Horoskooppimerkit

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

Teksti:
Anna.fi

Tähtimerkkien ominaispiirteillä on suuri vaikutus siihen, millainen rakastaja on kyseessä. Lue kuvaukset horoskooppimerkkien suutelutaidoista ja katso, millainen suutelija itse olet?

Suuteluhoroskoopit

Oinas 21.3.-19.4.

Itsevarma, voimakas ja energinen… Oinasta hallitsee tulinen Mars, ja Oinas osaa kanavoida kaiken tulisuutensa kuumiin suudelmiin. Hän suhtautuukin suutelemiseen samalla tavalla kuin muihinkin asioihin: ilahduttavan impulsiivisesti. Voit siis olla varma, että hän suutelee sinua yhtäkkiä, täysin yllättäen!

Härkä 20.4.-20.5.

Adjektiivit hidas, aistikas ja vankka kuvastavat Härkää varsin monipuolisesti. Siksi Härän ihmissuhteet kestävät usein pidempään kuin monilla muilla tähtimerkeillä. Tapa, jolla hän laittaa kätensä käteesi kertoo lähestyvästä suudelmasta jo kauan ennen kuin se tapahtuu. Kun suuteleminen vihdoin alkaa, et tahdo sen loppuvan! Onneksi Härän kanssa luvassa onkin pitkien suudelmien yö.

Kaksoset 21.5.-20.6.

Jos olet kiinnostava, värikäs, nopealiikkeinen ja yllätyksellinen, Kaksoset eivät yleensä kävele harhaan. Mutta ensin Kaksosen mielenkiinto täytyy vangita! Aloita flirttailevalla vilkaisulla, siirry sitten kevyeen jutteluun, jota värittää silmänisku ja hymy. Kaksonen haluaa nähdä, onnistutko ylläpitämään keskustelua muutamien minuuttien sijaan tuntikausia. Jos onnistut, hän todennäköisesti palkitsee sinut suudelmalla. Jos suudelma on nopea, seksikäs, leikkisä ja mielikuvitusta ruokkiva, hän alkaa janota lisää. Jos Kaksonen puolestaan vetäytyy ennen sinua, peli on jo menetetty.

Rapu 21.6.-22.7.

Tutkaile kotiasi tarkkaan tai pyydä ystävääsi sanomaan rehellisesti, miltä kotonasi näyttää. Jos ystäväsi vakuuttaa kaiken olevan kunnossa, voit hengähtää. Jos hän sanoo jotain muuta, investoi muutamaan kotoisaan sisustuselementtiin, kuten pikkuesineisiin ja viihtyisään eteismattoon ennen kuin kutsut Ravun kylään. Kun pääsette suutelemiseen kiinni, se on niin lämmintä ja erinomaista, ettette halua lopettaa yhteen suudelmaan.

Leijona 23.7.-22.8.

Kuvittele olevasi kilpailija Unelmien poikamies -ohjelmassa. Seisot rivissä ja odotat kiivaasti, saatko ruusuun. Juuri tällaista on myös Leijonan kosiskeleminen, sillä et varmasti ole ainoa, joka janoaa häneltä suudelmia. Tulet saamaan haluamasi vain, jos laitat likoon kaiken siis ihan kaiken mitä tunnet häntä kohtaan.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Neitsyt tuntee olonsa epämukavaksi lian, epäjärjestyksen ja kaoottisuuden keskellä. Näin ollen ympäristön täytyy olla siisti ja harmoninen, jotta hän voi rentoutua ja voi uppoutua suutelemiseen. Vie hänet juhlissa rauhalliseen nurkkaan, jossa voitte olla kahden. Koska Neitsyt ei pidä huolimattomuudesta, epäsiisteydestä tai kömpelyydestä, pidä suudelma siistinä ja pehmeänä.

Vaaka 23.9.-22.10.

Vaaka on eläinradan todellinen romantiikkataituri. Hän haluaa miellyttää toisia ja haluaa vastavaasti, että ystävät ja kumppani elävät miellyttääkseen häntä. Jos haaveilet vakiintuneesta parisuhteesta, on parasta kertoa Vaa’alle, että haluaisit asettua aloillesi. Järjestä teille yhteistä aikaa, jolloin koette kaiken olevan ympärillänne täydellistä. Kun suutelet häntä oikeanlaisessa ympäristössä niin intohimoisesti kuin osaat, saatat tarjota hänelle sellaisen intohimoisen ja romanttisen kokemuksen, jota hän ei koskaan unohda. Hän palauttaa saamansa hyvän sinulle, ja Vaa’an kanssa suuteleminen on vielä 35 vuoden jälkeenkin yhtä jännittävää kuin ensimmäisellä kerralla.

Skorpioni 23.10.-21.11.

On olemassa vain yksi sana, joka kuvaa Skorpionia täydellisesti: intohimo. Hän suhtautuu intohimoisesti kaikkeen paikasta ja ajasta riippumatta. Voit vain kuvitella, millainen on se hetki, kun kiihkeä Skorpioni pääsee kasvokkain ihastuksensa kohteen kanssa. Muistat tämän pitkän, värisyttävän suudelman vielä vuosienkin päästä.

Jousimies 22.11.-21.12.

Jousimiehet haluavat aina lisää varsinkin, kun on kyse suutelemisesta! Jos siis janoat Jousimiehen suudelmaa, sen myös todennäköisesti tulet saamaan. Muista kuitenkin panostaa hetkeen, sillä vastassasi on lukusia kilpailijoita. Paras keino on suudella Jousimiestä niin aktiivisesti, että hän keskittyy tilanteeseen. Vähitellen hän huomaa saavansa juuri sitä, mitä haluaa: suudelmia sinulta!

Kauris 22.12.-19.1.

Kauris on yksi vaikeimmin romanssiin houkuteltavia tähtimerkkejä. Tehtävä ei silti ole mahdoton sen loppuunsaattaminen vain kestää hieman normaalia pidempään. Härnää sarvipäätäsi jo hyvissä ajoin, sillä näin annat hänelle riittävästi aikaa virittäytyä tunnelmaan. Äläkä huoli, ylimääräinen vaivannäkö kyllä palkitaan! Suudelmanne on puhdas ja elegantti. Tilanteessa on samaan aikaan vakavuutta ja valtavasti seksikkyyttä.

Vesimies 20.1.-18.2.

Vaikkei Vesimies koskaan sitä sanokaan ääneen, hän lentää kukasta kukkaan kunnes ”se oikea” osuu kohdalle. Juuri sinä saatat olla se oikea, jos suutelet häntä oikealla tavalla. Vesimiestä puhuttelee eniten yllättävät ja toisistaan suuresti poikkeavat suudelmat. Jos olet valmis haasteeseen, lähesty Vesimiestä silmissäsi todella määrätietoinen katse muuten vaivaudut turhaan.

Kalat 19.2.-20.3.

Kalat miettii tarkkaan, ketä hän päästää lähelleen. Ensinnäkin henkilön täytyy tuoksua miellyttävältä, eikä tämä ole vitsi! Valitse siis naisellinen hajuvesi, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas. Jos antamasi ensisuudelma on hellä ja pehmeä, se todennäköisesti johtaa Kalan kanssa hyvin intiimiiin ja läheiseen suhteeseen.

Lähde: dailyhoroscope.com ja philipgarcia.com
Kuva: Colourbox.com

X