Horoskooppimerkit

Mikä on kaikista vaarallisinta sinulle? Horoskooppimerkkisi paljastaa sen

Johtaako sinut varmimmin vaaraan impulsiivisuus, itsepäisyys vai kenties laiskuus? Listasimme, millaiset asiat eri horoskooppimerkeille ovat kaikista vaarallisimpia.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Horoskooppimerkeillä on erilaiset vaaranpaikat.

Johtaako sinut varmimmin vaaraan impulsiivisuus, itsepäisyys vai kenties laiskuus? Listasimme, millaiset asiat eri horoskooppimerkeille ovat kaikista vaarallisimpia.

Vaara edessä – tai ei välttämättä, jos tiedostat ja osaat välttää asioita, jotka sinut todennäköisesti johtavat vaaraan.

Nämä asiat ovat vaarallisimpia eri horoskooppimerkeille:

Oinas (20.3.–19.4.) voi joutua vaaraan temperamenttinsa takia

Oinaan temperamenttisuus ja impulsiivisuus ovat asioita, jotka todennäköisimmin johtavat hänet vaaraan. Myös odottamattomat tunnepurkaukset saattavat olla sytytysnestettä vahinkoa tuottaville tapahtumasarjoille. Oinaan kannattaa opetella rauhoittumaan ja ajattelemaan ennen toimimista.

Härkä (20.4.–20.5.) saattaa joutua kärsimään itsepäisyytensä takia

Härälle vaarallisinta on pohjaton itsepäisyys. Kun härkä haluaa saada jotain valmiiksi, hän ei kaihda keinoja ja voi olla valmis taistelemaan jopa häijysti taistellen. Jos härkä ei saa tahtoaan läpi, hänestä saattaa tulla ajan myötä hyvin vihainen. Härän kannattaa opetella tekemään kompromisseja.

Kaksonen (21.5.–20.6.) voi sortua kaksinaamaisuuteen

Kaksonen on sitä mieltä, että asioissa on aina ainakin kaksi puolta. Seurasta sekä omasta hyödystään riippuen kaksonen saattaa vaihtaa näkökulmaansa ja mielipidettään jyrkästikin. Tämä voidaan kokea epärehellisyytenä ja kaksinaamaisuutena. Kaksosen kannattaa pyrkiä vilpittömyyteen ja aitouteen.

Rapu (21.6.–22.7.) kituu tunnemyrskyjensä takia

Ravulle vaarallisinta on hänen mielialanvaihtelunsa. Jos rapua kohtaan toimitaan vähänkin väärin, hänen sisällään syttyy raivoava tunnemyrsky. Tuon tunnemyrskyn seurauksena rapu saattaa katkaista ihmissuhteita ja puhua ihmisistä kohtuuttoman paljon pahaa. Ravun onkin hyvä harjoitella tunnesäätelyä.

Leijonan (23.7.–22.8.) ei kannattaisi miettiä vain ulkokuorta

Leijona haluaa näyttää voimakkaalta ja rohkealta muiden silmissä sekä kerätä ihailua osakseen. Leijonan ego on kuitenkin hyvin haavoittuva, ja leijona saattaa sortua äärimmäisyyksiin, jos häntä loukataan. Ulkokuoren sijaan leijonan kannattaisi keskittyä sisäiseen hyvinvointiinsa ja epävarmuuksiensa työstämiseen.

Neitsyen (23.8.–22.9.) huolehtivaisuus voi kääntyä vaaraksi

Neitsyt ottaa herkästi huolehtiakseen asian kuin asian. Neitsyen huolehtivaisuus ja pikkutarkkuus kääntyvät helposti kontrollifriikkeydeksi, jolloin aito yhteys itseen häviää ja elämästä tulee yhtä suorittamista. Neitsyt alkaa helposti ennakoida ja suunnitella jopa tuttujensa asioita. Neitsyen on tärkeää opetella rentoutumista.

Vaa’an (23.9.–22.10.) ei kannata padota tunteitaan

Vaaka patoaa helposti tunteensa. Jos näin tapahtuu pitkään, yhtenä päivänä saattaa tapahtua napsahdus. Ja kun sellainen tapahtuu, vaaka ei enää välitä mistään säännöistä. Romahtanut vaaka saattaa tehdä ja sanoa asioita, joita ei ikinä normaalisti sanoisi. Vaa’an onkin tärkeää opetella puhumaan tunteistaan.

Skorpionin (23.10.–21.11.) on opeteltava armollisuutta

Jos skorpionia kohtaan toimii väärin, tämä voi sortua haaveilemaan kostosta ja äärimmäisessä tilanteessa jopa toteuttaa sen. Jo pelkkä kostamisen tarve voi olla skorpionille hyvin vaarallista ja tuhoisaa. Skorpionin olisi tärkeää opetella armollisuutta ja anteeksiantoa.

Jousimiehen (22.11.–20.12.) vaarana on tuomitsevaisuus ja suorasanaisuus

Jousimies saattaa tuomita ihmisiä melko kepein perustein. Suorasanaisena jousimies saattaa loukata ja suututtaa toisia suorasanaisuudellaan edes huomaamatta sitä itse. Jousimiehen kannattaa opetella hienotunteisuutta ja pyrkiä avarakatseisuuteen.

Kauris (21.12.–19.1.) voi joutua ongelmiin laiskuutensa takia

Kauriille suurin vaaranpaikka on laiskuus. Kauris ei pääse elämässään pitkälle, jos hän aina etsii vain helpointa tietä ja valitsee tekevänsä asiat helpolla ja tutulla tavalla. Vaarana on, että lopulta kauris vetäytyy ylhäiseen yksinäisyyteensä, sillä hän ei jaksa kuunnella läheistensä nalkutusta ja ihmisten ongelmia. Kauriin kannattaa opetella oman epämukavuusalueensa ulkopuolelle astumista ja myötäelämisen taitoa.

Vesimiehellä (20.1.–18.2.) on vaikeuksia nähdä elämän iso kuva

Vesimiehellä on vaikeuksia hahmottaa elämän iso kuva. Jos joku asia tai ihminen ei juuri nyt sovi vesimiehen elämään, häntä ei kiinnosta. Vesimies saattaa tämän takia tehdä päätöksiä ilman, että hän ottaa huomioon pitkän aikavälin seurauksia. Jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään, vesimiehen on tärkeää opetella miettimään asioita tätä hetkeä pidemmälle.

Kalalla (19.2.–19.3.) on heikkous riippuvuuksiin

Kalat eivät halua pahaa kenellekään. Mutta nautinnoista kalat pitävät – he saattavat sortua hakemaan mielihyvää huonolla hetkellä riippuvuutta aiheuttavista asioista, kuten ruoasta tai alkoholista. Kalan on tärkeää opetella sanomaan ei ja tunnistamaan, mikä itselle todella on hyväksi.

Lähteet: Ranker, Thought Catalog, Your Tango

X