Glitz & Glam

Syyskuun 2014 LivBox

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tulihan se LivBox, joten on se aika kuukaudesta, kun auotaan mustia boxeja ja jaetaan mielipiteitä sosiaalisessa mediassa.

Violetin sävyinen boxi tuo uusia tuulia, joka on syyskuun teemana.

Syyskuussa boxi sisältää uutuuksia ja klassikoita. 

L’Occitane Shea Butter Hand Cream 24,00 € / 150 ml

Erittäin kosteuttava ja ravitseva käsivoide, joka sisältää 20% sheavoita. L’Occitanen Best Seller -tuote.

Olen esitellyt tämän käsivoiteen alkuvuodesta. Tarkempaan esittelyyni pääsee tästä. LivBoxista saatu tuubi on pieni näyte (10 ml), mutta tämä käsivoide on hyvin riittoisaa. Kannattaa säästää talveksi pienimpään käsilaukkuun mukana kulkevaksi.

Nivea Lip Butter Blueberry Blush 3,45 € / 16,7 g

Tämän syksyn uutuus, joka sisältää kosteuttavaa sheavoita, manteliöljyä ja mustikan aromia.

Jätin tämän avaamatta, sillä minulle on tulossa testiin Nivean huulivoiteita. Tämä yksilö menee jakoon, sillä en saa mitenkään kulutettua niin paljon huulivoidetta. Innolla odotan näitä Nivean huulivoiteita testiini, sillä olen alkanut käyttämään kotona ollessa sävyllisiä huulivoiteita ja yöksi on pakko laittaa jokin todella kosteuttava voide. 

Katy Perry Royal Revolution EdP 34,00 € / 30 ml

Tässä kuussa lanseerattava uutuustuoksu Katy Perrylta. Tuoksun kerrotaan olevan raikkaan makea kukkaistuoksu.

Tuoksu on oikein kiva. Hyvin minun tyylinen, jollaisia käytän keväällä ja kesällä. Voisi kuvitella ns. teinituoksuiseksi, mutta ei tämä ole. Hyvin aikuismainen ja tyylikäs tuoksu.

Lumene Bright Touch 9,90 € / 150 ml

Raikastava puhdistusvaahto puhdistaa meikin, lian ja epäpuhtaudet iholta. Lakan nektaria on käytetty auttamaan ihoa säilyttämään heleytensä. Kaikille ihotyypeille.

Olen niin huono käyttämään puhdistusvaahtoja. Osa tilaajista on saanut Lumenen geeliputsarin. Itse olen enemmänkin puhdistusgeelien käyttäjä, mutta aina ei voi sattua juuri se mieleisin vaihtoehto. Jotenkin tuo oranssi pullo näyttää ihanan aurinkoiselta.

L’Oréal Paris Elnett Satin Volume Excess 2,85 € / 75 ml

Tuuheuttava ja rakennetta antava hiuskiinne. Legendaarinen Elnett-hiuskiinne on uudistunut saamalla rakennetta antavan koostumuksen ja tuoksu on uusi.

En voi sille minkään, mutta Elnett on minulle iäkkäiden rouvien hiuskiinne. Se tuoksu maistuu suussa. Hyvin nostalgiset fiilikset tulevat pullon näkemisestäkin. Pantterikuosi pullossa on todella retro. Mutta retrohan on aina muodikasta. Tuoksu on muuttunut parempaan, mutta hieman se vieläkin maistuu suussa asti. Plussaa hienosta koostumuksesta, jonka vuoksi Elnett on minusta ihan hyvä hiuskiinne.

L’Oréal Paris Skin Perfection Unifying Day Moisturiser 12,90 € / 50 ml

Kosteuttava päivävoide tasoittamaan ihonsävyä, parantamaan ihon heleyttä ja tuntumaa.

Jotenkin pakkaus vetoaa minuun. On upean värinen! Voide on tarkoitettu 20-30 -vuotiaille. Itse olen 31-vuotias. Mietin vain, että koenko Skin Perfectionin riittävän kosteuttavaksi tulevana talvena vai säästelenkö tämän kevääseen?

Syyskuussa LivBox sisälsi pääasiassa markettimerkkejä. Lumene, L’Oréal Paris ja Nivea ovat hyvin tyypillisiä markettimerkkejä. L’Occitane oli ainut hieman luksusmaisempi merkki. Katy Perryn tuoksua en osaa laskea luksusmerkiksi, sillä kyseessä on suht edullinen julkkistuoksu. Kolme tuotetta oli täysikokoisia, yksi minikokoinen ja yksi näytekokoinen. Täysikokoisten määrän huomasi jo paketin painosta.

Mitä mieltä te vaativat kosmetiikkakuluttajat olitte syyskuun boxista? (Vaativat tarkoitti vain pelkkää hyvää.) Joskus koen olevani hieman jäävi kommentoimaan omia ajatuksiani, sillä kosmetiikan kanssa työskentelevänä ja sitä testiin saavana on vaikea kokea uusia juttuja. Toisaaltaan markettimerkit ovat hieman tuntemattomia minulle ja sen vuoksi ilolla vastaanotan niitä testailtavakseni lähes aina kun tarjotaan. Tällä kertaa yksi tuote oli ennestään tuttu, toisesta tuotteesta olen saamassa lähipäivinä testailtavia ja Elnett nyt on kaikille tuttu. Eikö? Joten puolet tuotteista on minulle tavallaan uusia. Syyskuun boxi on siitä kiva, että se sisältää niin monta täysikokoista tuotetta, joita taas monet arvostavat. Minä itse kelpuuttaisin ihan hyvin minikokoisia ja esim. kalliimpien merkkien näytteitä. Mutta meillä jokaisella on omat mielipiteemme ja kaikkia ei voi joka kuukausi miellyttää 100%:sti. Kuitenkin olen sitä mieltä, että syyskuun boxi on hyvä. Se sisältää nopeasti kuluvia tuotteita, joita aina tarvitaan. Syyskuun boxi on hyvin ”turvallinen” tuotteiltaan. Paljon kosmetiikkatuotteita testailevat ja niistä lukevat voivat kokea boxin tylsäksi. On kuitenkin muistettava, että vain murto-osa LivBoxin tilaajista on paatuneita kosmetiikan harrastajia, kuten varmasti moni Glitz & Glam -blogiani säännöllisesti lukevat ovat. ;D

Huomenna pysytellään vielä LivBox aiheessa, sillä luvassa olisi arvonta.

Lue myös

X