Glitz & Glam

Zoya Arianna

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Eräs päivä oli taas lakkailtava tekstuurilakalla ja siihen valitsin vasta messuilta ostamani Zoyan Ariannan.

Arianna on todella mehevän ja upean värinen. Minkä värinen tämä nyt oikein on virallisesti? Kuvailisin itse sävyä violetinpunaiseksi/viininpunaiseksi tai hyvin tumma fuksia kenties?

Arianna sisältää monen kokoisia glittereitä. Koostumukseltaan Arianna on jellymäinen, joka yllätti minut täysin. En oikein hallitse jellyjä, joten kolmatta kynttä lakatessani onnistuin sotkemaan kynsinauhaani hieman. Unohdin kuitenkin puhdistaa sen siveltimen ja kynsilakanpoistoaineen avulla. Huomasin vasta kuvia katsoessani unohdukseni, kun ei sitä silmin nähnyt. Valokuvat ovat niin armottoman paljastavia.

Kuivumisaika on melko nopea ja peittävyyskin oikein hyvä. Minulla on kynsillä kaksi kerrosta, jolla sain täydellisen peittävyyden.

Kynnen pinta jää hyvin hillitysti tekstuuriseksi. Zoyan PixieDust -kynsilakoista löytyy vaihtoehtoja tekstuurin karkeudessa. On hyvin rouheaksi jääviä ja sitten hillitympää tekstuurisuutta.

Arianna ei minusta näytä aivan mattaiselta. Luonnehtisin sen puolimattaista pintaa hyvin samanlaiseksi, kuin monen OPI:n tekstuurilakan.

Mitä mieltä olette? Hot or not?

Arvatkaapas mitä? Minulla on vapaa viikonloppu! Ja kaiken lisäksi miehelläkin on! Tämä on hyvin harvinaista meillä. Siksipä nyt on vietettävä yhteistä aikaa. Minun mummoni sattui pyytämään tytärtäni viikonlopuksi yökylään luokseen, joten kyselimme sitten äitiäni ottamaan meidän jäbän. Toinen on isomummollaan ja toinen mummollaan. Saamme miehen kanssa mennä kaksistaan ravintolaan ja viettää kaksistaan yhteistä aikaa! Jee! Viime kerrasta onkin vierähtänyt tovi. Kerrankin teen viikonloppuna jotain muuta, kuin olen töissä.

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Lue myös

X