Hamstraus

Shoppailut Stockmannilla

2.10.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kävin tällä viikolla Helsingissä. Eräs PR-toimisto pyysi käymään heidän showroomillaan, joten ajattelin, että no mikäs siinä? Samalla kävin vähän Stockmannilla… kuten teen lähes joka kerta kun Helsingissä käyn.

Tällainen satsi minulle kertyi tällä kertaa. Yllättävän usein pääsen sieltä ulos tyhjin käsin, mutta tällä kertaa en. Olen huomannut, että syksyisin shoppailen Stockamannilla paljon suurempia summia, kuin muina vuodenaikoina. Liekö syynä itsensä piristäminen?

Olin päättänyt, että jonkun MACin siveltimen voisin taas hankkia. Lähdin ostamaan yhtä, mutta kerrankin oli myyjä MACin pisteellä, joka älysi oikeasti esitellä ja kertoa tuotteistaan. Oli muuten se sama tyttö, joka saa minut aina ostamaan enemmän, kuin olin aluksi ajatellut. Loppujen lopuksi ostin kolme sivellintä. MACin kosmetiikka ei ole sellainen, joka minua niin suuresti kiehtoisi ja kiinnostaisi. Joo, ostan silloin tällöin jotain ja saatan olla hetken innoissani. Kuitenkaan itse en löydä MACistä sitä samaa, mitä luen monien muiden blogeista. Siveltimet sitä vastoin kiinnostavat paljonkin.

MAC 286 on Duo Fibre -sivellin. Minulla ei ole ennestään miltään valmistajalta tällaista häivytyssivellintä, joka olisi yhdistelmä luonnonharjasta ja synteettistä karvaa. Mielenkiinnolla testailen puuterisien ja voidemaisten tuotteiden häivyttelyyn.

Hintaa siveltimellä on 36,50 euroa.

Tämä MAC 168 oli se mitä lähdin hakemaan. Halusin kokeilla vähän pienempää ja kompaktimpaa varjostussivellintä. Sellaista joka on viistopäinen ja kuitenkin pehmeä ja ”pullea”.

Hintaa siveltimellä on 41,50 euroa.

Innostuin myyjän esitellessä myös sivellintä 159, joka on kuulemma näppärä voidemaisien varjostuksien tekemiseen. Minulla ei ole aivan littanaa duo fibre -sivellintä. On vain pulleita ja semi-littanoita. Tämä on monitoimisivellin, eli toimii puuterisien, voidemaisien ja nestemäisien tuotteiden levitykseen.

Hintaa siveltimellä on 41,50 euroa.

MACin tiskiltä suunnistin selektiivisen kosmetiikan osastolle. Sieltä sitten löysin tutun kosmetiikkamyyjän ja riensin juttusille. Niitä näitä juteltuamme alkoi tuttu myyjä esittellä uutuuksia ja omia suosikkejaan minulle.

Innostuin Cliniquen High Lengths Mascarasta. Tämä muistuttaa hyvin paljon Sisleyn So Intense -maskaraa. Ostin Pariisista ko. maskaran ja sielläkin se maksoi 38 euroa, kun Suomessa samaisesta maskarasta saa nykyään maksaa reilun 50 euroa. Myyjä sanoikin tämän Cliniquen maskaran olevan köyhän naisen Sisley. Stockmannilla tämä High Lengths Mascara maksaa 28,90 euroa. Huomattavasti vähemmän, kuin kipukynnykseni ylittävä So Intense Sisleyltä.

Kampamainen harja on yhdistävä tekijä näissä maskaroissa. En vielä ole ehtinyt testaamaan tätä Cliniquen versiota, mutta odotukset ovat korkealla. Sisleyn So Intense oli niin mieleeni, mutta jostain syystä en koskaan saanut aikaiseksi postata siitä kunnollista postausta. Pahoitteluni siitä. Toki voisin sen esitellä vieläkin, mutta käyttäisin vanhoja kuvia, joissa olen ko. maskaraa käyttänyt.

Sitten keksin pyytää esittelemään jonkun hyvän, mutta kohtuuhintaisen silmänympärysvoiteen minun kuiville silmäluomille. Kohtuuhintainen Stockmannin sele-osastolla ei tarkoita paria kymppiä. Siellä kun kalleimmat voiteet maksavat useita satasia.

Innostuin heti kokeiltuani kädelleni Estèe Lauderin Revitalizing Supreme -silmänympärysvoidetta. Voide on ihanan täyteläinen ja rasvaisen tuntuinen, mutta siltikään voide ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Olin myyty välittömästi ja niin sitten ostin tämän 61 euroa maksavan voiteen kokeiluuni. Talvi on tulossa ja huomaan jo nyt, että kesällä käyttämäni silmänympärysvoiteet eivät meinaa riittää enää näin syksyllä. Voi kun tämä voide nyt olisi riittävä minulle talvella. Vaikuttaa kyllä lupaavalta muutaman kokeilun jälkeen, mutta oikeasti tiedän vasta käytettyäni pidemmän aikaa.

Siinä parin tunnin shoppailun ja tuote-esittelyiden aikana sain kasan ihania näytteitä.

Estèe Lauder on jäänyt minulle hieman tuntemattomaksi. En muista onko minulla ollut yhtään Lauderin tuotetta? Olen kuitenkin katsellut sillä silmällä Advanced Night Repair -seerumia. Olen huomannut, että nyt kun mittarissa on se +30, niin iho kyllä reagoi kaikkeen hyvin näkyvästi. Kun sää viilenee, niin iho muuttuu kuivemmaksi ja se menettää hyvin helposti kirkkauden ja kuulauden. Jos en ole ahkera ihonhoidossa, niin varmasti saan hyvin pian tunkkaisen ja harmahtavan samean ihon. Silloin ei mikään meikkivoide näytä hyvältä ja kestä kasvoilla koko päivää. Vähäiset yöunetkin näkyvät nykyään herkemmin ihossa.

Toisena seerumina sain Clear Differencen, joka on ihoa puhdistava seerumi. Katsotaan nyt raaskinko säästellä tämän näytteen kesälle asti vai korkkaanko tämän jo aikaisemmin?

Guerlainin pisteellä imin tietoa tuotteista ja käteni saivat sellaiset annokset hoitavia aineita, kun testailin käsilleni yhtä sun toista. Sain mukaani näytepussin kosteuttavaa Super Aqua-Serum -seerumia ja purkkiin (toivottavasti muistan nyt oikein) Midnight Secret Late Night Recovery Treatment -hoitoa. Tuote on erityisen hyvä, kun tietää yöunien jäävän lyhyiksi, niin ennen unille menoa Late Night Recovery Treatment kasvoille. Aamulla ei ihosta pitäisi näkyä väsymystä. Loistavaa! Minä niiiiin toivon, että tässä olisi tehoa. Tai noh, jos tuote on toimiva, niin sittenhän minun on pakko ostaa täysikokoinen pullo tätä ja sehän maksaa monta rahaa. Mutta silti olisi mahtavaa, jos en aina näyttäisi krapulaiselta aamuaikaisilla työkeikoilla. Tippaakaan en ole edellisenä iltana juonut, mutta uni ei tule aikaisin, joten ehdin nukkumaan pahimmillaan vain 2-3 tuntia. Iho näyttää tuolloin siltä, kuin olisi ollut viihteellä edellisenä iltana. Toivotaan, että toimii tällaiselle yökukkujalle, jonka onneksi harvoin tarvitsee herätä todella aikaisin aamusta.

Tällaisia shoppailuja tuli tehtyä Stockmannilla tällä viikolla. Oli tarkoitus ehtiä käymään muuallakin, mutta loppujen lopuksi minulla vierähti mukavassa seurassa 2 tuntia. Imin paljon tuotetietoa itseeni ja nautin asiakkaan roolista tällä kertaa. Se on jotenkin niin rentouttavaa. On aivan eri asia saada henkilökohtaista palvelua, kuin kiertää nettikauppoja. Harmillisen harvoin ehdin ja jaksan liikkua ihan myyjien palveltavaksi. Silti se on minusta mukavampi tapa shoppailla, kuin netin kautta. Nautin hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta suuresti ja olen valmis maksamaan siitä ekstraakin. Vaikka sitä ei tulekaan ostettua kerralla kaikkia esiteltyjä ja kiinnostamaan jääneitä tuotteita, niin niihin tulee herkästi palattua sitten toisella kerralla.

Pidättekö henkilökohtaisesta palvelusta vai koetteko sen vaivaannuttavaksi?

Kommentit (18)

Joo, varmasti tulee olemaan zombimainen olo jokusen kuukauden tai pahimmassa tapauksessa muutaman vuoden. Toivottavasti Midnight Secret tulee tarpeeseen vain pariksi kuukaudeksi. 😉 Meillä alkoi silloin lapset nukkumaan koko yön heräämättä. Mutta mulla onkin käynyt joku onnenkantamoinen lasteni vauva-aikojen suhteen. Toivotaan, että teilläkin, niin jaksaa paremmin sitten päivällä. 🙂 Niin ja Midnight Secretin vuoksi voi näyttää vähän vielä säteilevämmältä päivällä 😉

Ihania ostoksia, mä en pidä siitä että joku tulee kysymään multa tarvitsetko apua kaupassa tykkään kierellä ensin, ja sitten katon mitä mä ostan, tietysti eri asia jos mun päässä on sellainen tavara mitä pitää ostaa 🙂

Siitä kysymyksestä ei kannata pahastua. Siihen voi tosiaan vain vastata, että haluat vain katsella itseksesi. 🙂 Myyjät eivät kuitenkaan pysty lukemaan ajatuksia, vaikka sitä aika paljon tekevätkin. Itse konsulenttina ollessa kysyn asiakkailta, mutta en tietenkään jää niskaan hengittämään. Monesti on niinkin, että asiakas sitten haluaakin apua tai hänellä on jotain kysyttävää.

Itse koen palvelun heikoksi, jos minulta ei ollenkaan tulla kysymään, että kaipaanko apua? Vaikka en tarvitsisikaan, niin sen kysymyksen kuuluu tulla. Se on osoitus siitä, että minua ollaan valmiita palvelemaan, jos tarvitsen jotain. 🙂

Kivoja ostoksia

Kiitti! 🙂

Rakastan henkilökohtaista palvelua 🙂 On ihanaa, kun joku keskittyy vain muhun ja mitä kerron, ja mitä esim. ihoni tarvitsee. Parasta! Tämä palveluhakuisuus tulee tietysti omasta työtaustasta 😉 Kun on itse tottunut jotain antamaan, haluaa myös itse sitä saada!

Sama! 🙂 Luulen syyn johtuvan minullakin siitä. Tietysti pärjään ihan itsekseni kosmetiikkaosastolla, mutta onhan se mukavaa, jos saan vähän lisää tietoa ja myyjä saattaa vinkata jonkun tuotteen minulle, jota en ole edes osannut ajatella itselleni. Saan uusia näkemyksiä jne.

Olet varmasti kanssa paljon kriittisempi, kun olet itsekin asiakaspalveluammatissa. Samaan aikaan ymmärtäväisempi, mutta myös kriittisempi.

MAC 168 löytyy täältäkin, se on aivan loistava ja todellinen monitoimisivellin. Hyvä varjostuksiin tai korostustuotteisiin 🙂 yksi perus MAC siveltimistä joka täytyy olla. MACilla parasta ja rahansa arvoista on ehdottomasti siveltimet.

Jee! Kiva kuulla! 🙂 Olen kovasti tykännyt MACin luomivärisiveltimistä. Skunkki on jäänyt aika vähälle käytölle. Ei ehkä ole minun työvälineeni. Innoissani näitä nyt testailen. 🙂

Moi. Olin itsekin tiistaina stockmannilla kosmetiikka ostoksilla ja taisin nähdä sinut siinä mac:in pisteellä:).Että jos joku tuijotti pitkään niin ehkä se olin minä 🙂 En ollut varma niin en viitsinyt tulla moikkaamaan. Katselin myös tuota duofibre sivellintä 159, mutta en vielä ostanut. Matkaan tarttui kyllä pari poskipunaa, kolme luomiväriä ja pari huulipunaa. Kiehls:in pisteeltä ostin sen uuden seerumin(on muuten todella ihanan tuntuinen iholla) ja päivävoiteen kasvoille. Vaikka ostankin paljon netistä, niin lähinnä tuotteita joita ei muutoinkaan saa Suomesta.Tykkään käydä Helsingissä Stockmannilla, koska yleensä siellä saa hyvää palvelua ainakin päivisin kun asiakkaita ei ole niin paljon. Syksyisin yleensä keskityn enemmän kosmetiikka ostoksissa ihonhoitoon ja keväisin hullaannun ihanista väreistä esimerkiksi huulipunissa ja kiilloissa.

Henni

APUA! :O Olin varmaan taas tosi idiootin näköinen ilme naamalla siellä. 😀 Tietysti aloin tässä muistelemaan kaikkea. Olitko sinä se vaaleahiuksinen? Muistan, että joku vaaleahiuksinen katseli minua pitkään ja käänsi päätänsä aina, kun katsoin takaisin. 😀 Mietin heti, että onkohan minulla meikit nyt jotenkin huonosti tai räkää poskella? 😀 Kyllä minua moikkaamaan saa tulla. En pure ketään. 🙂 Saatan vain vetää ihan jumiin tilanteessa, sillä niin on käynyt aikaisemminkin. Mutta sanavalmiina ihmisenä onneksi pääsen nopeasti hämmennyksestä yli, enkä aiheuta vaivaannuttavia tilanteita hiljaisuudella. 😀

Oli kyllä vaikeaa olla ostamatta värikosmetiikkaa, sillä kyllähän ne aina houkuttaa. Nyt olen kuitenkin ostanut viimeisien kuukausien aikana aika monta luomiväripalettia ja huulipunaa. Päälle vielä blogin kautta saadut, niin päätin keskittyä muihin juttuihin. 🙂

Blondihan minä:), marjapuuron värinen huivi. Etkä ollut mitenkään idiootin näköinen, oikein huolitellulta näytit:). En tarkoituksella kääntänyt katsetta pois, varmaan siksi että myyjä esitteli minulle niitä poskipunia(tai sitten tajusin että tuijottaminen on epäkohteliasta). Jos katseet olisi kohdannut olisin varmaan kysynyt oletko bloggaaja ja kehunut äskettäistä postausta clarinsin (ladylike?)syysmeikistä joka oli hurjan kaunis. Niin ja tottakai kehunut hyvää blogiasi. En viitsinyt kuitenkaan tulla hihasta vetämään:). En itsekään ole yleensä ujo, koska joudun työnkautta olemaan tekemisissä hyvin erilaisten ihmisten kanssa ja haastavissa tilanteissa.

Henni

Voi kiitos sinulle Henni! 🙂 En huiviasi muista, mutta kauniit vaaleat hiukset ja… silmälasit? Voi olla, että tuon muistan väärin.

Paljon kiitoksia. Kiva, että pidät. 🙂 On aina kiva tavata lukijoita. Harmi, kun ei katseet kohdanneet tai en tullut ihan viereen katselee meikkejä. Sain niin nopeasti myyjän palvelemaan, että en jäänyt ylimääräisiä katselemaan. 😀

Advanced Night Repair on varmasti myös sun juttu, sopii loistavasti pintakuivalle iholle. Itselleni huippu heti syksyn tullen. 🙂

Nyt tässä kahtena yönä testanneena, olen jo aivan myyty. Haluun ison pullon! 😀 Tuo pintakuivuus vaivaa niin herkästi nykyään, että on pakko ottaa seerumit avuksi.

Oikein ihanat ostokset! Itse tykkäsin valtavasti Lorkun jo lopetetusta kaksiosaisesta ripsiväristä jossa oli myös kampamainen harja. En ole muilta merkeiltä samantyylistä löytänytkään. Kiva tietää että niitä kuitenkin on. Estee Lauderin ihonhoitotuotteet ovat kiinnostaneet meikäläistäkin, erityisesti tuo ylistetty Advanced Night Repair-seerumi. Ostamasi silmänympärysvoide vaikuttaa myös kiinnostavalta, toivottavasti arvioit sen sitten myöhemmin. Itselleni palvelu on ihan huipputärkeää, eikä vähiten siksi että itseltäni vaaditaan paljon omassa asiakaspalveluammatissani. Kuten Liisa sanoi, kun antaa paljon haluaa myös vuorollaan saada paljon.

Kiitti! 🙂 Molemmista tulee postausta sitten myöhemmin. Maskarasta varmasti aikaisemmin ja silmänympärysvoiteesta sitten kun näen tuloksia. Kohta ne pakkaset taas tulee ja sitten näen, kuinka voide pystyy suojaamaan ja kosteuttamaan kylmien sääolojen vallitessa. Seerumi on ihana ja tässä mietin, että taidan investoida seuraavasta tilistä siihen.

Sepä se varmaan on. Kun itse työssään antaa kaikkensa asiakkailleen, niin sitten haluaa päästä itsekin nauttimaan samanlaisesta panostuksesta. 🙂

Hahaa, kävin tallentamassa tämän julkaisun tulevaisuutta ajatellen. Midnight Secret Late Night Recovery Treatment saattaa tulla tarpeeseen alkuvuodesta! Taidan pyytää ennakkoon joululahjaksi. 😀

Joo, varmasti tulee olemaan zombimainen olo jokusen kuukauden tai pahimmassa tapauksessa muutaman vuoden. Toivottavasti Midnight Secret tulee tarpeeseen vain pariksi kuukaudeksi. 😉 Meillä alkoi silloin lapset nukkumaan koko yön heräämättä. Mutta mulla onkin käynyt joku onnenkantamoinen lasteni vauva-aikojen suhteen. Toivotaan, että teilläkin, niin jaksaa paremmin sitten päivällä. 🙂 Niin ja Midnight Secretin vuoksi voi näyttää vähän vielä säteilevämmältä päivällä 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *