Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 11/2012

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Marraskuu käynnistyy rakkauselämän kannalta varsin kriittisissä ja samalla intohimoisissa merkeissä Venuksen tehdessä heti kuun alussa oppositiota Uranukselle ja neliötä Plutolle. Ihmissuhteet ovat tärkeässä roolissa aikana, jolloin kaiken tulee olla aitoa ja mahdollisimman luonnollista. Näytteleminen tai toisen tarkoituksellinen miellyttäminen ei kuun alkupäivinä onnistu laisinkaan.

Marraskuun edetessä pidemmälle, kääntyy myös tunnelma positiivisen puolelle Venuksen siirtyessä kolmioon Jupiterin kanssa. Nyt kannattaa nauttia päivittäisestä elämästä mahdollisimman täysipainoisesti ja uskaltaa heittäytyä kiehtoviin ja kutsuvilta tuntuviin tapahtumiin, sillä oman mieltymyksesi mukaisissa jutuissa on nyt tavallista vahvempi onnistumisen mahdollisuus.

Kuun lähetessä loppuaan, käyvät astrologiset kuviot koko ajan kriittisemmiksi Marsin tullessa ensin neliöön Uranukselle ja sitten yhtymään Plutolle aivan kuun viimeisinä päivinä. Paha olo kääntyy huomaamatta lahjomattomaksi aggressiivisuudeksi ja väkivalta esittäytyy pienemmässä tai suuremmassa mittakaavassa yksityisten ihmisten, yhteisöjen tai valtioiden välisissä suhteissa. Jos sota on syttyäkseen Lähi-idässä, niin tässä lienee otollisin ajankohta.

Merkuriuksen perääntyminen antaa marraskuulle oman epävakaan ja haastavan leimansa, joka omalta osaltaan ruokkii riitojen ja keskinäisten kahnauksien syntymistä. Joustava asenne äkillisiin ja odottamattomiin muutoksiin palkitsee aina ruhtinaallisesti viisautesi.

Oinas

Marraskuun alku on sinulle vielä hyvää aikaa toteuttaa lokakuussa syntyneitä oivalluksia, vaikka Venus samaan aikaan haastaa sinut todella tarkasti tutkimaan rakkauselämäsi tämänhetkistä tilannetta. Ihmissuhteet ja parisuhde nostavat aggressiivisia reaktioita, mikäli et jostain syystä osaa olla oma itsesi toisen/toisten seurassa. Kuun lähetessä loppuaan, äityy tunnelma entistäkin vakavammaksi Marsin ja Pluton tehdessä yhdessä neliötä Merkissäsi vaikuttavalle Uranukselle. Sinulla on hurja energia käytettävissä omien suunnitelmiesi toteuttamiseen, mutta muiden käskettäväksi se ei alistu mistään hinnasta.

Härkä

Aurinko, Saturnus, perääntyvä Merkurius ja loppukuusta vielä Venus iskevät oppositioenergiaa merkkiisi sellaisella voimalla, että sinun on ihan pakko oppia kohdistamaan energiasi tarkasti rajattuihin kohteisiin. Elämä tuntuu paljon tavallista raskaammalta kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa toimit todellisten henkisten päämääriesi vastaisesti. Järkeilemällä et saa vastausta siihen, mitä nyt pitäisi tehdä, sillä ratkaistavissasi on ainoastaan, mitä ei nyt pitäisi tehdä. Tunnet oikean vastauksen jokaisella solullasi ja uskaltaessasi toimia kehosi viestien mukaan, jätät juuri oikeat asiat tekemättä.

Kaksoset

Jupiter on tullut merkkisi puoliväliin ja perääntyy koko marraskuun. Menestysnäkymäsi ovat edelleen erinomaiset, mutta tässä kuussa on oltava valmis palaamaan omia jälkiä takaisinpäin kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa tunnistat energian pysähtyneen niille sijoilleen. Perääntyvä Jupiter on kätkenyt menestyksen avaimen menneisyyteen ja aikaisempien ratkaisujen uudelleen arviointi kannattaa varmasti. Paljon helpompaa ja vaivattomampaa olisi jatkaa vain laput silmillä eteenpäin, mutta seuraukset ovat pitkällä aikavälillä yllättävän korutonta katseltavaa, joten vilkaise taakse päin.

Rapu

Marraskuun aikana Aurinko, Merkurius ja Venus saapuvat omalla rytmillään kolmiomerkissäsi vaikuttavan Saturnuksen kavereiksi ja se antaa tervetullutta potkua ja innostusta muutosta kaipaavien asioiden järjestelyyn elämässäsi. Muutenkin Saturnuksen seuraavat kaksi vuotta jatkuva kolmio merkkiisi tulee antamaan sinulle ajoittain hyvin vahvaa järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä haasteellisia muutoksia toteuttaessasi. Tämä on loistava kuukausi katsella hiukan ensi vuoden puolelle ja rakentaa tukevaa jalustaa menossa oleville tai käynnistyville hankkeillesi. Nyt voit nauttia elämän toimivuudesta.

Leijona

Marraskuun alussa Merkurius tulee paikkaamaan Marsin Uranukselle tekemän kolmion jättämää aukkoa, mutta vain ensimmäisen puoliskon ajaksi, sillä kuun vaihteen jälkeen se perääntyy pois kolmioasemasta. Loppukuun ajan saat nauttia vielä Marsin positiivisesta energiasta merkkiisi, mutta samaa vauhtia kuin lokakuussa ei kannata haikailla. Eihän sitä millään jaksakaan jatkuvasti paahtaa sata lasissa, joten nyt kannattaa nautiskella leppoisammasta etenemisestä ja antaa aikaa itsellesi erilaisten harrastusten ja huvitusten muodossa. Elokuvat, teatteri tai ihan vain koti-illat voivat toimia sopivina palautustoimintoina.

Neitsyt

Venuksen upea aikakausi on nyt sitten päättynyt ja toivoa vain sopii, että otit viime kuusta kaiken mahdollisen irti, sillä samaisella energialla tämä marraskuu tulee antamaan sinulle edelleen uusia ilon aiheita. Kuun edetessä Mars tulee kohtaamaan Pluton kolmiomerkissäsi ja loppukuuta kohti tulet olemaan tiukkaakin tiukemmassa puristuksessa päivittäisten tekemistesi kanssa. Uusia vaihtoehtoja on tyrkyllä kasapäin ja mahdollisimman menestyksellisen lopputuloksen saavuttaaksesi on pystyttävä jättämään monia asioita kokonaan pois työjärjestyksestä. Suuria onnistumisia on tarjolla, mutta vain tekemällä oikeita asioita.

Vaaka

Venus on saapunut merkkiisi jo hiukan ennen marraskuun alkua ja vaikuttaa siellä lähes kuun loppuun saakka. Kuun alkupäivinä se on kovassa kulmassa Uranukseen ja Plutoon, jolloin arvomaailmasi on hyvin määräävässä asemassa elämäsi kulkuun nähden. Millaisista asioista ja ihmisistä sinä todella pidät? Se selviää marraskuun alkupäivinä voimakkaina ja intohimoisina tunteina, joita ei pysty järkipelillä säätelemään. Kun jokin kiehtoo, niin se vie mukanaan ja sillä hyvä. Samalla kertaa kaikki arvomaailmasi vastaiset asiat ja ihmiset tuntuvat todella ikäviltä ja vastenmielisiltä. Nyt on aika suoda rakkautta itsellesi.

Skorpioni

Merkkiisi viime kuussa saapunut Saturnus saa marraskuussa seurakseen Auringon, perääntyvän Merkuriuksen ja ihan kuun lopussa vielä Venuksen. Energiaa ja erilaisia häiriötilanteita riittää kyllästymiseen asti ja tämä kuukausi vaatiikin tavallista kovempia hermoja. Sinulla on kova tarve pystyä määrittelemään suuntaa ja pysyvää tarkoitusta elämällesi, mutta tässä kuussa se ei helpolla onnistu. Viisainta olisikin ottaa tiukasti yksi päivä kerrallaan ja varautua yllättäviin muutoksiin kaikissa elämäsi tilanteissa. Loppukuussa iskee rakkauden salama ja vaatii lopullista päätöstä jossakin ihmissuhteisiin liittyvässä asiassa.

Jousimies

Mars jatkaa matkaansa merkissäsi melkoisella vauhdilla ja se tarkoittaa, ettei sinullakaan ole varaa hiljentää tahtia ennen kuin ihan kuun lopulla, jolloin Mars siirtyy seuraavaan merkkiin. Tämän kuun aloitukset käynnistävät jonkun tärkeän kaksi vuotta kestävän projektin, josta saattaa kehittyä yksi elämäsi suurista menestystarinoista. Ole siis valmis nopeisiin siirtoihin elämässäsi ja koeta vapautua kaikista mahdollisista ennakkoluuloista, sillä liian tarkka kontrollointi ottaa vauhdin pois kiituristasi ja tulokset jäävät olemattomiksi siihen verrattuna, mihin sinulla nyt on mahdollisuuksia.

Kauris

Marraskuun alussa Venus tekee neliötä merkissäsi vaikuttavaan Plutoon ja nostaa ihmissuhteet tai rakkauselämän merkityksen ratkaisevaan rooliin tulevaisuutesi kannalta. Kuun ensimmäisellä viikolla et pysty näyttelemään olematonta kiintymystä, etkä ottamaan vastaan mitään epäaitoa tekoa tai kosketusta rakastamaltasi ihmiseltä. Kiinnitä huomiota mahdollisiin aggressiivisiin reaktioihisi ja uskalla sanoutua irti turhasta hienotunteisuudesta. Rakkauden muututtua suorittamiseksi, haihtuvat myös kiintymyksen tunteet ja nyt on sinun aikasi lopettaa suorittaminen itseltäsi ja kumppaniltasi.

Vesimies

Viime kuun mahdollisuudet ovat nyt tulleet osaksi elämääsi sikäli kun osasit niitä hyödyntää ja samalla energialla jatkat nyt matkaasi joko innostuneena lokakuun päätöksistäsi tai hiukan masentuneena siitä, että et sittenkään pystynyt niitä tekemään. Planeettapainotus neliömerkissäsi haastaa sinut selviämistaisteluun molemmissa tapauksissa. Etenkin perääntyvä Merkurius osaa sekoittaa asioita niin lahjakkaasti, että vain aito ja sydämestä lähtevä innostus saa sinut pitämään pääsi pinnalla yllättävien hankaluuksien keskellä. Selviät kaikista haasteista, jos keskityt ratkaisuihin ja vältät sortumista vähäisimpäänkään syyttelyyn.

Kalat

Merkissäsi vaikuttavat Neptunus ja Chiron säilyttävät edelleen asemansa kultaisen kolmion yhtenä kulmana ja siksi voit laskea itsesi marraskuun onnekkaimpiin merkkeihin. Intuitiosi pelaa vielä tämän kuun herkkääkin herkemmällä liekillä ja pystyt saavuttamaan voiton toisensa jälkeen lainkaan taktiikkaa tai aikataulua suunnittelematta. Luota itseesi ja päivittäisiin päätöksiisi ilman pienintäkään selittelyn tarvetta. Tee asioita omaan tahtiisi ja paaluta valtauksesi sitä mukaa kun pääset uudelle esiintymälle. Kultaa ja timantteja on tarjolla, mutta niiden olemassa olo paljastuu vasta ensi vuoden puolella.

X