Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 9/2012

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Syyskuu saattaa hyvinkin muodostua kulminaatiopisteeksi Euroopan ja sitä kautta koko maapallon talouskriisissä. Pluton ja Uranuksen toinen tarkka kohtaaminen tapahtuu molempien planeettojen perääntyessä. Itse asiassa kaikki kosmiset planeetat ja Chiron perääntyvät muutaman asteen sisällä. Auringon ja Merkuriuksen neliöt rakentavat T-ristiä syyskuun viimeisinä päivinä, jolloin jännite lienee korkeimmillaan.

Koska ensimmäistäkään lieventävää kuviota ei ole koko kuukauden aikana näkyvillä, uskoisin jännitteen purkautuvan täydellisenä epäluottamuksena nykyiseen talousjärjestelmään ja hallintamekanismiin. Jopa valtioiden väliset jännitteet saattavat leimahtaa sotaisalle tasolle, jolloin konfliktien vakavuutta on mahdoton etukäteen arvioida.

Vakausmekanismit taitavat osoittautua täysin alimitoitetuiksi nopeasti kasvavan epävakauden keskellä. Euron säilyminen yhteisvaluuttana asettuu hetki hetkeltä kriittisempään valoon ja yhden rohkean päättäessä erostaan saattaa dominoefekti pahimmillaan syöstä koko Euroopan hurjaan lamakierteeseen.

Yksityisen ihmisen rooli suuressa pelissä on häviävän pieni, mutta henkilökohtainen vakausmekanismi on varmasti yhtä kovilla kuin suuremmillakin tekijöillä. Nyt ei kannata mistään henkilökohtaisista talousjutuista ottaa sen suurempaa painetta, sillä paljon tärkeämpää on säilyttää oma henkinen tasapaino ja olla valmis tarvittaviin uudistuksiin henkilökohtaisessa elämässä.

Oinas

Elämä riepottelee Oinaan merkkiä oikein olan takaa syyskuun aikana perääntyvän Uranuksen ottaessa vastaan perääntyvän Pluton neliötä yhdessä Pallas Athenen kanssa. Tietoisuutesi ja ratkaisukykysi tulee olemaan kovalla koetuksella ihan vain päivittäisten asioitten selvittämisen osalta. Tosiasiassa määrittelet tulevaisuuttasi paljon pidemmällä tähtäimellä ja siksi nämä pieniltä tuntuvat ratkaisut ovat niin valtavan merkittäviä ja vaativia. Joudut luottamaan omaan arvostelukykyysi ja tekemään kaikki päätöksesi omin päin ilman mahdollisuutta jakaa vastuuta yhdenkään läheisesi kanssa. Jos kanttisi riittää tähän, olet voittajien joukossa.

Härkä

Marsin oppositio merkkiisi tuo tullessaan todella vahvan energialatauksen, joka on pystyttävä kohdistamaan tarkkaakin tarkemmin juuri oikeaan kohteeseen. Jos yrität käyttää energiaasi asioihin, jotka ovat sinulle vastenmielisiä, tulee se aiheuttamaan niin sietämättömän ahdistuksen, ettei taisteluilta voi välttyä. Riitatilanteet saattavat muodostua kohtalokkaiksi tulevaisuuden suunnitelmiesi kannalta ja siksi niitä kannattaa välttää viimeiseen asti. Riitelyn sijasta voit tunnistaa ehdottomuutesi ja kulkea täsmälleen itse valitsemaasi suuntaan ilman selityksiä tai suunnitelmiesi paljastamista edes läheisimmille ihmisille.

Kaksoset

Jupiter liikkuu merkkisi keskimmäisillä asteilla ja ottaa vastaan Marsin kvinkunssi-aspektia tarkalleen syyskuun puolivälissä. Varo tuudittautumasta valheelliseen luottamuksen tunteeseen, vaikka elämä näyttää nyt tarjoavan turvallisia vaihtoehtoja pitkällä varautumisajalla. Marsin 150 asteen kulma muistuttaa siitä, että joku menestyksesi kannalta täysin ratkaiseva valinta on tehtävä syyskuun aikana, tai se jää kokonaan tekemättä. Jotta sinun ei tarvitsisi loppuvuonna harmitella menettämääsi mahdollisuutta, tulee sinun ottaa tarvittavat askeleet riskin suuruutta pelkäämättä. Todellista menetettävää ei ole.

Rapu

Syyskuu tulee olemaan sinulle äärimmäisen intensiivistä ja parhaimmillaan tehokasta aikaa Pluton opposition ja Uranuksen neliön ravistellessa sinua irti kaikesta tarpeettomasta elämässäsi samaan aikaan kun Marsin kolmio antaa hurjan energialatauksen kaikkeen sinua aidosti kiinnostavaan tekemiseen. Sinulla ei ole varaa antaa päätösvaltaa muille ihmisille ainoassakaan tekemässäsi ratkaisussa. Paha olo äityy armottoman suureksi heti kun teet asioita muiden mieliksi ja omien tuntemustesi vastaisesti. On parempi hyväksyä mahdolliset vastareaktiot itsestään selvyytenä ja tehdä se mikä on tehtävä.

Leijona

Venus tekee syyskuussa merkistäsi kolmiota Uranukselle ja sekstiiliä Plutolle. Saat varautua viehätysvoimasi maksimaaliseen säteilyyn, joka herättää ansaittua huomiota kaikkialla, missä kuljet. Ihastuneita siis riittää jopa kyllästymiseen asti, mutta siinä ei olekaan tämän kuvion tärkein sanoma. Paljon tärkeämpiä ovat nyt asiat ja ihmiset, joihin sinä ihastut. Luontaisen säteilysi ansiosta ihmiset haluavat antaa sinulle kaikkea sitä mitä sydämestäsi haluat. Ole siis valmis ottamaan vastaan kaikkea sitä ihanuutta, jota elämä sinulle eri muodoissaan tarjoaa. Kateus aiheuttaa myös aggressiivisia reaktioita, mutta voit pitää niitä kohteliaisuutena.

Neitsyt

Syyskuussa tulet olemaan täynnä verbaalisti lahjakasta energiaa Auringon ja Merkuriuksen vaikuttaessa merkissäsi etenkin kuun ensimmäisellä puoliskolla. Merkkisi on hyvässä kulmassa suuria maailman mullistuksia toteuttavaan Plutoon ja siksi sinulla on mahdollisuus tehdä onnistuneita ratkaisuja pahaltakin tuntuvissa kriisitilanteissa. Jupiterin neliö varoittaa tiukkaan sävyyn kaikista tulevaisuuteen liittyvistä odotuksista, sillä ne tuottavat järjestään pettymyksiä. Tärkeintä on pystyä juuri nyt tekemään hyvältä tuntuvia ja innostavia päivittäisiä valintoja, jotka sellaisenaan saavat sinut tuntemaan olosi onnelliseksi.

Vaaka

Marsin siirryttyä merkistäsi Skorpionin puolelle, huomaat energioittesi tasaantuvan ja jakautuvan tiukasti kahteen sektoriin. Hyvältä tuntuva vakaa eteneminen toteutuu kaikilla niillä alueilla, joihin uskalsit elokuun aikana sitoutua. Toisaalta kaikki sellaiset asiat, joihin jäit paremman tietosi vastaisesti roikkumaan, käyvät tässä kuussa armottoman raskaiksi. Voit vielä pelastaa tilanteen vapauttamalla itsesi kaikista ahdistavilta tuntuvista vastuista ja tehtävistä, jolloin paremmat vaihtoehdot ottavat paikkansa elämässäsi.

Skorpioni

Rakkautta tihkuneen elokuun jälkeen on aika palata sorvin ääreen Marsin saapuessa merkkiisi täynnä toiminnallista ja tehokasta energiaa. Kuun alkupuolella energia on erittäin herkkää ja luovuudessaan ainutkertaista, mutta päivä päivältä se sitten muuttuu konkreettisemmaksi ja positiivisella tavalla aggressiivisemmaksi. Jos sinulla on vakaita suunnitelmia tai selvä päämäärä tiedossasi, niin tulet pääsemään syyskuun aikana paljon odottamaasi pidemmälle haaveittesi ja unelmiesi toteuttamisessa. Päinvastaisessa tapauksessa voit varautua monenlaisiin yllättäviin hankaluuksiin ja jopa pieniin tapaturmiin valppautesi herpaantuessa.

Jousimies

Venuksen ja Uranuksen kolmio avaa sinulle lähes satumaisia mahdollisuuksia rakkauselämän ja ihmissuhteiden maailmassa. Syyskuu suorastaan tihkuu erotiikkaa ja vastustamattomia kohtaamisia täysin odottamattomissa paikoissa ja tilanteissa. Jos rakkauselämäsi on päässyt syystä tai toisesta rupsahtamaan, niin nyt siihen on tarjolla huomattava parannus. Elleivät nämä sinulle kuuluvat huomionosoitukset jostain syystä toteudu vakituisen kumppanisi taholta, löytyy niille helposti joku toinen sanansaattaja. Tämän jakson aikana moni Jousimies tekee menestyksellisiä vaihtokauppoja rakkauskaupassa.

Kauris

Jännitteet nousevat huippulukemiin Uranuksen saapuessa toiseen tarkkaan neliöaspektiin merkissäsi vaikuttavan Pluton kanssa hiukan syyskuun puolivälin jälkeen. Muutosta vaativat asiat ovat räjähdysalttiissa tilassa, eikä sinulla tunnu olevan varaa pienimpiinkään kompromisseihin elämässäsi. Tietoisena tästä ehdottomuudesta voit suosiolla omaksua raskaan roolisi pahamaineisena vastarannan kiiskenä kaikissa sellaisissa asioissa, joista et voisi olla vähempää kiinnostunut. Nyt ei mielistely onnistu edes silloin, kun se bisnesten kannalta olisi hurjan tuottavaa tai jatkuvuuden kannalta välttämätöntä.

Vesimies

Venuksen oppositio tulee muistuttamaan sinua rakkauden tarpeellisuudesta päivittäisessä elämässäsi. Jollei elämääsi sisälly intohimoa ja rakkaudelle välttämätöntä latausta, tulee tämä syyskuu nostamaan pintaan voimakkaita tyytymättömyyden tunteita, jotka purkautuvat aggressiivisina ja satuttavina purkauksina syyttömään kumppaniisi. Rakkaudettomuus lähtee aina itsestä, ei koskaan kumppanista ja siksi tällaiset tuntemukset olisi nähtävä viesteinä oman elämäsi riittämättömyydestä, jonka vain sinä itse voit korjata oikeille raiteille. Vasta antaessasi itse itsellesi rakkautta, voit ottaa sitä vastaan myös toiselta.

Kalat

Elokuun tunnelmallisista kuvioista on suhteellisen helppo siirtyä syyskuun hiukan aktiivisempaan vaiheeseen Marsin saavuttua kolmiomerkkiisi Skorpioniin. Ympäristössä vallitsevista kriittisistä tunnelmista huolimatta tai juuri niistä johtuen, pystyt tehokkaaseen ja menestykselliseen toimintaan kaikessa, mihin vain päätät ryhtyä. Hommaan on kuitenkin tartuttava tukevalla ja varmalla otteella, sillä asiat eivät tällä kertaa etene minnekään ilman vahvaa sitoutumista ja ennakkoluulotonta panostusta. Yksi asia johtaa toiseen ja sieltä taas kolmanteen. Paikoilleen ei kannata jäädä makailemaan, sillä mahdollisuudet liikkuvat nopeasti ulottumattomiin.

Astro.fi

X