Glitz & Glam

Teema: CS Metal Mania - vaaleanpunaista & punaruskeaa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Moni on varmaankin huomannut, että vaaleanpunainen on haasteellinen väri luomiväreistä, jotta lopputulos ei näyttäisi itkusilmäiseltä tai siltä, että olisi saanut allergiakohtauksen. Joidenkin vaaleanpunaisten luomivärien kanssa ei ole mitään ongelmaa ja joidenkin kanssa joutuu tekemään enemmän töitä, että välttäisi itkusilmä efektin. Kylmäsävyinen vaaleanpunainen on helpompi kuin lämminsävyinen vaaleanpunainen, sillä lämminsävy on luonnollisempi ja siksi näyttää herkemmin silmissä itkuiselta. Monesti sen pystyy välttämään, kun valitsee vaaleanpunaisen kaveriksi jonkun muun värin, esim. ruskean tai jonkun tummemman värin kuin vaaleanpunainen.

Kun valitsin paletista sävyt millä tulen tekemään silmämeikin, niin hieman mietin, että mitähän näillä tulee… Olen tyytyväinen, että efekti ei ole itkuinen, vaan minun mielestä aika hyvä ja sopii minulle tosi hyvin.

Poskilla NYXin Rosey ja huulilla Round Lip Gloss Sorbet.

Kulmaluulla ja sisänurkassa vaalea, vähän vaaleanpunaisena hohtava sävy. Liikkuvalla luomella ja alaluomella aika lämmin vaaleanpunainen. Ulkonurkassa, luomivaossa ja alaluomen ulkonurkassa punerva ja lämmin ruskea.
Rajaus ruskealla geelilinerilla ja ripsillä Maybellinen musta Lash Stiletto.

Taas ympyröitynä käyttämäni luomivärit. 😉

Huulilla NYXin Round Lip Gloss Sorbet. Väri on nätti, mutta en pidä kiillon seassa olevista hileistä, jotka näyttää huulilla oikeastaan vaan rakeisilta. Ihan kun huulet olisivat todella rohtuneet tai roskaiset.

Huomenna minulla on keikka Lahteen kalenterikuvauksien meikkien ja kampauksien tekoon. 🙂 Aiheena on siis pin up -50 ja -60 luvun tyyliin. Kuvauksissa poseeraa kauniiden naisten lisäksi upeita jenkkiautoja. 😉

Marilyn Monroe on klassisin pin up malli ja kiehtoo vielä tänäkin päivänä monia. Hänen tyyliään kopioidaan vieläkin.
Klassisen kaunista ja seksikästä! Pin up kuvat ovat kauniita verrattuna tämän päivän esim. Seiska tyttö -kuviin.

Hyvää viikonloppua lukijat! 🙂 Toivottavasti aurinko paistaa ja on lämmintä.

Pin up kuvat: Google

X