Horoskoopit

Härkä ystävänä

Teksti: Anna.fi

Härkä on luotettava ystävä, joka tekee kaikkensa hädässä olevan puolesta. Lue kuvaukset, ja katso, mitkä tähtimerkkien edustajat sopivat parhaiten Härän ystäviksi.

ystävyyshoroskoopit, horoskooppimerkit, horoskoopit, Härkä

Tällainen Härkä on ystävyyssuhteissaan:

Vahvuudet

  • Härkä on johdonmukainen ja luotettava.
  • Hän on aina valmis tarjoamaan apuaan sitä kaipaavalle.
  • Härkä kipaisee ruokakaupassa ystävän stressiä lievittääkseen ja tekee muutenkin aina parhaansa auttaakseen ystävää hädässä.
  • Härkä on rehellinen, ja kertoo myös sen, jos hän ei voi juuri nyt auttaa. Tässäkin tapauksessa Härkä kuitenkin varustaa ystävänsä neuvoilla, eikä heitä häntä tyhjän päälle.

Kehityskohdat

  • Ei solmi helposti uusia tuttavuuksia, vaan suosit vanhoja, hyväksi todettuja ystäviä
  • Ystävystyy hitaasti, eikä koskaan kiirehdi prosessissa
  • Ei helposti luota uusiin ihmisiin, ennen kuin varmistuu turvallisesta maaperästä

Ajatus siitä, ettei ystävyksillä ole samanlaisia intressejä, on Härälle varsin vieras. Hänellä täytyy olla ainakin yksi kaveripiirissä yleisesti hyväksytty harrastus. Samalla tämä rajoittaa hieman sitä, keillä on mahdollisuus päästä Härän ystäviksi.

Härän ja toisten tähtimerkkien ystävyys

Härkä muodostaa varsin toimivan ystävyyssuhteen Ravun, Kauriin, Neitryen ja Kalan kanssa.

Härkä ja Oinas

Härän ja Oinaan persoonallisuudet ovat toisistaan monessakin suhteessa poikkeavat. Rauhallisen Härän ja energisen Oinaan vastakohdat saavat aikaan kuitenkin loistavan tasapainon ystävyydelle. Härkä auttaa Oinasta tarvittaessa rauhoittumaan, kun taas Oinas tuo Härän elämään spontaaneja ja seikkailunhaluisia sävyjä. Näin kummatkin osapuolet voivat oppia toisiltaan paljon. Näiden kahden tähtimerkin ystävyydessä maskuliinisuus, feminiinisyys, spontaanius ja huomaavaisuus ovat täydessä tasapainossa.

Härkä ja Härkä

Tämä ystävyyssuhde on hyvin jämäkällä pohjalla. Yhdessä he kokevat olonsa turvalliseksi, rentoutuneeksi ja nauttivat yhdessä elämän pienistä iloista. Härät ovat hyvin lojaaleja toisiaan kohtaan ja toisinaan se saattaa aiheuttaa myös omistushaluisuutta ja mustasukkaisuutta. Kuitenkin syytä mustasukkaisuuteen esiintyy näiden kahden tähtimerkin välillä erittäin harvoin. Härät arvostavat ystävyyttään, eivätkä koskaan pidä toisiaan itsestäänselvyyksinä vaan ovat jatkuvasti valmiita kehittämään ystävyyssuhdettaan.

Härkä ja Kaksonen

Tämä ystävyyssuhde tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Kaksonen saattaa kokea Härän ystävänä liian vaativaksi ja jos Härkä malttaa olla tarpeeksi kärsivällinen ailahtelevaisen Kaksosen kanssa, saattaa lopulta muodostua luotettava ystävyys. Parhaimmillaan he pystyvät tarjoamaan toisille turvaa ja tiedon siitä, että ystävyys on tullut pysyäkseen. Syvässä ystävyyssuhteessa he pystyvät näkemään maailman myös toistensa silmin, mikä totisesti avartaa kummankin maailmankatsomusta ja rikastuttaa elämää.

Härkä ja Rapu

Härkä ja Rapu löytävät helposti yhteisen sävelen, sillä he pitävät samoista asioista: kummatkin pitävät turvan tunteesta ja mukavuudesta — kodikas asuinympäristö, hyvä ruoka, mukavat vaatteet ja vahvat ystävyyssuhteet ovat tärkeitä kummallekin tähtimerkille. Härän kannattaa muistaa, että toisinaan tämän itsevarmuus saattaa kuitenkin säikäyttää herkän ravun, joka tällöin saattaa vetäytyä kuoreensa.  Härän ja Ravun ystävyyden vahvuus piilee sen voimassa ja tasapainossa. He pitävät toisistaan hyvää huolta, toimivat hyvin tiiminä ja antavat toisilleen heidän kaipaamaansa turvaa.

Härkä ja Leijona

Härkä ja Leijona nauttivat toistensa seurasta. He osaavat lukea toistensa tarpeita ja mielialoja helposti, minkä vuoksi he ymmärtävät hyvin toisiaan. Sekä Härällä että Leijonalla on kuitenkin luontainen tarve johtajuuteen, mikä saattaa aiheuttaa heidän välilleen eripuraa. Yleensä eripurat saadaan kuitenkin sovittua, sillä ystävyys on heille tärkeämpää. Nämä vahvat tähtimerkit arvostavat toisiaan, eikä kummallakaan ole erityistä tarvetta tai kykyä dominoida toinen toistaan.

Härkä ja neitsyt

Tämä ystävyys kuvastaa järkeä ja realismia. Kummatkin tähtimerkit ovat hyvin käytännönläheisiä ja kurinalaisia. Heidän ystävyytensä paranee ja syvenee ajan myötä ja kummatkin ovat valmiita tekemään töitä tasapainoisen ystävyyden eteen. Yhdessä he tekevät töitä saavuttaakseen haluamiaan päämääriä yksi toisensa jälkeen. He nauttivat elämän iloista ja jakavat monesti samoja intohimoja ja kiinnostuksen kohteita.

Härkä ja Vaaka

Päällisin puolin katsottuna saattaa vaikuttaa, ettei Härällä ja Vaa’alla olisi juurikaan yhteistä, mutta kun asiaa tarkastelee syvemmältä, löytyy yllättävänkin paljon heitä yhdistäviä tekijöitä. Sekä Härkä että Vaaka kaipaavat elämäänsä vakautta ja turvaa. He uppoutuvat myös mielellään taiteen, kirjallisuuden ja kulttuurin maailmaan. Härkä arvostaa Vaa’an karismaattista luonnetta ja diplomaattisia kykyjä, Vaaka puolestaan ihailee Härän arvostusta kauniita asioita, mielihyvää ja turvaa kohtaan. Juuri esteettisyyden kaipuu sekä yhteinen palo taiteeseen ja kulttuuriin yhdistävät näitä tähtimerkkejä ja voivat synnyttää vahvan ja pitkäkestoisen ystävyyssuhteen.

Härkä ja Skorpioni

Härkä ja Skorpioni kiehtovat toisiaan, mutta koska kummatkin ovat varsin vahvoja yksilöitä, saattaa ystävyyssuhde olla toisinaan varsin myrskyisä ja tämä saattaa ajaa ystävykset rajuihin yhteenottoihin. Härkä on suorasukaisempi sanoissaan, kun taas Skorpioni on tässä suhteessa hienovaraisempi ja mysteerisempi. Kun he oppivat ymmärtämään toistensa erot, on heillä mahdollisuus oppia paljon toisiltaan. Tämän kaksikon kannattaa panostaa kommunikaatioon, jonka avulla he pystyvät pitämään suhteensa tasapainossa.

Härkä ja Jousimies

Härkä ja Jousimies tarvitsevat aikaa tutustua toisiinsa perin pohjin. Jousimies rakastaa muutoksia, kun taas Härkä pysyttelee mielellään tutuiksi ja turvallisiksi toteamissaan asioissa. Jousimiehen into ja Härän rauhallisuus kuitenkin tasapainottavat hyvin toisiaan, vaikka eivät aina ymmärtäisikään toistensa näkemyksiä tai suhtautumista asioihin. Mutta kunhan nämä tähtimerkit arvostavat toisiaan ja hyväksyvät toistensa piirteet, voivat he olla yhdessä loistava tiimi!

Härkä ja Kauris

Härän ja Kauriin ystävyys perustuu rationaalisuuteen ja herkkyyteen. He ovat käytännöllisiä, realistisia ja kurinalaisia tähtimerkkejä, jotka arvostavat perinteitä ja rehellisyyttä. Härkä ihailee Kauriin sinnikkyyttä, kun taas Kaurista kiehtoo Härän vakaus. He voivat muodostaa vahvan ja vakaan ystävyyssuhteen, joka tarjoaa heille turvaa. Nämä tähtimerkit ovat monessa suhteessa samanlaisia, mikä tekee heidän ystävyydestään helppoa ja pitkäkestoista. Yhdessä he voivat saavuttaa unelmiaan, joiden eteen kumpikin on valmis tekemään töitä ja auttaakseen toista.

Härkä ja Vesimies

Tässä ystävyydessä on paljon potentiaalia, vaikka näyttäisikin aluksi, ettei ystävyksillä olisi juurikaan yhteistä. Näitä tähtimerkkejä yhdistää kuitenkin voimakas halu onnistua pyrkimyksissään ja he jakavatkin ideoita ja resursseja mielellään keskenään. Koska kummatkin ovat varsin vahvoja luonteita, eivät he useinkaan onnistu dominoimaan toisiaan.  Toisinaan Vesimies saattaa kuitenkin pitää Härkää liian jääräpäisenä, mikäli heillä on eri näkemys asioista, eikä Härkä suostu luopumaan kannastaan. Yhteistyö auttaa selvittämään tämän kaltaiset ongelmat ja sen voimalla he pystyvät upeisiin suorituksiin.

Härkä ja Kalat

Härän ja Kalan yhteiselo synnyttää useimmiten hyvän ja terveen ystävyyssuhteen, sillä nämä kaksi tähtimerkkiä kommunikoivat samalla aaltopituudella ja ymmärtävät hyvin toisiaan, vaikka haluavatkin usein eri asioita elämältään. Härkä on realistisempi ja tarttuu faktoihin ahkerammin kuin idealistinen ja tunteellinen Kalat. Härkä kuitenkin auttaa myös positiivisessa mielessä hillitsemään Kalojen tunteellista luontoa, joskin toisinaan Kalat saattaa kokea, ettei Härältä heru heille tarpeeksi myötätuntoa. Nämä tähtimerkit saavat usein voimaa erilaisuudestaan ja muodostavat näin tasapainoisen ja pitkäkestoisen, syvän ystävyyden.

Teksti: Christina Boman ja Elina Järvi
Lähteet: Ask-oracle.com, Astrobix.com ja Buzzle.com

X