Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 25.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu, Venus, Mars ja Jupiter ovat merkissäsi, joten lähipäivien ja lähiviikkojenkin pitäisi olla poikkeuksellisia monin tavoin! Saat varmasti nauttia täysin rinnoin merkkiisi liitetyistä ominaisuuksista, kuten aloitteellisuudesta ja aktiivisuudesta. Optimismisi on huippuluokkaa, mutta muista kuitenkin riskit!

Härkä (20.4.-20.5.)

Iso kasa planeettoja oinaan merkissä kutsuu aloitteellisuuteen, ja omalla kohdallasi tämä voi koskea vaikkapa kaukana olevaa paikkaa, kaukaista menneisyyttä tai psykologista kaivelua. Voisit innostua ennätyksellisesti abstrakteista aiheista. Paljon selittämätöntä on ympärilläsi, myös suhteissa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeettakasauma aktivoi sektoriasi, joka liittyy laajoihin kuvioihin, kansainvälisyyteen tai uudistaviin ryhmiin, joten kiinnostuksesi voi alkaa syttyä vaikkapa uutta ajattelutapaa kohtaan. Kyse voi olla myös puhtaasti liikunnallisesta ryhmästä, joka tulee taas ajankohtaiseksi. Kahdenkeskisyys ei ole vieläkään agendalla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jos olet muutenkin kunnianhimoista rapu-tyyppiä, saatat innostua kovasti tavoittelemaan jotain upeaa, arvoistasi päämäärää lähiviikkoina. Sinulla on niin paljon energiaa ja haluja, että voit sortua käyttämään kyynärpäätaktiikkaa. Liikunnallisuus kannattaa ottaa kehiin, sillä saat siitä paljon nautintoa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Poikkeuksellinen planeettarykelmä oinaan merkissä tukee korkealentoisia tavoitteitasi, päämääriä toisella paikkakunnalla ja saa sinut hamuamaan vapauden tunnetta ja matkoja. Itseluottamuksesi on lähes korkeimmalla tasolla, ja sanomisiisi ja tekemisiisi kiinnitetään huomiota. Yhdistä rakkaus ja seikkailu!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Iso kasa planeettoja vaikuttaa sektorillasi, johon liittyy salassa pidettäviä asioita, joten voit joutua sellaisten kanssa tekemisiin tai joku leikkii muutoin salapoliisia. Palailet edellisen kuun puolella esillä olleeseen seikkaan ja siinä voi löytyä lisää hiottavaa. Aseman kohoaminen ja arvostus ovat mielessä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Merkkiäsi vastapäätä oinaassa on valtava määrä planeettoja, jotka ikään kuin sysäävät eteesi vahvatahtoisia ihmisiä, aloitteita tai toimenpiteitä! Riippuu omasta asenteestasi, koetko tämän rasittavaksi ja koetko tulevasi jyrätyksi. Diplomaattiset taidot ja yhteistyö ovat tosiaan tarpeen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Arkiset aiheet voivat saada uutta pontta ja uusi tahdonvoima näkyy parhaimmillaan siivousvimmassa tai turhan karsimisessa työympyröissäsi. Työteho on voimakasta erityisesti silloin, jos olet suorittavissa tehtävissä, mutta terveydestä täytyy pitää hyvää huolta. Et ehdi romantisoida!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Hurja planeettakasauma aktiivisessa ja aloitteellisessa oinaan merkissä tuntuu kaikilla merkeillä voimakkaasti, mutta omalla kohdallasi voisit aktivoitua erityisesti harrastuksissa ja saada paljon itsestäsi irti, vaikka taukoakin olisi ollut pitkään. Ilmaisusi voi saada poikkeuksellista vahvuutta, joten muista itsehillintä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Ilmapiirissä näyttäisi olevan aineksia haasteille ja hankalille tilanteille, varsinkin silloin, jos yrität pitää kiinni omasta näkökulmastasi kaikin keinoin. Toisaalta tilanne voi näyttäytyä niin, että huhkit ylienergisenä varsinkin konkreettisten seikkojen ja asumismukavuuden eteen. Suhteessa pitäisi edetä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Oinasplaneettarykelmä vaikuttaa sinuun enimmäkseen niin, että saat melkoista potkua puhumiseen ja viestintään, joissa voit oppia käyttämään uusia välineitä. Monenlainen kurssitus voi nyt innostaa ja tulla tarpeeseen. Voit saada puhumisella hyviä tuloksia tunne-elämän kehittämiseksi.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kohdallesi tulee todennäköisesti yhä enemmän kysymyksiä siitä, miten talous saadaan parempaan kuntoon tai miten edellytykset rahan ansaitsemiselle paranevat. Työympyröissä tai lähipiirissä voikin olla erityistä aloitteellisuutta näiden aiheiden suhteen. Kiinnostus maallisiin seikkoihin näkyy myös suhteessa!

X