Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Leijona (23.7.–22.8.)

Tänä vuonna leijonan aivot alkavat itsestään korjata menneisyyden ikävyyksiä. Talous on nousussa ja rakkausrintamalla edessä on jännittäviä aikoja.
8.1.2018 Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Läheiset välit kumppaniin ja lapsiin tiivistävät perheyhteisöä. Anna itsellesi tilaisuus elää hetkessä ja ota kaikki irti yhteisestä vapaa-ajasta muiden kanssa. Tänä vuonna aivosi alkavat itsestään korjata menneisyyden ikävyyksiä. Hyväksyt asioita, jotka eivät sujuneet odotetusti, ja ymmärrät, että ne saattoivat olla tarpeellisia. Taloutesi on nousussa. Voi olla, että muutatte uuteen kotiin, ja siitä hyötyy koko perhe.

Rakkaus

Vapaudenrakkautesi ja flirttailunhalusi kyllä tunnetaan, mutta senkin pitäisi olla tiedossa, että kun viimein asetut aloillesi, tyydyt nopeasti tilanteeseen. Viime vuosina sinut on totuttu näkemään pelkkänä nautintohaukkana, mutta nyt suuntaat tulevaisuuteen ja etsit korkeatasoista, älyllistä suhdetta. Sinkuille tarjoutuu tilaisuus työskennellä sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat heistä viehättäviä. Työpaikkaromanssi? Mahdollisesti. Voit olla varma, että edessä on jännittäviä aikoja.

Terveys

Jokin – ehkä läheisen sairastuminen – saa sinut pohtimaan omaa terveyttäsi. Se on tulevaisuuden kannalta hyvä. Kaiken poikkeavan ja huolestuttavan tarkkaileminen on tervettä järkeä. Jokapäiväiset terveysrituaalit antavat energiaa. Kaiken kaikkiaan vuosi tuo onnea ja terveyttä. Hyvinvoinnin ylläpitäminen saattaa tarkoittaa myös ulkoilua ja sellaisen lajin harrastamista, josta saat punaiset posket ja raikasta ilmaa.

Työ

Elämääsi vaikuttava Jupiter haluaa nähdä, että teet oikeita muutoksia. Sinun täytyy pysytellä uusien ajatusten ja työtapojen tasalla. Talouden seuranta on välttämätöntä ja saattaa olla jopa hauska haaste. Ja onneksi Uranus auttaa. Sen läsnäolo helpottaa muutoksia, joita taloudessasi tapahtuu.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *