Horoskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.−13.7.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Rapu 21.6.–22.7.

Käsissäsi ovat nyt onni, tilaisuus ja valinnanmahdollisuudet. Toisaalta liian monet vaihtoehdot voivat saada sinut hämmennyksiin. Joissakin päätöksissä saatat tarvita apua kokeneemmalta ystävältä. Pääset nauttimaan vapaa-ajasta kumppanisi kanssa. Tänä kesänä syntyvät monet muistot.

Leijona 23.7.–22.8.

Oletko taas hukkumaisillasi tehtäviisi? Pidä tarpeeksi taukoja, ettet ylirasitu. Delegoi ja siirrä asioi­ta myöhemmäksi. Älä anna painostaa itseäsi päätösten tekoon ainakaan rakkausasioissa. Nauti kaikin voimin läheisyydestä, joka ajan mittaan näyttää vain vahvistuvan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ilmassa väreilee uuden romanssin mahdollisuus. Kun intohimot leimahtavat, näe se enteenä tulevasta. Jos aika ei ole nyt oikea, niin se tulee vielä. Mikäli vanha kipinä ei syty jostain syystä nyt uudestaan, niin sen ei ollutkaan tarkoitus tapahtua. Rentoudu ja odota rauhassa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tästä viikosta tulee yksi kesän parhaista! Mikään ei tosin synny ilman ponnisteluja, joten pidä itsesi kunnossa. Koet monia ikimuistoisia hetkiä, ja suhteet läheisiin lujittuvat. Vietä aikaa lahjakkaiden ja luovien ihmisten kanssa. Löydät myös omat, jo unohdetut taitosi uudelleen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Elämä tarjoaa tällä jaksolla monia ilon aiheita. Tunnet olevasi elossa ja optimistinen. Pidä välimatkaa negatiivisiin ihmisiin. Etsi rohkeasti taiteellisten ja avointen ihmisten seuraa. Ota rakkaimpasi paremmin huomioon arkipäivässä ja huomaat tuen, jonka he antavat sinulle.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat pettyä kuullessasi uutisia ystävästäsi. Ehkä odotit häneltä liikoja? Jakso painottuu uusien suhteiden luomiseen, joten älä vello liikaa menneisyydessä. On luonnollista epäillä uusien tilanteiden edessä. Älä epäröi liian pitkään, vaan kysy tarvittaessa neuvoa.

Kauris 21.12.–19.1.

Tartu kiinni uuteen mahdollisuuteen, jolla voisit kohentaa taloustilannettasi. Muutama kuukausi sitten saamasi neuvo tuntuu nyt käyttökelpoisemmalta. Kallistuisitko nyt sen puoleen helpommin? Aiemmin mahdottomalta tuntunut asia voi näyttäytyä nyt aivan eri valossa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tutkiessasi tuntemuksiasi kuuntele sisintäsi. Pienellä opastavalla äänellä (voisiko se olla intuitio?) saattaa olla tärkeä viesti. Älä rasita itseäsi liikaa fyysisillä aktiviteeteilla. Opettele sanomaan ei saadaksesi aikaa itsellesi. Tiedät itse, mikä on sinulle parasta.

Kalat 19.2.–19.3.

Läheiset ihmiset tuovat elämääsi onnea. Nautit toisten seurasta ja siitä, että tunnet olevasi osa joukkuetta. Vaikka kuulet ympärilläsi hyviä neuvoja, ymmärrät, ettei elämä ole pelkästään mustavalkoista. Joustavana ihmisenä odotat samanlaista käytöstä myös muilta.

Oinas 20.3.–19.4.

Kiireisellä viikolla urasuunnitelmat korostuvat. Sinulle sopii mainiosti se, että taitosi ovat nyt suurennuslasin alla. Saatat epäillä uuden ihastuksesi kestävyyttä, mutta älä anna sen estää sinua nauttimasta saamastasi huomiosta. Tämä haaste sytyttää mielikuvituksesi!

Härkä 20.4.–20.5.

Sinua ärsyttänyt ihminen häipyy taka-alalle. Nyt pystyt taas toimimaan vapaasti omalla luovalla tavallasi. Pääset vihdoin eroon negatiivisista vaikutuksista. Suhtaudu muutenkin elämään yleisesti entistä rennommin, niin löydät oikean tunnetilan romanssia silmällä pitäen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Oikea mielentila täyttää sinut tuoreilla ideoilla ja ajatuksilla. Rentojen ihmisten seurassa vietetty aika sytyttää innostuksesi. Huomaat, kuinka nopeasti edistys lopulta tapahtuu. Epätavallinen ja välillä jopa hämmentävä viikonloppu saa sinut elämään nykyhetkessä.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Lomahoroskooppi: oletko rento nautiskelija vai elämyksiä kaipaava seikkailija

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X