaksi postailen tänään sailor-henkisestä meikistä, jossa jujuna siniset ripset.

sailorlook2

Sähäkän siniset ripset ovat niin makeet kesämeikissä. Kesällä tällaiset pienet väripilkut meikissä piristävät. En talvella käyttäisi näin kirkkaansinisiä ripsiä, mutta kesällä värikäs luonto rohkaisee pukeutumaan ja meikkaamaan eri tavalla, kuin hämäränä ja synkeän värisenä syksynä tai talvena. Jännä efekti muuten – kun tarvittaisiin väripilkkuja harmauteen, niin silloin halutaan kääriytyä harmaaseen.

sailorlook4

Hain lookiin lisää merihenkisyyttä etuhiuksien letillä. Tosin jälkeenpäin vasta tajusin, että nyöritys olisi ollut enemmän meriteemainen. Noh, meni nyt tällä. Ideana siis se, että merituuli ei viskaa etuhiuksia silmille. Näette muuten minut blogin puolella ensimmäistä kertaa näin vaaleana. Instagramissani olen julkaissut kuvia viimeisimmän hiustenkäsittelyn jälkeen. Olin jo lähes granny, mutta nyt lämpö alkaa puskea alta, eli ei enää niin harmaa tämä minun hius.

sailorlook

Sailor-tyyliin kuuluu yleensä punaiset huulet. Jotenkin klassisen punaiset huulet yhdistettynä siniseen silmämeikkiin ja raitapaitaan tuo lookiin pientä pin up -henkeä. Jos tässä meikissä olisin käyttänyt pinkkiä huulimeikkiä, niin kokonaisuuden tyyli olisi muuttunut täysin. Niin suuri vaikutus sillä huulimeikin värin valinnalla on.

sailorlook1

Usein on niin, että tummaripsisillä eivät nämä värimaskarat näy kirkkaina. Minullakin on aika tummat ripset, vain kärjet ovat vaaleammat, joista sitten värimaskarat näkyvät kirkkaampina. Millä sitten sain näistä ripsistäni näin sähäkät?

sailorlook8

Valkoisella ripsien pohjustajalla. Ensin valkoinen Sensain (voi tietysti olla muunkin merkin) Eyelash Base 38. Kun ripset ovat valkoiset, niin päälle levitetty L’Oréal Parisin sininen Miss Manga -maskara näkyy hyvin kirkkaana ja sähäkkänä. Täältä löytyy kuvia, kun sinisen maskaran alla ei ole pohjustajaa. Väri jää paljon vaisummaksi. Toki hillitty sinisyys on turvallisemman tuntuinen, mutta jos haluaa todella kirkkaan värin ripsilleen, niin ehdottomasti pohjustaja alle, niin johan näkyy.

sailorlook3

Silmämeikki on muuten hyvin KIS-KIS, eli keep it simple, keep it simple. Kun ripset jo itsessään ovat hyvin hallitsevat, niin päätin korostaa niitä paksumman puoleisella, sinisellä rajauksella. Muuten silmämeikissä vain korostin voimakkaasti kulmaluuta ja toin hieman valoa silmien sisänurkkiin. Liikkuvalla luomella minun ihon sävyinen mattaluomiväri ja luomivakoa varjostin vaaleanruskealla – kuitenkin niin, että luomivako korostuu, mutta sitä ei heti huomaa meikiksi.

sailorlook6

Kauempaa otetuissa kuvissa varjostukset näkyvät selkeämmin. Meikatkaa (jos vain mahdollista) aina niin, että teillä on lähipeili ja peili, josta voitte katsoa itseänne kauempaa. Valot ja varjot näkee selkeämmin kauempaa katsottuna, mutta työskentelyvaiheessa on helpompaa, kun on peili mahdollisimman lähellä.

sailorlook7

Sailor-meikkini olennaisimmat tuotteet:

Kasvot
– Guerlain Météorites Baby Glow -meikkivoide
– NARS Deep Throat -poskipuna

Silmät
– Lumene Natural Code Eye Dramatizer -luomivärikynä*
– Lumene Hohtavaa Hiekkaa -luomiväripaletin vaaleanruskea*
– NYX Matte Nude Shadow -luomiväri, sävy Leather and Lace (unohtu kuvasta)*
– Avon Precision Glimmer -luomiväri, sävy White
– Sensai Eyelash Base 38C*
– L’oréal Paris Miss Manga -maskara (sininen)*

Huulet
– L’Oréal Paris Infallible Le Gloss huulikiilto, sävy 106 Alerte Rouge*

*Saatu

sailorlook5

Mitäs mieltä te siellä olette sinisistä ripsistä? Hot or not? Minusta hot! Vaikka aina hieman pelottaa sutia sinistä silmiin, saati ripsille, niin joka kerta ihastelen sinistä. Minulla on aina kammo, että näytän luvulle jääneeltä, mutta kun kokonaisuudessa päivittää kaiken muun, niin tätä pelkoa ei ole. Eli rohkeasti vain kokeilemaan värimaskaroita! Maailma näyttää heti hieman eri sävyiseltä, kun näkökenttää kehystää kirkkaat värit. 😉

Mukavia Kotkan Meripäiviä kaikille sinne suuntaaville!

A’hoy!

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X