Havaintoja parisuhteesta

”On ihan normaalia herätä siihen, että mies huohottaa vierelläni sormet sisälläni”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Tämä on varmasti vaikeaa kirjoittaa. Kirjoitan sen silti, koska se auttaa minua itseäni tämän kaiken kanssa.

Olen lukenut jokaisen sivustollasi olleen tarinan seksuaalisesta väkivallasta. Minut on raiskattu aviomieheni toimesta lukusia kertoja. Yleisin tapa on ollut se, että hän on odottanut, että olen nukahtanut ja joko sormeillut minua samalla itseään koskien tai ottamalla peiton pois päältäni, levittämällä jalkani ja tuijottamalla minua samalla kun on masturboinut. Muutaman kerran hän on tullut myös sisääni kun olen teeskennellyt nukkuvaa.

Tämän lisäisi hän on vaatinut minulta seksiä vaikka olen ollut kuumeessa tai migreenissä. Hän on uhkaillut minua että jos en suostu seksiin, niin hän julkaisee minusta öisin salaa ottamansa alastonkuvat ja videot. Sitä häpeää en olisi kestänyt, sillä hän olisi voinut sen tehdäkin, sillä hän lähetti omia kalukuviaan alastonsuomi.fi -palveluun. Toki niin että hänen henkilöllisyytensä ei paljastunut.

Kuvittelin tuon kaiken olevan normaalia. Paras ystävänikin sanoi, että kaikki miehethän ovat sellaisia että panevat nukkuvaa. Helpommalla pääsee kun teeskentelee nukkuvaa ja on hiljaa. Eihän siinä kehenkään satu.

En olisi lähtenyt suhteesta noiden tapahtumien jälkeen, koska kuvittelin että niin vain tapahtuu. Mies ottaa sen minkä mies haluaa. Ero meille silti tuli. Mieheni sai tietää että olin tanssinut ja pussaillut toisen miehen kanssa eräässä illanistujaisissa. En tehnyt muuta. Mies jota suutelin bileissä oli itse mennyt kertomaan siitä miehelleni sanoilla, että ”olisin voinut panna sun huoraa”. Se oli miehelleni liikaa. Hänellä on minuun yksinoikeus.

Mieheni oli minua hieman yli kymmenen vuotta vanhempi. Noin nelikymppinen. Hän sanoi minulle, että tykkää nuoremmista siksi, että heillä on vielä tuore ja käyttämätön reikä. Myöhemmin kuulin, että niitä hänellä oli sitten riittänytkin. Hän petti minua vuosien aikana kymmenien naisten kanssa. Nuorin kuusitoistavuotias, jolle hän oli ostanut panosta tupakkakartongin laivalla ollessaan. Tämän minulle kertoi eroni jälkeen mieheni ystävä, jolle oli vasta silloin paljastunut, että minkälainen kusipää mies oli kotona minulle ollut. Kerroin nimittäin aivan kaiken ja hän onneksi uskoi. Moni ei uskonut.

Erostani on jo vuosia, mutta en ole vieläkään uudessa suhteessa. En pysty. Olen käynyt aiempina vuosina baareissa ja liittynyt Tinderiinkin, mutta aivan jokainen mies joka minua lähestyy on naimisissa oleva mies joka haluaa seksiä. Alan menettää uskon siihen, että olisi olemassa mitään muuta.

Siinä kehystarina. Se mikä sai minut kirjoittamaan on että ex-mieheni otti minuun yhteyttä noin kuukausi sitten. Hän kertoi haluavansa tavata ja pyytävänsä minulta anteeksi. Samalla hän kertoi sairastavansa pahalaatuista syöpää jonka ennuste ei ole hyvä. En tiedä mitä tehdä. En haluaisi tavata häntä. En halua että kaikki paha palaa eteeni kun näen hänet. En tiedä voinko antaa anteeksi.

Samalla tunnen, että olen huono ihminen. Hänhän on kuolemansairas. Mitä minun pitäisi tehdä? En halua vastauksia. Minun pitää itse vastata kysymykseeni. Halusin vain kertoa tämän kaiken.

Kiitos että olet julkaissut näitä tekstejä. Voi kun näitä olisi saanut lukea kymmenen vuotta sitten. Silloin kun kuvittelin, että on aivan normaalia herätä siihen, että mies huohottaa vieressäni sormet sisälläni.”

X