Glitz & Glam

TEEMA: Chicks'n'Cars -mallit meikkikuvissa osa 4

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Puoliväli on nyt ylitetty näissä Chicks’n’Cars -kalenterin mallien meikkikuvissa. Enää kaksi postausta jäljellä pin up -mimmejä ja sitten sunnuntaina onkin teidän vuoro päästä äänestämään omaa suosikkianne ja osallistumaan arvontaan. 😉 Voitte jo nyt käydä katselemassa Grimasin ja Koruharakan sivuilta, että mitähän tahtoisitte, jos voitto sattuu kohdalle. Sillä palkintoina on lahjakorttia ja luomiväripalettia oma valinnaisilla sävyillä.

Nyt kuitenkin vielä katsellaan loputkin pin up -mallit ja vasta sunnuntaina aletaan äänestelee ja osallistumaan arvontaan. 🙂

Kuva: Sofia Virtanen

7. Eevi

Eevi on täällä Kouvolassa melkoisen tunnettu mimmi. Neiti on tanssahdellut yhdessä sun toisessa paikassa ja hän kuuluu kouvolalaiseen Go Go Girls -tanssiryhmään, joka kannattaa matseissa jääkiekkojoukkue KooKoota. Lisäksi Eevi on Suomen Surkein Kuski -ohjelmassa. 😀 Go Eevi!

Kuva: Sofia Virtanen

Eevi poseerasi Chicks’n’Cars 2012 kalenterissa, joten tällä kertaa halusin tehdä hänestä toisen tyylisen (Eevi on neiti Maaliskuu), kuin viime vuonna. Silloin Eevi oli häikäilemättömän ja röyhkeän tyylinen, nyt halusin tästä ihanasta ja sievästä Bambi-silmäisestä neidosta tehdä todella tyttömäisen söpöliinin… oikean Barbin. 🙂 Eevin kampaus on Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen Eijan käsialaa.

Kuva: Sofia Virtanen
Eevin silmämeikissä käytin Grimasin 580 (nude), 883 (vaaleaharmaa), 103 (tummaharmaa), 101 (musta) ja 704 (helmiäisvalkoinen).
Huulipunana Grimasin pinkki 5-10.
Kuva: Sofia Virtanen

8. Elina K.

Elinan lookin olin alustavasti suunnitellut aika pitkälle etukäteen jo hänen kuvien perusteella, jotka näin mallihakemuksista. Halusin hänestä hiemän ”räyhän” rokkimimmin.

Kuva: Sofia Virtanen

Elinankin kampaus on Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen Eijan tekemä.

Kuva: Sofia Virtanen

Elinan meikissä ei ole niinkään käytetty tummuutta tai voimakasta silmämeikkiä, mutta tein voimakkaita varjostuksia, jotka luovat ”tiukan” ja ”attitudea” huokuvan ilmeen. Voimakkaasti varjostetut sisäkulmat silmämeikissä luo hieman vihaisen ja hyökkäävän vaikutelman, jota nyt tosiaan hain tämän mallin kokonaisuuteen. Kirkas oranssisen punainen huulipuna sai hehkua kilpaa Elinan hiusten värin kanssa.

Kuva: Sofia Virtanen

Meikissä käytin Grimasin luomivärejä 580 (nude), 565 (lämmin tummanruskea), 566 (tummaruskea) ja 101 (musta).
Huulipunana Grimasin 5-1 ja huulten keskiosassa 7-04.

Vaikka kaikki mallit ovat ihania ja kaikista inspiroiduin, niin Elinan look on se, josta olen ollut ylpeä. Meikki on hyvin mitätön sävyiltään, mutta juju on varjostuksissa, jota ei edes heti tajua varjostukseksi. Mutta tämä kokonaisuus ei olisi toiminut muilla malleilla, vaan tämä oli juuri tälle punapäiselle ”Bettylle” kuin omiaan. 🙂

Vielä neljä mallia esittelemättä, joten huomenna ja ylihuomenna katsotaan vielä viimeiset meikkikuvat malleista.

X