Glitz & Glam

Talvisään huulimeikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt on aivan pakko esitellä uusi rakkaus…

clinique2

Violettiset huulet! On kylmä, on talvi, eikä missään nimessä oppien mukaan pitäisi vetää huulille tällaista kylmää sävyä, kun on niin kylmä muutenkin (tosin nythän on melkein helle, kun on noin -5 astetta). Väitetään, että efekti olisi, kuin olisi huulet jäässä. Minäpä sanon nyt piupaut noille opeille!

Niin kylmä, että huuletkin "sinertää". #bellablogit #winter #makeup #lipstick #sun #cold

A photo posted by Minna / Glitz & Glam (@glitz8glam) on

Joskus on vain niin kovin mustavalkoisia ”oppeja” sävyjen valinnoissa. Kalpea suomalainen 30-asteen pakkasessa ei saisi käyttää tällaisia sävyjä. Minusta olennaisinta moneen asiaan on se, että miten värit yhdistää ja mitä muuta käyttää, kuin täydelliset ehdottomuudet. Instagram-kuvani on otettu -27 -asteen pakkaslukemissa, jossa tuuli kävi niin, että se sai pakkasen tuntumaan kylmemmältä. Kännykällä otetut IG-kuvani ovat aina surkeita, eikä niissä värit ja sävy näy todellisina. Mutta jollakin kierolla tavalla tuo tosi kylmä meikki toimii.

Olennaista on, että meikki on kokonaisuus. Kun kasvot meikataan meikkivoiteella, hieman varjostetaan ja käytetään poskipunaa, niin lopputuloksesta ei synny paleltuvan ihmisen näköistä. Oikeastaan tällaisella kylmällä violetilla saa hyvin pakkasenraikkaan lookin. Tasaisen värinen iho, raamia kasvoille antavat kulmat ja poskipuna, jotta iho ei näytä kuolleelta aivan tasaisen ja vaalean sävynsä vuoksi. Ilman ihmeempiä silmämeikkejäkin toimii.

clinique4

Rakkaussävyni on Cliniquen Pop Lip Color + Primer -huulipuna.

clinique3

Sävy 16 Grape Pop on juuri ihanan violetti ja ihanasti hyisevän kylmä. Vibrantti ja kirkkaampi violetti, jossa selkeästi sininen pohja.

clinique1

Pop Lip Color + Primer -huulipunissa on ideana helppous. On haluttu yhdistää monta ominaisuutta yhteen tuotteeseen. Samalla kun huulipuna antaa sävyä ja kosteuttaa huulia, se myös tasoittaa ja kaunistaa muutenkin huulten ihoa. Huulipuna levittyy tasaisesti ja helposti. Usein olen huomioinut, että tällaiset sävyt saattavat olla epätasaisia huulilla. Minulla on kuvissa rajauskynää, joka ei ole aivan yhtä viileä, mutta toimii juuri ja juuri Grape Pop -sävyn parina. Minulla on kuvassa vasemmalla puolella alahuulessa (huulen reunassa) rohtuma, joka on huulipunan ja rajauskynän alla piilossa. Yllättävää kyllä, sävy ei keräänny rohtumaan. Käsittämätöntä! Yleensä aina minulla nappaa huulipunien pigmentit rohtumiin. Rajauskynä kyllä nappasi, mutta huulipuna ei keräänny ja korosta aluetta. Minulla ei ollut nahanriekaleita, koska niitä ei kyllä mikään huulipuna piilota, mutta epätasainen ja uurteisempi iho sillä rohtuma-alueella on. Se on kiusannut minua syksystä asti. Joskus menee pois ja joskus taas hyppää uudelleen. Hieman ärsyttävää.

clinique6

Pop Lip Color + Primer on pigmenttinen kuultopuna. Se ei peitä 100% huulia, vaan jättää niille aivan aavistuksen läpikuultavuutta. Huulista ei siis tule maalatun näköiset. Sokoksen sivuilla sanotaan täydellisesti peittävä koostumus. En tuota allekirjoita, sillä täydellisesti peittävä ei olisi näin kaunis ja luonnollinen.

Koostumus on kevyt. Mistään vahapunasta ja paksusti kerrostuvasta punasta ei ole kyse. Pop Lip Color + Primer on hyvin lähellä huulivoiteen antamaa tuntumaa, mutta silti mahtavalla pigmenttisyydellä. Tämä on laadukas huulipuna. Kestoltaan Cliniquen lähes vuoden takainen uutuus on keskiverto. En sano kestopunaksi, mutta ei tämä nanosekunnissa huulilta katoa. Huulipunaa voi lisäillä mielin määrin päivän aikana, ilman inhottavaa massan kasaantumista uurteisiin tai suupieliin. Kun huulipuna kuluu pois, niin se kuluu pois, eikä kasaannu ärsyttävästi ja tee huulista punan lisäämisen jälkeen epäsiistejä.

clinique5

Clinique Pop Lip Color + Primer -huulipunissa on kivat hylsyt, sillä hylsyn alaosa on aina huulipunan sävyn värinen. Nerokasta, sillä jos näitä haalii tyyliin viisikin sävyä, niin on helppo löytää juuri se, jota tänään etsit laatikostasi tai käsilaukustasi. Cliniquen tuotteethan ovat hajusteettomia, joten Pop Lip Color + Primer -huulipunat eivät tuoksu miltään, eivätkä myöskään maistu. Sävyvaihtoehtoja löytyy 16 erilaista.

Clinique on siitä kiva selektiivinen kosmetiikkabrändi, että sen tuotteet ovat edullisimmasta päästä, mitä meillä Suomessa on. Hintaa Pop Lip Color + Primer -huulipunilla on 26,90 € / 3,9 g. Myyntipaikkojahan ovat Sokos- ja Stockmann-tavaratalot ja Emotion-myymälät.

Mitäs sanotte? Eikö olekin makee sävy kaikessa viileydessään?

Huulipuna saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X