Vuosihoroskooppi 2018, kaksoset
Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Kaksoset (21.5.–20.6.)

Kaksoset kohtaavat jännittäviä ja odottamattomia muutoksia, jotka eivät olisi tulleet kysymykseen vielä muutama vuosi sitten. Rakkauselämässä kaksoset etsii entistä syvempää ymmärrystä ja kumppanuutta, ei niinkään fyysistä ihastusta.
Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Kun itsetuntosi kohenee työpaikalla, myös kotielämäsi paranee. Kohtaat jännittäviä ja odottamattomia muutoksia, jotka eivät olisi tulleet kysymykseen vielä muutama vuosi sitten. Nauti hetkessä elämisestä ja edistä sosiaalista elämääsi. Koko ajan vaihtuvat ihmissuhteet estävät sinua pitkästymästä. Sinusta saattaa tuntua hyvältä antaa aikaa nuoremmillesi, kenties sukulaisille, tai tehdä vapaaehtoistyötä.

Rakkaus

Vuoden alkaessa tunnet yllättäen tarvetta kiihkeään, pitkäaikaiseen suhteeseen. Etsit entistä syvempää ymmärrystä ja kumppanuutta, et niinkään fyysistä ihastusta. Niinpä rakkauselämä sujuu mainiosti, mutta ystäväsi Jupiterin ansiosta se muuttuu vuoden loppupuolella intohimoiseksi. Työpaikkaromanssit saattavat häiritä, ellet aloita romanssia nykyisen ihastuksesi kanssa. Muista priorisoida, jos työ alkaa uhata tunne-elämää.

Terveys

Terveyden ylläpitämisessä sairastelun ehkäisy on sinun valttisi. Selvitä asiat! Jupiter terveyssektorissasi rohkaisee liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon. Olet kuitenkin ajoittain hyvin kiireinen ja haluaisit vetää mutkia suoriksi, mutta älä tee sitä. Vaikka kaipaisit muutaman päivän herkkujaksoja, älä anna sen viedä pohjaa päätöksiltäsi.

Työ

Valpas mieli ja tärkeät ideat sinkauttavat sinut liikkeelle vuoden alussa. Koska tavoitteesi ovat selkeät, tiedät, mihin suuntaan edetä. Muutokset työelämässä eivät ehkä miellytä sinua, mutta lopputulos on tyydyttävä. Vaikka taloudelliset saavutukset eivät välttämättä ole toiveistasi päällimmäiset, pärjäät hyvin myös sillä saralla. Voit odottaa, että vuoden päättyessä sinulla on hieman ylimääräistä lompakossasi.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

X