Glitz & Glam

Violettia ja kultaa päästä varpaisiin…

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tai no ei ihan, mutta melkein!

Minäkin olen yksi Yves Rocherin joulutuotteiden bloggaajista, sillä sain nämä käsiini vasta joulun jälkeen. Inspiroiduin tuotteista tekemään postauksen, mutta huomasin sitten kuvauksien jälkeen, että pari muutakin bloggaajaa oli inspiroitunut samalla tavalla. Noh, näitä sattuu, eikä niille voi minkään. Ilmeisesti ideani postaukseeni oli hyvä, kun muutkin olivat tehneet samalla tyylillä.

Voi, mikäs se tämä on? Glitteripallo! Sparkling Shower Gel Blackberries on minulta mennyt joulun alla aivan ohi. Jos olisin tämän söpöläisen nähnyt niin aivan varmasti olisi ostoskoriin sujahtanut.

Sen lisäksi, että suihkugeeli näyttää mahtavalta, se myös tuoksuu mehevän marjaisalta ja herkulliselta. Aluksi mietin, että onkohan tämä suihkugeeli samalla vartalokuorinta, mutta glitterit eivät onneksi raavi ollenkaan. Tutkin INCI-luetteloa, saadakseni tietoon mitä ainetta kimalteet ovat. Näyttäisi siltä, että kimalteet ovat alumiinijauhetta, joka on yksi kosmetiikassa käytetyistä väriaineista.

Nämä ihanuudet on jo loppuunmyyty, mutta huomasin, että Funtastic -suihkugeeliä vielä löytyy.

Karhunvadelma löytyy myös käsivoiteestakin. Kaunis pakkaus ja käteen sopivan kokoinen tuubi, jossa 75 ml tuotetta.

Tuoksu on ihana ja voide nopeasti käsiin imeytyvä, mutta odotin tällaiselta joulusesongin tuotteelta hieman paksumpaa ja tuhdimpaa koostumusta. Minulla on talvisin hyvin kuivat kädet, joten sen vuoksi tämä hyvältä tuoksuva käsivoide ei riitä minulle. Loistava käsilaukkuuni, mutta kotona on pakko käyttää vastapainoksi rasvaisempia käsivoiteita. Tuoksu on tämän käsivoiteen paras puoli.

Huomasin, että Yves Rocherin alessa tämä maksaisi nyt vain 1,50 €, mutta ei tämä normaalihinnaltakaan ole ollut, kuin 1,90 €.

Violetti värimaailma sen kun jatkuu. Kokeilin monen vuoden tauon jälkeen Yves Rocherin kynsilakkaa. Minulla oli joskus 90-luvulla Yves Rocherin kynsilakkoja. Tuohon aikaan sävyt olivat lähinnä klassinen punainen ja hempeä helmiäismäinen vaaleanpunainen. Muistikuviini on jäänyt heikko laatu, mutta kyllä osasyytä löytyy sen ajan taitamattomuudestanikin.

Aubergine on upea syvä violetti. Mielettömän pigmenttinen ja hyvin levittyvä. Kuivahtaakin nopeasti. Lyhyillä kynsillä riittäisi yksi kerros. Minun pitkillä se oli siinä ja siinä, joten laitoin kaksi kerrosta. Koristelin tämän upean violetin kultaisella lastulakalla, jotta sain teeman mukaiset kynnet.

Yves Rocherin Aubergine ja Essien As Gold As It Gets on loistava parivaljakko. Tykkäsin todella paljon violetin ja kullan yhdistelmästä kynsillä. Ei tätä Yves Rocherin Auberginea turhaan ole kehuttu.

Hintaa Yves Rocherin Auberginella on 7,90 € / 5,5 ml.

Sexy Pulp Volume Gloss -huulikiilto kullanhohteisena sävynä. Itse olin ensin vähän, että blaah. Olin laittanut aikaisemmin saadun jakoon, koska en uskonut innostuvani. Nyt tämä uusi yksilö minun täytyi korkata, jotta en jätä yhtä tuotetta postauksen ulkopuolelle.

Väritin huulet MACin huultenrajauskynällä, sävyssä Magenta. Levitin päälle Yves Rocherin kullanhohteisen huulikiillon ja da-daa! Huulimeikistä tuli tosi kiva. Minulle tällainen ns. väritön huulikiilto on yksinään käytettynä liian valju, mutta näin mattaisen huulipunan tai huultenrajauskynällä väritettyjen huulten päälle oikein hyvä. Huulille tulee kaunis kiilto ja kimallus.

Huulikiilto näyttäisi olevan pari euroa edullisempi, kuin normaalisti.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpinä tämä pieni purkillinen kultaa.

Kultainen ja todella kimalteinen pigmentti-/jauheluomiväri. Näillä jauhemaisilla saa aikaiseksi todella upeita efektejä silmämeikkiin, mutta ovat kovin haastavia käyttää arkena tai kiireessä. Voin sanoa, että eräätkin ”keijupölyt” olen vahingossa kipannut pitkin pöytiä tai lavuaareja. Yves Rocherin purkissa on pieni sirotin, joten kaataessani jo kerran tämän, ei jauhe päässyt karkuun pullosta.

Luomiväri on nyt alennuksessa ja maksaa 12,90 € / 3 g.

Tietysti tein myös silmämeikin, jossa oli violettia ja kultaa. Yves Rocherin kultaisen jauheluomivärin kaveriksi käytin Diorin Stylish Move -palettia. Nyt on pakko sanoa, että tulipa poistuttua mukavuusalueilta ja tehtyä jotain ei minun tyylistä silmämeikkiä. Tulipa nyt kuitenkin tehtyä vahvempi meikki niiden ystäville.

Violetti ja kulta on upea yhdistelmä. Esittelen tämän meikkilookin tarkemmin omassa postauksessaan.

Ihastuttava tuotepaketti, jossa oli minusta kiva teema. Rakastan teemoja. Jollakin tavalla rakennan aina meikitkin jonkun teeman tai idean ympärille. Tykkään siitä, että kaikesta löytyy jokin punainen lanka. Eniten minua ihastutti kynsilakka, mutta kimalteleva suihkugeeli tulee hyvänä kakkosena.

Yves Rocherin joulutuotteet löytyvät alennusmyynnistä, jonne pääsee tästä.

Vieläkö käytätte joulun haalintojanne? Vai oletteko saaneet kaikki kulutettua loppiaiseen mennessä? Minulla on vieläkin jonkin verran joulutuotteita jäljellä, mutta ei haittaa. Onneksi kaikki joulutuotteet eivät tuoksu glögille, joulupipareille tai kanelille. Kaikista selkeimmin joululle tuoksuvat käytin ensimmäisenä.

Tuotteet saatu Yves Rocherilta.

Lue myös

X