Glitz & Glam

Shoppailut Stockmannilla

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kävin tällä viikolla Helsingissä. Eräs PR-toimisto pyysi käymään heidän showroomillaan, joten ajattelin, että no mikäs siinä? Samalla kävin vähän Stockmannilla… kuten teen lähes joka kerta kun Helsingissä käyn.

Tällainen satsi minulle kertyi tällä kertaa. Yllättävän usein pääsen sieltä ulos tyhjin käsin, mutta tällä kertaa en. Olen huomannut, että syksyisin shoppailen Stockamannilla paljon suurempia summia, kuin muina vuodenaikoina. Liekö syynä itsensä piristäminen?

Olin päättänyt, että jonkun MACin siveltimen voisin taas hankkia. Lähdin ostamaan yhtä, mutta kerrankin oli myyjä MACin pisteellä, joka älysi oikeasti esitellä ja kertoa tuotteistaan. Oli muuten se sama tyttö, joka saa minut aina ostamaan enemmän, kuin olin aluksi ajatellut. Loppujen lopuksi ostin kolme sivellintä. MACin kosmetiikka ei ole sellainen, joka minua niin suuresti kiehtoisi ja kiinnostaisi. Joo, ostan silloin tällöin jotain ja saatan olla hetken innoissani. Kuitenkaan itse en löydä MACistä sitä samaa, mitä luen monien muiden blogeista. Siveltimet sitä vastoin kiinnostavat paljonkin.

MAC 286 on Duo Fibre -sivellin. Minulla ei ole ennestään miltään valmistajalta tällaista häivytyssivellintä, joka olisi yhdistelmä luonnonharjasta ja synteettistä karvaa. Mielenkiinnolla testailen puuterisien ja voidemaisten tuotteiden häivyttelyyn.

Hintaa siveltimellä on 36,50 euroa.

Tämä MAC 168 oli se mitä lähdin hakemaan. Halusin kokeilla vähän pienempää ja kompaktimpaa varjostussivellintä. Sellaista joka on viistopäinen ja kuitenkin pehmeä ja ”pullea”.

Hintaa siveltimellä on 41,50 euroa.

Innostuin myyjän esitellessä myös sivellintä 159, joka on kuulemma näppärä voidemaisien varjostuksien tekemiseen. Minulla ei ole aivan littanaa duo fibre -sivellintä. On vain pulleita ja semi-littanoita. Tämä on monitoimisivellin, eli toimii puuterisien, voidemaisien ja nestemäisien tuotteiden levitykseen.

Hintaa siveltimellä on 41,50 euroa.

MACin tiskiltä suunnistin selektiivisen kosmetiikan osastolle. Sieltä sitten löysin tutun kosmetiikkamyyjän ja riensin juttusille. Niitä näitä juteltuamme alkoi tuttu myyjä esittellä uutuuksia ja omia suosikkejaan minulle.

Innostuin Cliniquen High Lengths Mascarasta. Tämä muistuttaa hyvin paljon Sisleyn So Intense -maskaraa. Ostin Pariisista ko. maskaran ja sielläkin se maksoi 38 euroa, kun Suomessa samaisesta maskarasta saa nykyään maksaa reilun 50 euroa. Myyjä sanoikin tämän Cliniquen maskaran olevan köyhän naisen Sisley. Stockmannilla tämä High Lengths Mascara maksaa 28,90 euroa. Huomattavasti vähemmän, kuin kipukynnykseni ylittävä So Intense Sisleyltä.

Kampamainen harja on yhdistävä tekijä näissä maskaroissa. En vielä ole ehtinyt testaamaan tätä Cliniquen versiota, mutta odotukset ovat korkealla. Sisleyn So Intense oli niin mieleeni, mutta jostain syystä en koskaan saanut aikaiseksi postata siitä kunnollista postausta. Pahoitteluni siitä. Toki voisin sen esitellä vieläkin, mutta käyttäisin vanhoja kuvia, joissa olen ko. maskaraa käyttänyt.

Sitten keksin pyytää esittelemään jonkun hyvän, mutta kohtuuhintaisen silmänympärysvoiteen minun kuiville silmäluomille. Kohtuuhintainen Stockmannin sele-osastolla ei tarkoita paria kymppiä. Siellä kun kalleimmat voiteet maksavat useita satasia.

Innostuin heti kokeiltuani kädelleni Estèe Lauderin Revitalizing Supreme -silmänympärysvoidetta. Voide on ihanan täyteläinen ja rasvaisen tuntuinen, mutta siltikään voide ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Olin myyty välittömästi ja niin sitten ostin tämän 61 euroa maksavan voiteen kokeiluuni. Talvi on tulossa ja huomaan jo nyt, että kesällä käyttämäni silmänympärysvoiteet eivät meinaa riittää enää näin syksyllä. Voi kun tämä voide nyt olisi riittävä minulle talvella. Vaikuttaa kyllä lupaavalta muutaman kokeilun jälkeen, mutta oikeasti tiedän vasta käytettyäni pidemmän aikaa.

Siinä parin tunnin shoppailun ja tuote-esittelyiden aikana sain kasan ihania näytteitä.

Estèe Lauder on jäänyt minulle hieman tuntemattomaksi. En muista onko minulla ollut yhtään Lauderin tuotetta? Olen kuitenkin katsellut sillä silmällä Advanced Night Repair -seerumia. Olen huomannut, että nyt kun mittarissa on se +30, niin iho kyllä reagoi kaikkeen hyvin näkyvästi. Kun sää viilenee, niin iho muuttuu kuivemmaksi ja se menettää hyvin helposti kirkkauden ja kuulauden. Jos en ole ahkera ihonhoidossa, niin varmasti saan hyvin pian tunkkaisen ja harmahtavan samean ihon. Silloin ei mikään meikkivoide näytä hyvältä ja kestä kasvoilla koko päivää. Vähäiset yöunetkin näkyvät nykyään herkemmin ihossa.

Toisena seerumina sain Clear Differencen, joka on ihoa puhdistava seerumi. Katsotaan nyt raaskinko säästellä tämän näytteen kesälle asti vai korkkaanko tämän jo aikaisemmin?

Guerlainin pisteellä imin tietoa tuotteista ja käteni saivat sellaiset annokset hoitavia aineita, kun testailin käsilleni yhtä sun toista. Sain mukaani näytepussin kosteuttavaa Super Aqua-Serum -seerumia ja purkkiin (toivottavasti muistan nyt oikein) Midnight Secret Late Night Recovery Treatment -hoitoa. Tuote on erityisen hyvä, kun tietää yöunien jäävän lyhyiksi, niin ennen unille menoa Late Night Recovery Treatment kasvoille. Aamulla ei ihosta pitäisi näkyä väsymystä. Loistavaa! Minä niiiiin toivon, että tässä olisi tehoa. Tai noh, jos tuote on toimiva, niin sittenhän minun on pakko ostaa täysikokoinen pullo tätä ja sehän maksaa monta rahaa. Mutta silti olisi mahtavaa, jos en aina näyttäisi krapulaiselta aamuaikaisilla työkeikoilla. Tippaakaan en ole edellisenä iltana juonut, mutta uni ei tule aikaisin, joten ehdin nukkumaan pahimmillaan vain 2-3 tuntia. Iho näyttää tuolloin siltä, kuin olisi ollut viihteellä edellisenä iltana. Toivotaan, että toimii tällaiselle yökukkujalle, jonka onneksi harvoin tarvitsee herätä todella aikaisin aamusta.

Tällaisia shoppailuja tuli tehtyä Stockmannilla tällä viikolla. Oli tarkoitus ehtiä käymään muuallakin, mutta loppujen lopuksi minulla vierähti mukavassa seurassa 2 tuntia. Imin paljon tuotetietoa itseeni ja nautin asiakkaan roolista tällä kertaa. Se on jotenkin niin rentouttavaa. On aivan eri asia saada henkilökohtaista palvelua, kuin kiertää nettikauppoja. Harmillisen harvoin ehdin ja jaksan liikkua ihan myyjien palveltavaksi. Silti se on minusta mukavampi tapa shoppailla, kuin netin kautta. Nautin hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta suuresti ja olen valmis maksamaan siitä ekstraakin. Vaikka sitä ei tulekaan ostettua kerralla kaikkia esiteltyjä ja kiinnostamaan jääneitä tuotteita, niin niihin tulee herkästi palattua sitten toisella kerralla.

Pidättekö henkilökohtaisesta palvelusta vai koetteko sen vaivaannuttavaksi?

Lue myös

X