Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 17.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Perääntyminen ja periksi antaminen nostaa aggressiotasot korkealle tänä viikonloppuna. Menestys ja onnistumiset syntyvät poikkeuksetta vain omasta tekemisestä, ei koskaan millään muulla tavalla. Uskalla siis pysyä ideoittesi ja sanojesi takana vastalauseista huolimatta.

Oinas

Olet äärimmäisen herkällä päällä tunnistamaan sinulle vahingolliset ihmiset ja asiat, sillä ne herättävät sinussa voimakkaita vihan tunteita. Tänään tulisi silti välttää kaikin keinoin syytösten esittämistä. Tunteet heräävät siksi, että voisit omilla ratkaisuillasi korjata tilanteen kannaltasi paremmaksi.

Härkä

Sanat sinkoilevat ajoittain hyvinkin äkäisesti puolelta toiselle, mutta sinun kannattaa pysytellä kiistojen ulkopuolella sillä ne ovat nyt muiden juttuja. Pitäytymällä puolueettomana seuraajana pystyt parhaalla mahdollisella tavalla rauhoittamaan taistelevia osapuolia ja pysyt samalla poissa tulilinjalta.

Kaksonen

Tänään joku saattaa hyökätä kimppuusi kovin sanoin, mutta sinulla ei ole mitään syytä hermostua, sillä tiedät toimineesi ainoalla mahdollisella tavalla kyseisessä tilanteessa. Sanailijalla on tänään oma lehmä ojassa ja hänen on omalla toiminnallaan selvittävä eteenpäin. Sinä et voi tällä kertaa auttaa.

Rapu

Riidankylväjiä tuntuu olevan nyt liikkeellä, mutta jos menet väittelyyn mukaan aggression vallassa, niin häviösi on varma. Hillitse siis itsesi ja päätä tietoisesti pitää kiinni omasta näkemyksestäsi ja ennen kaikkea omista oikeuksistasi. Jos säilytät malttisi, tulet selviämään kirkkaasti plussan puolelle.

Leijona

Vaikka asioita esitetään tänään hyvinkin kärkevässä sävyssä, niin sinulla ei ole vaikeuksia pitää päätäsi kylmänä, sillä tiedät että syy on muualla. Tänään sinulle on mahdollista löytää loistavia ratkaisuja muiden ihmisten ongelmiin, mutta varaudu siihen ettei neuvojasi haluta ottaa vastaan.

Neitsyt

Vaikka yrittäisit kuinka varovaisesti puuttua johonkin havaitsemaasi epäkohtaan, niin tänään siitä nousee vähän isompi haloo. Asia kuitenkin painaa mieltäsi, etkä saa rauhaa, ellet nosta kissaa pöydälle. Lopulta tilanne selviää täysin sinun eduksesi ja huomaat kuinka turhaa toisten reaktioiden pelkääminen on.

Vaaka

Joudut tänään vastaamaan jostakin aikaisemmasta lupauksestasi, jota et ehkä pystykään pitämään. Älä silti hermostu sillä olosuhteet ovat muuttuneet ja ainoa hyvään lopputulokseen johtava menetelmä on myöntää virhe tapahtuneeksi. Saatat joutua hetkeksi huonoon valoon, mutta se on pieni hinta rauhasta.

Skorpioni

Ole varovainen puheissasi tai lupauksissasi tämän päivän aikana, sillä asiat eivät ole niin selviä ja yksinkertaisia kuin miltä ne ensin näyttävät. Otat tavallista jyrkemmin kantaa kiperiin kysymyksiin tietämättä kaikkia taustatekijöitä. Jossain vaiheessa huomaat haukkuneesi väärää puuta ja anteeksipyyntö on paikallaan.

Jousimies

Sinulta saatetaan tulla kysymään kantaa kahden tai useamman ihmisen välisiin erimielisyyksiin ja yllättäen huomaat että sinulla on ratkaisu pulmaan kuin pulmaan etkä anna henkilökohtaisten suhteiden vaikuttaa ratkaisuusi. Selkeytesi ja suoruutesi tulevat palkituksi hiukan myöhemmin. Huomaat sen kyllä.

Kauris

Jos huomaat olevasi tänään tavallista kriittisemmällä tuulella niin koeta tietoisesti välttää tilanteita, joissa voisit joutua väittelyyn. Suutut liian helposti ja arvostelukykysi saattaa pettää pahemman kerran. Pidä tietoisesti kiinni todellisista oikeuksistasi ja omasta näkemyksestäsi, niin riitaa ei tarvita.

Vesimies

Tänään syntyy väittelyitä ja kiistoja tavallista helpommin, mutta sinun roolisi on toimia sovittelijana, sillä tunnut nyt tietävän oikeat kompromissit vaikeampiinkin välirikkoihin. Moni yrittää pestata sinua puhumaan puolestaan, mutta sellaiseen ei saa tässä vaiheessa mennä sortumaan.

Kalat

Anna muiden hoitaa omat kiistansa ja varo puuttumasta niihin millään tavalla. Kysymys on aivan eri asioista kuin mistä ääneen puhutaan. Sekaantuminen tulee vain saattamaan sinut huonoon valoon molempien osapuolten silmissä ja siksi on viisainta pitää nokka solmussa ja ajatukset omassa päässä.

X