Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 2.10.

2.10.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Upeaakin upeampi viikko on nyt alkamassa Marsin ja Venuksen tehdessä kolmiota Plutolle. Nyt on tosiaan toiminnan aika ja kannattaa olla rohkea omissa valinnoissasi. Tämä on aikaa, jolloin vauhti pitää parhaiten radalla.

Oinas

Merkkiisi kohdistuu pakottavaa energiaa, joka vaatii sinua tekemään jonkin merkittävän päätöksen yllättäen esille tulevassa asiassa, joka juuri nyt tuntuu etenevän täsmälleen toivomaasi suuntaan. Uskalla lähteä mukaan, mutta varaudu yllätyksiin ja ole valmis muuttamaan suunnitelmiasi heti tarvittaessa.

Härkä

Keskitä tietoisesti voimasi ja energiasi sellaisiin asioihin, jotka koet tällä hetkellä itsellesi tärkeimmiksi ja menestys seuraa kannoillasi. Marsin ja Pluton kolmio puhaltaa kosmisen tuulen purjeisiisi ja saat luvan kuulua niihin onnekkaisiin, joilla on elämänsä mahdollisuus tarttua menestyksen kahvaan.

Kaksoset

Varo pakottamasta itseäsi mihinkään, sillä energialatauksesi on niin suuri, että väärään kohteeseen suunnattuna se aiheuttaa suurta vahinkoa. Marsin neliö on armoton kaikkea itsensä pakottamista kohtaan, mutta omille jutuille se merkitsee valtavaa työntövoimaa. Nyt kannattaa olla itsekäs.

Rapu

Vaikka muilla tuntuisi olevan nyt kova vauhti päällä niin säilytä sinä harkintakykysi ja luota vaistojesi antamiin selviin varoituksiin. Pluton neliö ei kunnioita kenenkään odotuksia, vaatimuksista puhumattakaan. Vain oma rehellinen näkemyksesi ja sisäinen tunnelmasi ovat kuuntelemisen arvoisia.

Leijona

Tänään hermostut ihmisiin, jotka puhuvat vain puhumisen ilosta. Et jaksa kuunnella tyhjänpäiväisyyksiä ja annat kyllä muidenkin huomata sen. Parempi olisi kuitenkin sulkea vain omat korvansa eikä kenenkään suuta. Peilihän se vain siinä jaarittelee.

Neitsyt

Mitä tahansa sinulla on suunnitteilla, niin nyt kannattaa viedä asiaa aktiivisesti eteenpäin. Mars tekee merkistäsi kolmiota Plutoon, jolloin sinulla on vahva ja toimiva ote kaikkiin asioihin elämässäsi. Kaikki mihin ryhdyt täydellä ja innokkaalla sydämellä, nousee nyt menestyksen aallon harjalle.

Vaaka

Joku saattaa houkutella sinua mukaan johonkin löytämäänsä ideaan. Älä lähde mukaan mikäli tunnet pienintäkään epäilystä idean toimivuudesta. Mikäli tunnet olosi ehdottoman turvalliseksi ja varmaksi tämän mahdollisuuden edessä, niin silloin ei ole syytä jarrutella. Menestys odottaa sinua.

Skorpioni

Sinulla on käytössäsi tavallista voimakkaampi lataus ja itseluottamus oikeiksi kokemiasi asioita kohtaan. Nyt kannattaa takoa hiki hatussa sellaista rautaa, joka tarjoaa sinulle sopivalta tuntuvan haasteen. Jotain on nyt päästävä suunnittelemaan tai energiasi purkautuu ärsyttävänä turhautumisena.

Jousimies

Sinun kannattaa olla tänään varovainen, vaikka hetkellinen innostus houkuttelee juoksemaan. Hosumalla hankit itsellesi pahoja ongelmia. Energinen Mars on neliössä merkkiisi ja tehoja sinulta varmasti löytyy vaikka mihin, mutta ellei motivaatio ole kunnossa, niin sutta syntyy kuin liukuhihnalta.

Kauris

Tämä on aikaa, jolloin voit tuntea voiman kulkevan rinnallasi. Älä epäröi käyttää energiaasi itsellesi tärkeiden asioiden toteuttamiseen. Voima ei kuitenkaan ole suunnitelmissa, vaan itse tekemisessä. Hommaan on siis tosiaan ryhdyttävä tai mahdollisuutesi häviävät sen siliän tien.

Vesimies

Olosi saattaa tuntua varautuneelta ja jännittyneeltä, sillä näihin päiviin sisältyy mahdollisuus tehdä joku rohkeutta vaativa ja tärkeä siirto. Eikä vain mahdollisuus, vaan selvä sisäinen paine. Levottomuus yltyy yltymistään, kunnes olet tehnyt päätöksesi ja saat ryhtyä tuumasta toimeen.

Kalat

Energisyytesi on huipussaan ja siksi sinulla ei ole nyt varaa kohdistaa energiaasi vääriin kohteisiin. Tee vain sitä minkä koet mielekkääksi tai Marsin oppositio purkautuu harmittavina menetyksinä ja epäonnistumisina. Älä jää kiinni sellaiseen, mikä ei sinua kiinnosta. Uudet haasteet kehiin ja heti.

Lue myös:

 Teksti: Seppo Tanhua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *