Glitz & Glam

Yves Saint Laurent ja Google-lasit

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tämä viikko alkoi mielenkiintoisesti, sillä matkasin heti maanantaina Helsinkiin ja Yves Saint Laurentin bloggaajatilaisuuteen.

ysl1

Tiesin, että tapahtumassa olisi meikkiuutuuksia ja jotkin Google-lasit. Mietin, että mitkähän ne ovat?

marijaminna

Paikalla edusti iso joukko myös meitä kauneus- ja kosmetiikkabloggaajia. Sensaisti -blogin Marin kanssa YSL:n keskellä.

ruoka

No tietysti ihanat tarjoilut olivat taas kerran ja koska Alvar Aallon kodissa olimme (rautatieaseman läheisyydessä), niin tarjoiluvaditkin olivat talon nimen mukaisia.

ruoka2

Jälkiruokaa saimme nauttia pienistä Aallon maljakoista. Uih!

ysl2

Ihan aluksi tutustuimme kevään ja kesän uutuuksiin. Oli tosi lämminhenkinen esittely, sillä tuotteet kiersivät käsissämme, kuin kutsuilla. YSL tuo markkinoille metallinhohtoiset luomivärit. Näitä vastaavia on jo hetken ollut Giorgio Armanilla. Upeita sävyjä, näyttävää hohdetta ja vesimäistä raikkauden tunnetta. Full Metal Shadow -luomivärit tulevat myyntiin viikolla 16. Arvioitu kuluttajahinta on 33,00 €.

yslnupalette

Mutta olettekos jo bonganneet tämä kaksi ihanaa palettia? Näin nämä ensin jollain nettisivuilla ja melkein kiljahdin nähdessäni tämän NU-paletin. Sehän on Yves Saint Laurentin versio Naked-paletista. Ihana! Juuri sellainen paletti, jota varmasti tulisi käytettyä paljon.

ysltuxedopalette

Toisessa ”kymppipaletissa” on värikkäitä ja tummia sävyjä. Tuxedo on hieno, mutta tiedän, että en käyttäisi ihan yhtä aktiivisesti, kuin NU:ta. Näissä paleteissa on erilaisen koostumuksen sävyjä ja aina vaaleasta tummaan. Näistä löytyy ne paljon puhumani häivytys-, korostus- ja varjostussävyt. Mattaisilla sävyillä luodaan parhaimmat varjot ja pehmennellään häivytykset. Yleiskäyttöisten sävyjen lisäksi on kimalteisia ja hohtavia sävyjä liikkuvalle luomelle ja korostuksiin silmänsisänurkkaan ja kulmaluulle.

Nämä 10-paletit ovat jo myynnissä, sillä olen näihin käynyt jo tutustumassa ennen tilaisuuttakin. Hintaa näillä on 79,00 €.

janitasalmensuo

Yves Saint Laurentin National Make-Up Artist Janita Salmensuo oli myös paikalla ja hän uutuuksien esittelyn lisäksi teki meille meikkejä Google-laseja hyödyntäen. Oletan, että moni muukaan teistä ei ollut aikaisemmin kuullut Google-laseista. Täältä löytyy niistä vähän tarinaa, että mitkä nämä älylasit oikein ovat. Nämä 17 000 euron lasit ovat älylasit, joita YSL nyt hyödyntää asiakkailleen meikkiopastuksessa. Meikkitaitelija kuvaa laseilla samalla, kun tekee. Jälkeenpäin videon saa tuotelistoineen omaan sähköpostiin. Nyt pääsee videolta opettelemaan ammattilaisen opetuksia ja ihan kotoa käsin! Pääsee katsomaan, että mihin kohtaan se varjostus pitikään juuri minun silmän mallissa luoda ja minne ne korostukset minun poskipäillä kuuluikaan? Loistavaa teknologian hyödyntämistä!

janitasalmensuo2

Janita ei muuten ole mikään tavallinen rivimeikkari, kuten minä. Hän on aika korkealla Yves Saint Laurentin meikkitaiteilijoissa ja tekee ympäri maailmaa brändin tapahtumien keikkoja. Ja meikkailee hän toisinaan jopa suuria nimiä, kuten Voguen päätoimittaja. Ihailtavaa perheelliseltä naiselta! Minä tiedän mitä haasteita hän ratkoo työn ja perheensä kanssa, sillä itsellänikin on toisinaan ollut haastavaa. Minä en sentään kierrä ympäri Suomea ja maailmaa. Pysyttelen vain 100 km säteellä kotoa. Hatunnosto Janitalle!

Janita on tehnyt minulle vuosi sitten huulimeikin Helsingin keskustan Stockmannilla, joten sen vuoksi tällä kertaa keskityimme silmiin. Tai oikeastaan rajauksiin, kun minulla oli jo luomivärit… jotka muuten saivat kehuja Sokoksella. Ihan hämmennyin, kun yksi oikein pysähtyi ohikulkiessaan kehumaan silmämeikkiäni. (joka ei kyllä tuossa kuvassa edes näy) Täytyy tehdä se meikki joskus (vähän paranneltuna, koska oli pikameikki) ja ottaa kuvat postaukseen.

Kokemus Janitan meikattavana oli taas kerran miellyttävä ja innolla odotan sähköpostia, jossa saan laseilla kuvatun videon. Jos itsekin haluaisit päästä kokeilemaan, kun Janita meikkaa Google-laseja hyödyntäen ja saada jälkeenpäin meikkiohjeet videona ja tuotelistan, niin se on mahdollista tänään 4.3. Helsingin keskustan Sokoksella ja ensi viikolla Helsingin keskustan Stockmannilla. Sen jälkeen lasit lähtevät Suomesta muihin maihin kiertueelle.

Saa nähdä pääsenkö itse tekemään työtäni tuollaisilla laseilla joskus tulevaisuudessa? Ehkäpä, sillä teknologialla on tapana kehittyä ja levitä yleiseen käyttöön. Ei ehkä ihan muutamaan vuoteen, mutta 10 vuoden päästä paljon mahdollista.

ysl3

Aika meni siivillä mukavassa seurassa, ihanan kosmetiikan keskellä ja mielenkiintoisia asioita kuunnellen. Jotain mukavaa oli varattu meille kaikille tilaisuudessa olleille.

yvessaintlaurent

Omasta PR-kassista löytyi upea luomiväripaletti Mauresques, kevään uutuuksia, kuten vesimäistä kiiltoa ja raikkautta antava Vérnis à Lévres Pop Water -huulilakka ja La Laque Couture Pop Water -kynsilakka. Näistä on luvassa meikkikuvia ja tarkempaa esittelyä keväämmällä.

Tänään on meidän perheen nuorella meikkitaitelijalla 6-vuotissynttärit. Nopeasti nämä vuodet viuhahtavat, sillä vasta minä tuon maailman kauneimman tytön ponnistin maailmaan ja katselin hänen kauniita räpsyripsiä. Esikouluunkin on jo ilmoittauduttu. En enää montaa vuotta saa nauttia siitä, että olen niin tärkeä ja tarpeellinen päivittäin. Kohta ote irrottautuu ja on aika päästää lapsi kokeilemaan omia siipiään elämässä. Kohta minun seura ei ole maailman paras seura, vaan muutun hänen mielestään lähes ärsyttäväksi kyttääjäksi, joka haluaa vain pilata hänen elämän. 😀 Nooh, onneksi tässä on vielä hetki aikaa ennen, kun se luonnollinen irrottautuminen alkaa tapahtumaan. Silti pitäisi nyt nauttia näistä hetkistä, kun lapset ovat pieniä. Pitäisi ja pitäisi… kaikki äidit tietävät, että ei ole kiireisessä elämässä aina onnea ja autuutta. Tänään kuitenkin rakas tyttäreni täyttää 6 vuotta. Juhlia juhlitaan sitten näyttävästi myöhemmin, sillä tänä vuonna teemana on Frozen. Viime vuoden My Little Pony -juhlat löydät täältä. Frozen on teemana vähän haasteellisempi, kuin My Little Pony. Minulla ei ihan samalla tavalla ideat lentele, kuin viime vuonna. Katsootaan nyt mitä kivaa saan aikaiseksi nuoren neidin synttärikekkereihin.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Lue myös

X