Horoskoopit

Jousimiehen rakkaushoroskooppi kesälle 2016

Teksti: Cassandra Nye, suomentanut Suvi Ruotsi. Kuvat: Karine Daisay

Olet on suuri persoona, joka rakastaa elämän tanssia. Haluat olla mukana siinä täysin rinnoin. Sinuun rakastuvan kumppanin on kyettävä kurottelemaan tähtiä niin rakkauden kuin intohimonkin alueella. Kunnianhimo tekee sinusta tavoittelemisen arvoisen kumppanin. Itsevarmuus vahvistaa luontaisen viehätysvoimasi huippuunsa.

Kesäkuu

Edessä on jännittävä, jopa yllättävä kesä, joka täyttää unelmasi ja toiveesi. Olet herkimmilläsi ja haluat laajentaa näkymiäsi kaikkiin mahdollisiin suuntiin. Rakkauselämääsi raikastava tuulenpoikanen saattaa tosin aiheuttaa myös hämmennystä ja levottomuutta. Jopa vakiintuneet saattavat kokea tarvetta muutokseen. Pesänrakennusvietti saattaa yllättää sinkkuna elävät jousimiehet ja saada miettimään elämää uusilta kanteilta. Kun tilanne vaatii kompromissia, suhtaudu siihen mahdollisia uusia näkymiä avaavana seikkailuna. Siitähän sinä nautit! Kesäkuussa saatat muistaa entisen heilasi – kenties jonkun tuttavan takia. Älä anna tämän hämmentää itseäsi. Mietiskele hiljaa itseksesi, mitä haluat kumppanilta, ja korjaa kurssisi näiden toiveidesi mukaiseksi.

Heinäkuu

Kuukausi on täynnä nautintoja ja mullistavia päätöksiä. Osa jousimiehistä päättää syventää nykyistä suhdettaan. Taloustilanteesi saattaa vaikuttaa päätöksen ajoittamiseen, mutta päätös on pysyvä. Aika kiitää kuin jänis, ja emotionaaliset reaktiot saattavat olla odottamattomia. Kysy neuvoa perheeltäsi ja ystäviltäsi. He tuntevat sinut parhaiten. Onneksi olet tarpeeksi kekseliäs ja kyvykäs luotsaamaan asioita oikeaan suuntaan. Epäilijät sulkekoot suunsa.

Elokuu

Rakkaudennälkäiset jousimiehet saattavat kokea viehättävän lomaromanssin. Se saattaa jopa vaikuttaa kehojen täydelliseltä kohtaamiselta. Älä kuitenkaan kerro kaikkea kaikille, jos haluat välttyä kommenteilta ja turhilta neuvoilta. Ota kaikki irti elämän perusnautinnoista. Arjen rutiineista irrottautuminen voi tuntua vaikealta, eikä sinun kannata yrittää sitä liian vakavissasi. Rentoudu ja anna rakkauden virran viedä sinut mennessään. Tilaisuuteen rohkeasti tarttuminen saattaa tarjota romantiikkaa sekä uusia mahdollisuuksia ja energiaa, jotka olit jo ehtinyt unohtaa. Rakkaus ja salaisuuksien verhoama tulevaisuus siivittävät kesääsi. Myöhemmin, kun ilmat ovat jo viilenneet, tämän kesän muistot lämmittävät sinua. On aika valmistautua seuraaviin seikkailuihin. Aloitat syksysi liput liehuen.

Parhaat kumppanit

Oinas, leijona ja jousimies.

Kuumat deittailukaverit

Kaksonen ja oinas.

Lue myös:

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Erohoroskooppi kertoo, miksi exäsi ei ollut sinulle se oikea

X