Havaintoja parisuhteesta

”90% asiakkaistani on naimisissa, tavallisia perheen isiä, aviopuolisoita, johtajia, duunareita”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta
”Eteisen pöydällä on nippu 50 euron seteleitä. Otan yhden ja lähden ulos, kävelen kauppaan ja ostan ruokaa itselle ja lapsille. Myöhemmin haen lapset hoidosta. Kuulostaa niin tavalliselta. Mutta hetki ennen tuota kauppareissua makasin sängyssäni ja leikin tajutonta, samalla kun joku minulle vieras mies toteutti fantasiaansa. Kyllä, tarjoan seuraani maksusta miehille. Valitsen itse asiakkaani sähköpostien joukosta. Joskus saatan ottaa jonkun vain koska jääkaappi on tyhjä tai lapsen kengät on rikki. Tai minä itse näin kaupassa jotain kivaa. Joskus itken tapaamisen jälkeen itseinhoa suihkussa. Mutta harvemmin. Miehet ovat mukavia, ystävällisiä ja kohteliaita. He haluavat seksin lisäksi usein myös hellyyttä, he haluavat jutella.. 90% asiakkaistani on naimisissa. Ikähaarukka on kaikkea 18-75 välillä. Tavallisia miehiä. Tavallisia perheen isiä, aviopuolisoita, johtajia, duunareita. Usealta olen kysynyt että miksi he haluavat maksaa seksistä. Eikö sitä saisi kotona? Eikö voisi erota ja löytää jonkun jonka kanssa halut kohtaa?

Ilmeisesti ei. Lähes jokainen on vastannut ettei voi erota. Taloudellisista syistä, pitkän historian vuoksi, vaimo ei halua erota, lasten takia.. syitä on monia ja jokainen niistä tuntuu tekopyhältä sillä mies on juuri maksanut minulle seksistä. Maksanut siitä että kuuntelen. Maksanut siitä että annan heidän toteuttaa fantasian johon kotona ei suostuta.

Kun joku sanoo minulle että heidän suhteensa toimii oikein hyvin vaikka siitä on seksi jäänyt pois vuosia sitten, mietin väkisinkin että onkohan hänen mies minun asiakkaani. Ei niille miehille ole ok se että seksiä ei enää ole, he vain eivät tee sitä kotona. Joka päivä saan kymmeniä viestejä joissa halutaan tavata. Vastaan muutamalle ja ehkä yhden kanssa tapaan. Minulla on vakkareita, ja uusia tulee tai tulisi koko ajan jos haluaisin tavata. Olenko menettänyt hieman uskoani monogamiseen parisuhteeseen. Olen. Sillä asiakkaina on myös nuoria miehiä joilla ei ole takana kymmeniä vuosia avioliittoa, tahdon on saatettu sanoa kuukausi sitten. Mutta kun kotona ei saa suihinottoa, tai kotona vaaditaan niin iso työ sen eteen että voisi ehkä lohjeta pieni pala piparia.. on helpompi nostaa automaatista muutama satanen ja mennä johonkin missä sen piparin saa kokonaan, tunniksi oma pipari. Ja sen jälkeen kotiin sohvalle.
Tiedän että ajatus siitä että oma mies käy maksullisissa on kamala. Aivan hirveä. Mutta oletko ajatellut koskaan toisesta näkökulmasta. Maksullinen on terve, siisti ja huolehtii ehkäisystä. Ei synny tunteita. Tapaaminen on puhtaasti eroottinen. Ei lehtolapsia. Jos mies lähtee baarista hakemaan seksiä jota ei kotona saa, on mahdollista että sieltä löytyy joku. On mahdollista että tulee tauteja. Tai niitä tunteita. Minun kanssa niin ei tapahdu. Minä olen tehnyt sopimuksen miehesi kanssa. Me emme tunne toisiamme kadulla. Hän saa seksiä ja minä saan rahaa. Joskus seksi on hyvää ja joskus huonoa. Onneksi se harvoin kestää kauaa.

On jotenkin häpeällistä myöntää että juuri ne varatut miehet ovat parhaita asiakkaita. He eivät voi paljastaa että minä olen huora, sillä muuten he paljastaisivat käyttävänsä huoraa. Mutta ei huora aina paha ole, huora voi olla joskus jopa syy siihen että sinulla on vielä sinun kulissit mutta ei yhtään tautia.

Ja asiakkaatkaan eivät muuten kutsu huoraksi.. he kunnioittavat minua aika syvästi.”
X