Glitz & Glam

Syysmeikki by Boho (tutoriaali)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pakko myöntää, että eilisten uutisten ja hallituksen ratkaisujen jälkeen tuntuu hieman hassulta höpötellä kosmetiikasta ja ulkonäöstä. Varsinkin, kun tuntuu, että maailma on mennyt sekaisin, Suomi on mennyt sekaisin ja kaikki riitelevät. Olen kuitenkin ajatellut, että ehkä moni teistä haluaa hetkeksi aivoilleen lepuuteltavaa ja mielellensä keveämpiäkin aiheita, joten täältä tulee. En minäkään päivät pitkät mieti luomivärejä, vaan kyllä ajatukseni ovat paljon vakavammissa asioissa. On kuitenkin kiva, kun pääsen heittäytymään hetkellisesti kepeämpiin asioihin, kun kirjoittelen postauksia. Pääkoppa ja mieli saavat kivasti hetkellisen nollauksen, jotta taas jaksaa tätä huolta huomisesta ja tulevasta. Toivottavasti autan siinä teitäkin.

Tällä viikolla tosiaan vietetään Glitz & Glamissa Boho -viikkoa. Kyseessä on ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka vasta hiljattain rantautui Suomeen. Olen tämän alkuviikon esitellyt tuotteilla tehtyjä meikkilookeja ja tutoriaaleja niihin. Arkisemman meikkilookin murretuilla sävyillä löydät täältä ja sinisen smoky-meikin täältä. Huomisesta lähtien aloitamme tutustumisen ko. merkkiin ja sen tuotteisiin. Viikon päätteeksi järjestän arvonnan. En vielä paljasta palkintoja, mutta lupaan, että ovat kivoja!

syysmeikkiboho16

Nyt kun elämme jo syyskuuta, niin tehdäänpäs syksyinen meikki. Gypsy -luomiväripaletin upea sävymaailma inspiroi minua syksyisiin lookeihin ja sen vuoksi jätin tämän Bohon odottelemaan kesän ajaksi.

syysmeikkiboho

Olen tehnyt meikkipohjan valmiiksi ja ehostanut kulmani Gypsy -paletin mattaisella ruskealla.

boho20

Tässä meikissä päästään tämän ihastuttavan Gypsy -paletin hohtaviin luomiväreihin.

boho19

Paletista löytyy myös mattaisia sävyjä ja hyvä korostussävy kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan.

syysmeikkiboho1

Pohjusta silmäluomi ensin silmämeikinpohjustajalla.

Levitä paletin kuparista luomiväriä liikkuvan luomen keskiosaan. Jätä sisänurkka ja ulkonurkka vielä ”vapaaksi”.

syysmeikkiboho2

Varjosta luomivakoa paletin violettisella sävyllä. Tuo varjo luomivakoa pitkin sisänurkkaan asti. Luomivärin pigmenttisyyden vuoksi voit tehdä tämän häivytyssiveltimellä.

syysmeikkiboho3

Levitä liikkuvan luomen ulkonurkkaan ja sisänurkkaan paletin taupea sävyä (rusehtava), eli ne ”vapaaksi” jättämäsi alueet.

syysmeikkiboho4

Ota häivytyssiveltimeen paletin savensävyistä mattaluomiväriä ja pehmennä varjostuksen reunaa.

syysmeikkiboho5

Tuo valoa silmän sisänurkkaan vaalealla korostussävyllä ja korosta kulmaluuta halutessasi.

syysmeikkiboho6

Jos et tykkää meikata alaluomea, niin tässä meikissä tehdään alaluomen meikkaus kevyesti. Levitä paletin taupea sävyä haluamallasi paksuudella. Jos et suosi alaluomen meikkaamista, niin kannattaa edes hieman ohuelti rajata luomivärin avulla. Tämä tuo tasapainoa silmämeikkiin.

syysmeikkiboho7

Rajaa yläluomi haluamallasi tavalla. Kevyt siipirajaus nostattaa katsetta ja yhdistyy luontevammin yläluomen varjostuksiin. Paksu siipirajaus tekee meikistä selkeästi voimakkaamman.

syysmeikkiboho8

Levitä maskara.

syysmeikkiboho9

Silmämeikki on valmis!

syysmeikkiboho10

Tekoripset ja ripsitupsut tuovat tähänkin silmämeikkiin näyttävyyttä, mutta eivät välttämättömät. Käytin tässä meikissä vain ulkonurkkaan liimattavia irtoripsiä.

syysmeikkiboho11

Vain ulkonurkkaan volyymia ja pituutta antavat irtoripset näyttävät luonnollisemmilta, kuin kokonaiset irtoripset.

syysmeikkiboho12

Silmämeikki on syksyinen värimaailmaltaan, siinä on ripaus dramaattisuutta ja ripset tuovat siihen glamouria.

syysmeikkiboho13

Lopuksi kasvojen kevyt varjostus, jos ei haluta lisätä kokonaisuuteen dramaattisuutta. Ruusuisen roosat posket ja huulet tasapainoittavat pehmeydellään dramaattista silmämeikkiä. Kevyet kasvojen korostukset tein Gypsy -paletin vaalealla korostussävyllä.

syysmeikkiboho15

Ja ei muuta kuin nauttimaan syksyn raikkaasta ilmasta ja kohta puolin alkavasta ruskasta. Kuukauden päästä on jo paljon syksyisempää.

syysmeikkiboho17

Meikissä käytetyt Bohon tuotteet:

Kasvot
Compact Foundation, sävy 04 Beige Hale (peiteaineena)
Fluid & Green, sävy 02 Beige Clair (meikkipohja)
Terra Cotta, sävy 04 Terre De Provence
Blush, sävy 04 Rose

Silmät
Gypsy Palette
Organic Liquid Eye Liner, sävy 01 Noir
Organic Mascara, sävy 01 Noir

Huulet
Organic Lip Liner Pencil, sävy 04 Bois De Rose Nacré
Organic Lipstick Sheer Matte, sävy 304 Capucine

syysmeikkiboho14

Nyt kun olette nähneet Bohon meikkituotteita käytössä, niin on aika esittellä niitä tarkemmin. Huomenna katsellaan meikkien maailmaan syvällisemmin.

Tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X