Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 20.8.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Ilmaisuvoimasi on ollut paranemaan päin jo reilun viikon, ja nyt siihen on tulossa lisäpuhtia vikkelyyden ja oivalluskyvyn kasvun myötä. Huumoria ja hauskuutta kannattaa siis viljellä, se vaikuttaa myös positiivisesti terveyteesi! Venus antaa sinulle lumovoimaa vielä pari viikkoa, joten ykköset päälle!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulle voi tulla eteen erinäisiä materiaalisia järjestelyjä, ja mahdollisesti joudut järjestelemään paljon tavaraa eri paikkoihin ja ehkä osallistumaan muidenkin järjestelyihin. Työpuolella voi olla esillä myös se, mitkä tavarat laitetaan minnekin ja miten rahat riittävät. Kotisi kutsuu illanviettoihin tai juhlimiseen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Mars tulee merkkiisi noin kahdeksi kuukaudeksi, ja se merkitsee lisää lihasvoimaa ja energiaa, jota voikin sitten käyttää parhaalla mahdollisella tavalla raskaisiinkin töihin ja fyysisiin harrastuksiin. Aiemmin raskas askare tuntuukin yhtäkkiä helpommalta. Aurinko ja Venus tekevät yhteydenpidosta lämminhenkistä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Nyt alkaa jonkinlainen sisimpääsi kaivautumisen aika, ja voit löytää sieltä asioita, jotka vaikuttavat elämääsi ja joita on kehitettävä. Muitakin salamyhkäisiä seikkoja voi ilmetä tulevina kuukausina elämässäsi tai kiinnostut uudella tavalla henkisyyden kehittämisestä. Materiaaliset nautinnot ovat koko ajan läsnä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kohdallesi voi osua ihminen, joka saa sinut kiinnostumaan laaja-alaisesta, tulevaisuuteen liittyvästä toiminnasta tai verkostosta. Ylipäätään verkottuminen on avainsana menestyksellesi lähiviikkoina, joten haali itsellesi ne parhaat siteet! Koska Venus on yhä merkissäsi, toimit kuin hunaja mehiläisille!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Oletkin yhtäkkiä terävöityneessä tilassa, valmis syksyn haasteisiin, tuiskeeseen ja tuiverrukseen! Käärit mielelläsi hihat ylös ja toimit tehokkaasti päämääriesi eteen. Uusikin päämäärä voi tulla nyt tai lähiviikkoina kuvaan mukaan ja tekemisissäsi on ruuhkaa! Oletkohan salaisesti ihastunut vai onko rakkaus kateissa?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ennennäkemätön halu nähdä maailmaa voi saada sinut vuorostasi valtaansa! Ja mikäli suunnittelet matkaa, täytyy siihen sisältyä paljon kokemuksia ja kulttuuria. Toki mahdollisia ovat myös konferenssi- tai opintomatkat, joita voi tulla eteen parin kuukauden sisällä. Vaihtelunhalua on myös suhteessa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt on ehkä sisäänhengityksen vuoro sen sijaan, että olisit pelkästään ulospäinsuuntautunut ja jatkuvasti menossa. Kuvaan voi ilmestyä monenlaista salaperäisyyttä, jota haluat ratkoa tai jonka parissa voi olla kyse myös paljastuksista. Psykologia voi viedä sinut syvälle ihmismielen saloihin ja pidäkkeisiin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Säpinää ja sutinaa on monelle jousimiehelle tulossa, ja sitä riittää pariksi kuukaudeksi! Olosi voi olla kuin linnunpoikasella, joka tulee esiin kuorestaan ja näkee maailman. Toiset tekevät itseään tykö ehkä voimakkaasti ja kyseessä voi olla intensiivisen yhteistoiminnan alku. Energiaa piisaa harrastuksessa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Jonkinlainen hyppäys arkeen on odotettavissa, ja se voi tarkoittaa nopeatahtista työntekoa kesälomien paketoimiseksi ja siivousten suorittamiseksi. Saattaa olla myös, että olet herännyt viimeaikaisiin ruokatottumuksiin ja pyrit muuttamaan niitä tai tekemään jotain muuta terveytesi eteen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinun kohdallasi on piristäviä planeetta-aspekteja, jotka saavat luovuutesi kukoistamaan. Harrastukset ovat myös puheenaiheena ja uuden sellaisen aloittaminen on enemmän kuin ajankohtaista. Useimpien vesimiesten sisällä on pelaaja- tai peluriluonne, ja se puoli tulee enemmän esiin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Hermopeliä voi olla luvassa perheen piirissä, jos tyytymättömyyttä on jatkunut pitkäänkin. Siinä tapauksessa luoviminen on todella tarpeen eikä sekään aina auta riidan ehkäisemiseksi. Joihinkin kaloihin iskee valtava siivousvimma, ja parasta olisikin suunnata ylimääräistä energiaa näin. Toimi, älä odota!

X