Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 2.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Saat helpommin itsesi esiin ja se johtuu todennäköisesti huippusaavutuksesta, uskaliaisuudesta tai poikkeuksellisesta perehtymisestä asiaan. Muutenkin vapaa-ajalla voi olla tiedossa tilaisuus, johon pukeudutaan ja jossa näyttäydytään. Kaiken planeettojen järjen mukaan suhteesi vain paranevat!

Härkä (20.4.-20.5.)

On vaikea tarkkaan tietää, mikä on vetänyt sinua piiloutumaan tai kätkemään oikeat tavoitteesi viime aikoina, mutta olet vieläkin tilassa, jossa koet, että kaikkea ei kannata tuoda näkyviin. Olet mahdollisesti saanut paljon aikaan toisten auttamisessa tai hyväntekeväisyydessä, samalla kun olet nauttinut itsekin.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Yhteisössäsi tai ryhmässä näyttäisi olevan ryhdistäytymistä tai erityinen haaste, joka vaatii pohdintaa tai muutosta ajattelutavassa. Voit itse onnistua vääntämään jossain asiassa erittäin hyvin ja samalla saada toiset puolellesi. Kuu ja Venus tuovat harmoniaa ja ymmärrystä ja sinua lähestytään.

Rapu (21.6.-22.7.)

On sinun aikasi pohtia jotain maallisiin omistuksiisi liittyvää seikkaa, ja tässä yhteydessä liian tavaran karsiminenkin on mahdollisesti päiväjärjestyksessä. Muista, että energian planeetta Mars vaatii nyt paljon ja parhaimmillaan saat aikaan jotain poikkeuksellista. Pahimmillaan joudut riidan keskiöön.

Leijona (23.7.-22.8.)

Hohkaat mukavasti säteilevää voimaa ympäristöösi, ja toiset saavat siitä paljon, niin kuin yleensä. Olet tehty olemaan sillä tavalla erittäin tai melko keskeisessä asemassa. Haluat ehkä näyttää juuri nyt suoraselkäisyytesi jollekin, mutta silti joku saattaa pitää sinua vaativana. Mikähän suuressa seikkailussa kiehtoo?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voisit nyt saada paljon paikasta, jossa on luksusta mutta joka on kuitenkin kaukana tai pimennossa. Kyseessä voisi olla laivareissu, rauhaisa rantapaikka tai hämyinen konsertti. Merkuriuksen ja Venuksen asema viittaa siihen, että joko sinulta odotetaan paljon tai itse teet niin muille.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Varsinkin isommissa ryhmissä voi olla nyt jännittäviä tilanteita. Markkinat tai isot kauppapaikat ovat ehkä ajankohtaisia hankintojen tai muiden vaatimuksista johtuen. Viihtyisit kansainvälisessä, mieltä kohottavassa ilmapiirissä varsinkin, jos se tuottaa silmäniloa tai tyydytystä hyväksynnän tarpeellesi.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onkohan viime aikojen mottona ollut ”ahkeruus palkitsee”? Tähän suuntaan olisi nytkin mentävä: raivaamaan, pilkkomaan, kantamaan tai vaikkapa halkoja hakkaamaan. Mitä fyysisempi, sen parempi. Ihan pimennossa et kuitenkaan halua olla ja jokin kunnianhimo puskee esiin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat tuovat sinua poikkeuksellisen vahvasti ulospäin tai liikkeelle, joten yritä päästä irti tehtävistä, jotka vaativat paikallaanoloa tai rutiinien ylläpitämistä. Sinun tai läheisen harrastuselämä voi siirtyä kokonaan uudelle vaihteelle ja vaativuusastetta lisätään. Asioista ei olla aina samaa mieltä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt voi olla vaativampia tehtäviä tiedossa jollain tapaa, ehkä niin, että joudut käyttämään enemmän voimaa tai kiristelemään hampaitasi niiden suorittamisessa. Joku voi yrittää laittaa kapuloita rattaisiisi huonoimmassa skenaariossa. Suhteet pysyvät arkipainotteisina, joten arjesta kannattaa ottaa kaikki irti!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu on vastapäätä merkkiäsi ja tuo erilaisuuden tai vastakkaiset mielipiteet näkyväksi teemaksi, mikä voi myös lisätä mielenkiintoa kanssakäymiseen. Joku näyttäytyy ylväänä, itsetietoisena tai muuten vain tyylikkäänä silmissäsi. Sinulla on kosminen lupa odottaa enemmän ymmärrystä rakkaudessa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Saat nyt enemmän aikaan, jos ryhdyt raivaamaan tavaroita ja lisää tilaa itsellesi. Voit onnistua löytämään tarpeellista tavaraa vaikka kirpputorilta tai myymään omiasi. Planeettaenergiat suuntaavat vahvasti myös perhepiiriin, jonka puitteissa on tapahtumarikasta. Uutta romantiikkaa voi löytyä lähimaastosta.

X