Horoskooppimerkit

Kesä 2022 – rakkaushoroskooppi: vaaka (23.9.-22.10.)

Naisvaaka saa miehistä energiaa ja testosteronia ympärilleen runsain mitoin, ja se voi merkitä äkki-ihastumista.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Naisvaaka saa miehistä energiaa ja testosteronia ympärilleen runsain mitoin, ja se voi merkitä äkki-ihastumista.

Olet päässyt uudelle tasolle rakkauselämässäsi parin viime vuoden aikana. Olet saanut paremman tuntuman siihen, mitä oikeasti voit antaa ja miten ansaitset tulla kohdelluksi.

Tämä viimeaikainen kehitys on yhä kesken ja tänäkin kesänä osaat asettaa paremmin rajasi ja kaipaat kypsempää kanssakäymistä. Se ei välttämättä kuitenkaan merkitse sitä, että ihastuisit vanhempaan ihmiseen, vaan aivan yhtä hyvin voit löytää vanhan sielun nuoremmassa ihmisessä!

Kesäkuu on huimaa, ehkä aivan poikkeuksellista aikaa ihmissuhteissa! Naisilla on miehistä energiaa ja testosteronia ympärillä runsain mitoin, ja se voi merkitä äkki-ihastumista. Jos olet sinkku, älä anna näiden planeettojen mennä hukkaan, vaan pyöri turuilla ja toreilla. Ehkä kannattaa tsekata myös paikat, joissa liikkuu paljon miehiä, kuten urheilutapahtumat!

Vakiintuneissa suhteissa on liikettä, yhdessä ja erikseen. Hurja reissu voi nivoa suhteen kiinteämmäksi, mutta paikallaanoloa täytyy välttää.

Sama vire jatkuu heinäkuun toiselle viikolle. Kesäkuun viimeisestä viikosta lähtien tunneside syttyy tai syvenee matkalla, ja kuvassa on enemmän keskustelua ja kulttuurin jakamista.

Kuuntele horoskooppi tästä:

 

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2022 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X