Glitz & Glam

Voita lempituoksusi

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lupasin eilen, että minulla olisi teille kiva arvonta luvassa.

Dior J’adore EdP

Esittelin eilen teille Diorin J’adore EdP tuoksun ja samalla kerroin verkkokaupasta MyLook.fi, joka tarjoaa hajuveden teille arvottavaksi.

Kuvitan tämän arvontapostauksen omilla suosikkituoksuillani, jotka löytyvät MyLook.fi -verkkokaupasta. Sen vuoksi kuvissa eivät näy suosikkini YSL:n Black Opium ja Miss Diorin Le Parfum, jotka myös ovat suosikkejani.

Paco Rabanne Lady Million EdT (verkkokaupassa EdP)

Minulle tuoksut ovat osa pukeutumista ja laittautumista. En poistu kotoa ilman hajuvettä. Joskus kiireessä saatan unohtaa ja siitä syystä minulla kulkeekin käsilaukussa muutama tuoksunäyte tai minikokoinen tuoksu.

Dolce & Gabbana Dolce EdP

Huomaan, että miellyn tietyn tyylisiin tuoksuihin aina vuodenaikojen mukaan. Joitakin tuoksuja en osaa käyttää kesällä ja joitakin en sitten talvella. Olen hajuvesien pihtailija. Aluksi käytän kiivaalla tahdilla uutukaistani, sillä uutuudenviehätys on aina mukavaa. Kun hajuvesipulloissa on jäljellä 1/3 osa, niin alkaa säästely. Tämä on aivan naurettava tapa minussa. Voin kertoa, että oikein säilytetyt tuoksut eivät mene miksikään. Minulla on vieläkin pieni tippa Tommy Girliä, koska en raaski käyttää loppuun ensimmäistä tuoksua, jonka olen mieheltäni saanut 15 vuotta sitten. Toinen mitä tulen pihtaamaan on, edesmenneeltä pikkuveljeltäni lahjaksi saatu Puman tuoksu. Vain erityisinä päivinä suihkautan sitä tuoksua ja menen muistoissani siihen jouluun, kun rakas veljeni oli ostanut siskolleen hajuveden lahjaksi. Olin jo silloin niin liikuttunut ja tätä kirjoittaessa meinaan hieman liikuttua uudestaan.

Gucci II EdP

Joitakin tuoksuja olen ostanut tai saanut uuden, vanhan loputtua. Gucci II on sellainen, jota minulla on jo kolmas ja sekin lopuillaan. Olen pihtaillut tämän käytön kanssa. Tämä tuoksu on erityinen minulle siksi, että olen tältä tuoksuvana astellut kaksi kertaa avioliittoon, saman miehen kanssa. 😉

Lady Gaga Fame EdP

En ole tuoksukeräilijä, mutta onhan noita kertynyt. Loppuunkin niitä saan käytettyä, jos vain annan itselleni luvan käyttää sen pienen tipan pohjalta. Nyt on Lady Gaga puolessa välissä ja huomaan, että sen kanssa on alettu elää säästeliäämmin. Varmasti tulevana talvena aloitan taas Famen käytön, sillä miellän tuoksun vahvasti talvituoksuksi.

Dolce & Gabbana Light Blue EdT

Minkälainen tuoksu sinua kiehtoo? Palkintona on sinun valitsemasi tuoksu.

Eli arvonnan säännöt menee seuraavasti:

– Käy katsomassa MyLook.fistä hajuvesi, jonka haluaisit voittaa arvonnassa.
– Kerro se kommentoimalla tähän postaukseen
– Liitä mukaan s-postiosoitteesi. Jos et halua laittaa sitä kommenttiin, niin muista käyttää jotain nimimerkkiä, jolla voin sinua huhuilla postauksissa, jos arpaonni suosii. 🙂

Osallistumisaikaa on ensi viikon tiistaihin asti, eli 9.12. klo 20.00 asti on aikaa osallistua.

Onnea kaikille arvontaan ja tuoksuvaa joulukuuta!

P.s. Myöhemmin tänään tulee taas Glitz & Glamin kosmetiikkakalenterin sisällöstä postaus. Tunnisteella Joulukalenteri, löytyy mitä kalenterin voittanut on jo saanut uniikista joulukalenteristaan.

Palkinnon tarjoaa MyLook.fi.

Lue myös

X