Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 5.2.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Tänään on rohkeiden oivallusten päivä. Jos mieleesi nousee mitä tahansa hiukan tavallisesta poikkeavaa aktiviteettia, niin nyt on loistava ajankohta laittaa ideasi toimimaan käytännössä.

Oinas

Saat päähäsi mielenkiintoisia oivalluksia, joita haluat päästä myös toteuttamaan. Hermostut, jos joku asettuu vastustamaan sinua tai tuntuu muuten olevan kanssasi erimieltä. Hermoilun sijasta sinun tulee toteuttaa oivalluksesi muiden lupaa tai suostumusta kyselemättä. Nyt saat paljon näkyvää aikaan.

Härkä

Elät hyvin itseriittoista vaihetta etkä tarvitse muiden apua asioittesi selvittämisessä. Löydät helposti oikeat sanat ja oikeat menetelmät ilmassa olevien suunnitelmiesi eteenpäin viemiseen. Luota hurjempiinkin päähänpistoihisi, sillä tällaisen kuvion aikana lähes kaikki on mahdollista.

Kaksonen

Älä suotta ihmettele ellet tahdo saada itseäsi kunnolla ymmärretyksi. Ajatuksesi ja ideasi ovat tänään vähän aikaansa edellä, eikä kovin monen oivalluskyky riitä näkemään visiota sinun tavallasi. Älä suotta yritä taivuttaa muita puolellesi. Tee omassa rauhassasi se, minkä koet oikeaksi ja katso mitä tapahtuu.

Rapu

Nyt kannattaa toteuttaa omia ideoita tai neuvotella asioista päättävien kanssa omista suunnitelmistasi, sillä pystyt yhdistämään omat tavoitteesi sujuvasti toisten vastaaviin. Monet ovat nyt valmiit tukemaan sinua, sillä pystyt esittämään asiasi niin vakuuttavasti, ettei epäilyksille jää tilaa.

Leijona

Jos sinulla on pakonomainen tarve päästä viemään jotain ideaasi eteenpäin, niin tänään kannattaa uhmata kaikkia auktoriteetteja ja puskea homma liikkeelle, vaikka väkisin. Tuloksia ei ole aikaa jäädä miettimään silloin kun on toiminnan aika. Neuvotteluihin ei nyt kannata haaskata kallista aikaasi.

Neitsyt

Vaadit nyt oikeutetusti tilaa omille ajatuksillesi ja suunnitelmillesi, jotka ovatkin tällä kertaa hyvin tärkeitä tulevaisuutesi kannalta. Ole valmis etsimään uusia reittejä ideasi toteuttamiseksi, sillä väärät tahot ja väärät ihmiset osaavat tällä erää heittäytyä uskomattoman hankaliksi. Suunnan vaihto auttaa varmasti.

Vaaka

Jos tunnet tänään tarvetta puhua suusi puhtaaksi jostakin asiasta, niin uskalla toki tehdä se. Muuten tuntuu pitkään ahdistavalta ja joku sinulle tärkeä asia ei pääse etenemään haluamallasi tavalla. Näet ihmeen selvästi mikä nyt on pielessä, ja siihen sinun on uskallettava puuttua, jotta tilanne korjaantuisi.

Skorpioni

Osaat ennakoida muiden toiveita ja odotuksia ainutlaatuisella tavalla, joka takaa heidän tärkeän tukensa kaikille suunnitelmillesi. Tietenkään kukaan ei tällaista asiaa toitota suureen ääneen edes sinulle. Sinun on vain toimittava tästä hetkellisestä edustasi tietoisena ja käytettävä sitä hyväksesi juuri nyt.

Jousimies

Et kestä tänään toisten ohjausta tai määräilyä omissa asioissasi. Eikä tarvitsekaan. Sinulla on oikeus omaan elämään, omin ajatuksiin ja omiin odotuksiin. Pinna palaa ja väärinkäsitykset leimahtavat ilmiliekkeihin, mikäli yrität vasten tahtoasi sopeutua kenenkään neuvoihin tai toiveisiin.

Kauris

Olet harvinaisen kekseliäällä päällä ja löydät juuri oikeat sanat oikeaan aikaan. Sinua kuunnellaan ja saat pääsääntöisesti tahtosi läpi niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja valitse tärkeimmät suunnitelmasi hoidettaviksi ihan lähipäivien aikana. Jotenkin kaikki onnistuu.

Vesimies

Älä yritä tänään selittää hyvältä tuntuvia ideoita kenellekään merkittävälle henkilölle. Uskalla vain toimia ja tehdä omia päätöksiä niin pitkälle kuin se kussakin tilanteessa on mahdollista. Muut eivät nyt pysty kohoamaan kanssasi samalle aaltopituudelle, ja sitä sinun on pidettävä lähtökohtana.

Kalat

Pystyt tänään yhdistelemään ja oivaltamaan aikaisemmin jopa mahdottomilta tuntuvia asioita niin että ne sopivat sinun suunnitelmiisi. Kekseliäisyydelle kannattaa antaa tilaa jättämällä joitakin rutiineita seuraavalle viikolle. Kun idea pukkaa päähän, on toiminnan aika tai sitten se jää siihen.

X