Glitz & Glam

Vamppihuulet IsaDoran Zinfandelilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jotkut teistä muistaa, kun syksyllä tein jutun ja meikin IsaDoran syyskokoelmasta. Silloin harmittelin, että olin ostanut Zinfandel huulikiillon, enkä huulipunaa ja päätin, että ostan sen huulipunan myös.
Joulun alla kiertelin kaupoissa normaalia enemmän ja Sokoksella oli IsaDoraa alennuksessa. Ostin silloin Forest kokoelman nimikko kynsilakankin. Löysin myöhemmin myös sen haluamani Zinfandel huulipunan syksyn Forest kokoelmasta. Maksoin ko. huulipunasta huisit 6 euroa! 😀

Olin aivan unohtanut tämän ko. huulipunan, mutta tässä eräs päivä muistin omistavani sellaisenkin. 😉 Päätin sitten tehdä IsaDoran Khaki Green paletilla simppelin ja neutraalin silmämeikin ja käyttää Forest kokelman Zinfandel huulipunaa.

Zinfandel on aika vamppimainen sävyltään, jossa on hieman goottihenkisyyttä. Ei sovi ja toimi kaikilla, mutta minulla se toimii. Mustat hiukset, vaalea iho ja muutenkin hieman rokkaava tyyli, joten toimii.

Zinfandel sävy on hieman modernimpi kuin ysärin muotihuulipunan sävy, mutta silti aika lähellä sen ajan punaruskeaa. Zinfandel on kuitenkin viininpunaisempi ja siinä on aavistuksen kimallusta ja hohdetta. Yleensä muotisykli kulkee noin 20 vuoden välein ja nyt on selkeästi tullut ja tulossa muotiin paljon juttuja 90-luvulta. Eli varmaankin vuonna 2016 näemme taas ruskealla rajatut huulet ja peitepuikon väriset huulipunat. ;D

Liikkuvalla luomella IsaDoran Khaki Green paletin vaaleaa taupea. Luomivaossa, ulkonurkassa ja alaluomella paletin tummavihreä. Luomivaon yläpuolella vaaleavihreä. Kulmaluulla ja sisänurkassa Make Up Storen Muffin.
Rajaus on tehty L’Orèalin Lineur Intense eylinerilla, joka on mustahopeinen. Tekee jännän efektin rajaukseen. Maskarana IsaDoran Big Bold mascara.

Hassuahan se on esitellä nyt tätä IsaDoran syyskokoelman huulipunaa, joka oli poistomyynnissä. Mutta ajatus onkin siinä, että tälläisiä sävyjä on kyllä muillakin valmistajilla. Mikä nyt on sitten kenenkin lempimerkki tai budjettiin sopiva. 😉 

Lähikuvaa Zinfandelin kimalteista. Zinfandel ei ole mikään huippukestävä huulipuna, mutta silti erinomainen. Todella kosteuttava ja miellyttävän tuntuinen huulilla.

Sanokaas hep kaikki jotka käyttävät joskus vamppin sävyisiä huulipunia: 😉

X