Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 1.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Kun on siivet kantapäissä, tulee eteesi tilanteita, joissa on pakko pyörtää joistakin aikaisemmista lupauksista. Hyväksy itseesi kohdistuva arvostelu merkkinä oikeista ratkaisuista ja ole arvostelijalle kiitollinen menestykselle välttämättömästä vastavoimasta.

Oinas

Näinä päivinä kannattaisi olla hiljaa ja hoitaa asiat fiksusti turhia selittelemättä. Hermostut helposti ja ajaudut tarpeettomiin selkkauksiin, mikäli pyrit saamaan ulkopuolisten hyväksynnän ratkaisuillesi. Opettele siis tulemaan toimeen omillasi ja kantamaan vastuu omista päätöksistäsi.

Härkä

Monilla on tänään pinna tiukalla. Sinun ei tarvitse mennä mukaan kiistoihin, sillä pystyt muita paremmin huolehtimaan omista oikeuksistasi. Ymmärrät asioiden välisiä yhteyksiä tavallista paremmin ja osaat kääntää hetkelliset ongelmat eduksesi, kunhan pelaat täysin omaa peliäsi.

Kaksonen

Ympärilläsi saattaa käydä melkoinen viima, sillä tänään puhutaan asioita halki poikki ja pinoon. Älä sekaannu tänään edes omiin asioihisi silloin, kun toiset niitä pyörittelevät. Moni haluaa purkaa sinuun pahaa oloaan, eikä silloin puhuta todellisista asioista vaan keksityistä syytöksistä.

Rapu

Totuusseerumia on nyt ilmassa sakeana sumuna, joten mieti tarkkaan mitä puhut. Valheet ja puolitotuudet paljastuvat usein myös takautuvasti, eikä sinulla ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin myöntää joku aikoja sitten tekemäsi virhe. Älä yritä peitellä mitään, sillä se vain pahentaa tilannetta.

Leijona

Äänenvoimakkuus kohoaa tänään helposti yli desibelirajojen. Asiat selviävät puhumalla, mutta ei huutamalla. Selittäminen ei nyt auta, vaan liikkeelle on lähdettävä omista rehellisistä tunteista käsin. Ellet ole toteuttanut jotakin nyt tärkeäksi osoittautuvaa suunnitelmaa, niin ainoa vastuullinen olet sinä itse.

Neitsyt

Osaat seurata kanssaihmistesi reaktioita tavallista tarkemmin ja huomaat heti, jos joku puhuu palturia. Sinulla on nyt taito puuttua tällaisiin tilanteisiin hienovaraisesti ja siksi pystyt kääntämään monta ongelmallista tilannetta puhtaaksi voitoksi. Olet vahvoilla myös kaikissa sopimusasioissa.

Vaaka

Aivotoimintasi on ylijännittyneessä tilassa, joka purkautuu aggressiivisina reaktioina. Helpottaa, jos muistat olevasi oman elämäsi kuningas ja päätät aamusta alkaen toimia tästä lähtökohdasta käsin. Jos yrität seurata jonkun toisen odotuksia tai määräyksiä, niin seuraukset eivät varmasti naurata.

Skorpioni

Sinulla on erikoista kyvykkyyttä selvittää vaikeaan asteeseen edenneitä erimielisyyksiä ainakin omalta kannaltasi suotuisaan päätökseen. Aina kun avaat suusi, huomaat puhuvasi suuria totuuksia ja viisauksia. Nyt kannattaa tehdä ja toteuttaa omia suunnitelmia niin paljon kuin suinkin ehdit.

Jousimies

Jos olet tottunut selvittämään asioita puhumalla, niin tänään se ei toimi. Kaikki selittelyt ovat turhia. Ainoastaan puhdas totuus menee perille, ja sitä kun ei saa paketoitua toiveiden mukaiseen pakettiin. Sanat takertuvat kurkkuusi, ellei sydän ole mukana kaikissa toimissasi.

Kauris

Olet ratkaisevassa roolissa jonkun sinua kohtaavan väärinkäytöksen selvittämisessä. Älä anna tuumaakaan periksi oikeuksistasi tai kenenkään sellaisen oikeuksista, jonka itse tiedät vilpittömäksi. Uskalla puhua arkaluontoisista asioista suoraan ja kiertelemättä, vaikka se loukkaisi kuulijaa.

Vesimies

Väittelyenergiaa on liikkeellä runsaasti, mutta sinulla ei ole juurikaan mahdollisuuksia selvitä selkkauksista voittajana. Ainoa mahdollisuutesi on pitäytyä väittelyiden ulkopuolella ja säilyttää silti oma kantasi, lainkaan sitä perustelematta tai keneltäkään siihen suostumusta pyytämättä.

Kalat

Jotkut keskeneräiset ja vaikeat asiat nousevat pintaan, mutta sinun ei tarvitse lainkaan hermostua. Saat helposti hoidettua asiat järjestykseen. Järkesi luistaa liukkaasti ja oivallat asioiden välisiä yhteyksiä niin vaikuttavasti, ettei kukaan edes ajattele asettuvansa vastustamaan näkemystäsi.

X