Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 8.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Pystyt näinä päivinä ymmärtämään paremmin asian, joka voi vaatii monimutkaista asioiden tai ihmisten yhteensovittamista. Jokin tällainen seikka tai taloudellinen aihe voikin tulla päätökseen lähipäivinä. Venus siirtyy puolestaan vastakkaiseen merkkiisi, romanttiseen vaakaan, joten ihastusta on ilmassa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Muiden kanssa saattaa olla rakentavaa vääntöä tai perinpohjaista sopimista yhteistyökuvioista. Vastapuoli saa herkästi yliotteen sinusta, jos et ole varuillasi. Tunne-elämän kannalta saat kokemuksen turvallisuudesta tai luottamuksesta, mikä antaa paljon tähän päivään. Ehkä ei niinkään romantiikka.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetat ovat varmaankin viime viikkoina puristaneet sinusta irti uusia kykyjä tai tehokkuutta, ehkä jopa kykyä toimia kriisitilanteessa. Hyödy tästä muuttaaksesi oloja työpaikalla tai tehdäksesi jopa suuremman muutoksen työssä tai arjessa. Venuksen saapuminen vaa’an merkkiin tuo jälleen uutta kepeyttä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Auringon ja Marsin yhtymä taivaalla tiivistyy koko ajan, ja koska sen asema merkkiisi nähden on harmoninen, se lupaa sinulle yhä parempaa fokusta ja tasaista eteenpäinmenoa. Suuret ideat ja ennakkoluulottomuus saattavat tulla tapetille taas lähipäivinä ja muutoksia on tulossa myös mukaan kuvaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat työntävät sinua vielä näkemään paremmin kotiolosi, kuten kotisi sisustuksen tarkoituksenmukaisuuden tai sen, miten paljon aikaa annat perheellesi ja kodin pieniin puuhasteluihin. Muutospaineet näissä asioissa ovat myös voimistumassa. Venuksen myötä näet pilkahduksen ritarillisuutta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jokin uusi idea tai ajatus muotoutuu koko ajan paremmin tai ymmärrät muutoin seikan, joka olisi aiemmin vaatinut suuria ponnisteluja. Olosi saattaa olla tänään hyvin intuitiivinen ja herkkä, joten ei kannata olla alttiina vaikkapa kovalle metelille. Pidempiaikaiset arvovaltaasi kohottavat planeetat toimivat taustalla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näe kaikki se ympärilläsi, johon voit tarttua tai viedä jonnekin. Älä unohda välineitä, joita voit saada parempaan järjestykseen. Käsillä näpertäminen voi tuottaa normaalia enemmän iloa, mutta samoin voi tuottaa kehollinen toiminta lihasvoiman suhteen. Kauneusaistisi alkaa piristyä Venuksen merkkiisi tulon myötä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tämä on poikkeuksellista aikaa sen suhteen, miten pystyt aloittamaan uusia asioita tai viemään määrätietoisesti eteenpäin jo aloitettuja asioita. Lähipäivien sisällä voit tehdä niihin joitakin viilauksia tai muutoksia tulee sinusta riippumattomista syistä. Alkaako suhde kaivata enemmän kynttilänvaloa?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeettaenergiat vievät sinua yhä salamyhkäistenkin aiheiden piiriin, ja siksi on mahdollista, että oletkin jo ottanut ohjelmaan vaikkapa kursseja tai kirjoja asioista, jotka liippaavat henkisyyttä tai alitajuntaa. Jostain ihmisestä voi kuoriutua esiin aitous ja se mitä hän todella ajattelee. Tai sitten päinvastoin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Yhteisöllisyyteen panostaminen on voinut olla monella tapaa ajankohtaista ja on sitä yhä. Ehkä kyse on suuremmasta aktiivisuudesta sosiaalisessa mediassa tai sitten vapaaehtoistyö ryhmässä on tullut tärkeämmäksi. Suurin energiankäyttö näissä aiheissa on ehkä vasta edessä. Työpaikan henkilö säväyttää!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Aurinko, Merkurius ja Mars ovat yhä dynaamisessa asemassa merkkiisi nähden, joten olet todennäköisesti ollut tavallista intensiivisempi ja kärsimättömämpi. Näin voimakasta energiaa on vaikea kanavoida rauhalliseen tekemiseen ja olemiseen. Jotain tunnetta tai tunnetilaa on ehkä syytä kaivella!

Kalat (19.2.-19.3.)

Hyödyt planeetoista vielä monella tavalla, ja ehkä yllätyt aika ajoin siitä, kuinka helposti mutkat suoristuvat ja kuinka hyvin pääset perille. Muiden kulttuurien parissa toimiminen onnistuu parhaiten ja jakso suosii markkinointia ja ulkomaantoimintoja. Kuu tuo esiin tunneseikan, johon reagoit voimakkaasti.

X