Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2019: kauris (21.12.–19.1.)

Kesä on sinulle suursivouksen aikaa. Sinulla on nyt mahdollisuus tarttua asioihin positiivisen raivokkaalla päättäväisyydellä – käytä se hyödyksesi.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: OM-arkisto

Kesä on sinulle latautunutta aikaa, sillä koko vuosi on ollut yhtä suurta transformaatioprosessia, eikä kesä tuo siihen suurtakaan muutosta, vaan pikemminkin nostaa prosessin uusiin taajuuksiin.

Kesän haasteet

Kesäkuu on energialtaan jännitteinen, mutta ei välttämättä ollenkaan huonossa mielessä.

Sinulla on nyt mahdollisuus tarttua asioihin positiivisen raivokkaalla päättäväisyydellä ja tehdä selvää kaikesta siitä, mikä on rajoittavaa, tunkkaista, vanhaa tai aikansa elänyttä. Erityisesti 19.–20.6. antaa sinulle sellaista rohkeutta ja vimmaa, että alta pois. Nyt on aika tarttua härkää sarvista, olla suora ja rehellinen ja räjäyttää muutama vanha pelko pois siinä samalla.

Kesän parhaat hetket

Parhaimmillaan tämä on hyvin voimauttavaa ja puhdistavaa aikaa, muista vain että tässä elämän suursiivouksessa voit luopua paljosta, mutta silti et joudu menettämään mitään, mikä on elintärkeää tai mikä kuuluu sinulle.

Heinäkuussa (17.7.) tapahtuu kuunpimennys merkissäsi, jonka myötä monia asioita voi paljastua sinulle. Kuunpimennyksen aika on kuin eräänlainen valaistuminen – se tarjoaa mahdollisuuden nähdä jotain aivan uudella tavalla.

Heinäkuun loppu alkaa jo viedä sinua kohti tyynempiä vesiä, mutta vasta elokuun viimeinen viikko on todella hyvä ajankohta rauhoittumiseen, rentoutumiseen ja lepoon.

Lue myös, mitä kesähoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille:

Annan suuri kesähoroskooppi 2019: haasteet, onnistumiset ja mahdollisuudet

X