Horoskooppimerkit

Flirttailuhoroskooppi: tällaisesta flirtistä sinä sytyt – horoskooppimerkkisi paljastaa

Oletko itsevarma vai ujo flirttailija? Rakastatko intensiivistä ja seksikästä vai spontaania ja hauskaa flirttiä? Horoskooppimerkkisi paljastaa, millainen flirttailija olet ja millaisesta flirtistä sytyt.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Jousimies on spontaani ja hauska flirttailija.

Oletko itsevarma vai ujo flirttailija? Rakastatko intensiivistä ja seksikästä vai spontaania ja hauskaa flirttiä? Horoskooppimerkkisi paljastaa, millainen flirttailija olet ja millaisesta flirtistä sytyt.

Sanotaan, että pieni flirtti piristää päivää. Mutta millainen flirtti piristää kunkin horoskooppimerkin päivää kaikista parhaiten? Jokaisella horoskooppimerkillä on omat flirttailumieltymyksensä.

Oinaan (20.3.–19.4.) flirtistä paistaa itsevarmuus

Oinaan flirttailutyyli on suora, tulinen ja seksikäs. Oinaan flirtistä paistaa hänen itsevarmuutensa. Oinas syttyy, kun hän saa kilpailla flirttailun kohteen huomiosta ja voittaa huomion lopulta itselleen. Oinas ei jaksa flirttailla iäisyyksiä. Hän nauttii mieluummin lyhyistä ja rohkeista flirttailutuokioista.

Härkä (20.4.–20.5.) on sensuelli ja fyysinen flirttailija

Härän flirttailutyyli on fyysinen, sensuelli, tarkkaavainen ja makea. Flirttaillessaan härkä tykkää koskettaa flirttailukumppaninsa kättä tai käsivartta hellästi. Hän nauttii eniten juuri sellaisesta flirtistä, mihin kuuluu koskettaminen. Härkä ryhtyy flirttiin mieluusti silloin, kun mahdollisia kilpailijoita ilmestyy näköpiiriin.

Kaksonen (21.5.–20.6.) nauttii älyllisestä ja yllättävästä flirtistä

Kaksosen flirttailutyyli on älyllinen, herkkä ja yllättävä. Kaksonen nauttii eniten pitkän keskustelun lomassa käytävästä älyllisestä ja yllättävästä flirtistä, johon sisältyy nopeita ja oivaltavia välihuomioita sekä flirttailevia katseita.

Rapu (21.6.–22.7.) viettelee flirtillään

Rapu on hyvin perinteinen flirttailija, joka rakastaa viettelevää flirttiä. Ravun flirttailutyyli onkin karismaattinen, viihdyttävä, flirttailun kohdetta imarteleva ja suora. Ennen kuin rapu yltyy flirttailemaan, hän haluaa olla varma flirtin kohteen kiinnostuksesta.

Leijona (23.7.–22.8.) on suurieleinen flirttailija

Leijona ei piilottele flirttiään, vaan nauttii aimo annoksista suurieleistä flirttiä. Flirttaillessaan leijona on rohkea, viihdyttävä ja viehättävä. Leijona on kuitenkin oikeasti hieman ujo avaamaan sydäntään ihastuksensa kohteelle. Leijona nauttii siitä, kun hän saa olla flirtin kohteena.

Neitsyt (23.8.–22.9.) on ujo flirttailija

Neitsyt on ujo flirttailija, jonka flirttailu perustuu sanojen sijaan kehonkieleen. Neitsyt saattaa flirttailla hyvin hienoeleisesti kallistamalla päätä tai räpsyttelemällä silmiään. Kumppanin älykkyys on neitsyelle hyvin tärkeää, minkä takia neitsyt tykkää itse olla älykkään sanallisen flirtin vastaanottajana.

Vaaka (23.9.–22.10.) luottaa flirttailussa charmiinsa

Vaaka on syntynyt flirttailemaan. Vaaka luottaa flirttailussa luontaiseen charmiinsa ja pyrkii olemaan mahdollisimman suora, sillä hän ei halua antaa sekalaisia signaaleja flirttaillessaan. Vaaka nauttii, kun hän saa flirttailua sisältävän keskustelun aikana kertoa asioita itsestään ja historiastaan.

Skorpioni (23.10.–21.11.) rakastaa intensiivistä ja seksikästä flirttiä

Skorpioni rakastaa intensiivistä ja seksikästä flirttiä niin paljon, että flirtin ei tarvitse hänen mielestään edes välttämättä johtaa sen pidemmälle. Intohimoiset katseet, seksikkäät hymyt ja houkuttelevat kosketukset ovat skorpionin lempiasioita flirtissä.

Jousimies (22.11.–20.12.) on spontaani ja hauska flirttailija

Mielenkiintoisen ja flirttaillessaan suorastaan vastustamattoman jousimiehen flirtti on huoletonta, leikkisää ja vilkasta. Jousimies nauttii kaikista eniten hurtin huumorin sävyttämästä, hauskasta ja spontaanista flirtistä, jollaista hän itsekin viljelee.

Kauris (21.12.–19.1.) suosii suoraa flirttiä

Kauriin flirtti on niin suoraa ja rehellistä, että se ei edes näyttäydy kaikille flirttinä. Toisaalta kauris ei myöskään intoudu flirttailemaan kenen tahansa kanssa. Kauris itsekin nauttii suorasta flirtistä, sillä hän ei nauti lainkaan pelailusta ihmissuhteissaan.

Vesimies (20.1.–18.2.) on miellyttävä flirttailukumppani

Vesimies on sosiaalinen olento ja hänen flirttailutyylinsä on lämmin, karismaattinen ja mukavalla tavalla kiusoitteleva. Vesimies osaa olla juuri sopivan mystinen herättääkseen kiinnostuksen kohteensa mielenkiinnon. Hän nauttii flirttailusta erilaisten sosiaalisten tilanteiden yhteydessä.

Kala (19.2.–19.3.) nauttii aistillisesta ja herkästä flirtistä

Kala nauttii aistillisesta ja herkästä flirtistä. Kala on alkuun yleensä ujo, mutta kun hän lopulta avautuu, puhuminen ja flirttailu sen ohessa ei tuota ongelmia. Kala on hyvin kosketuksissa tunteisiinsa ja nauttii, kun kumppanikin osaa virittäytyä samalle taajuudelle hänen kanssaan.

Lähteet: NewLoveTimes, The Astrologer

X