Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 20.9.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tällä viikolla Merkurius on kolmiossa Jupiteriin ja vähän myöhemmin neliössä Plutoon. Aika sähäkkää meininkiä sanallisesti saattaa olla luvassa. Kannustavalla puheella saa monta kertaa enemmän aikaan kuin toisen tekemisiä arvostelevalla versiolla.

Oinas

Joudut helposti napit vastakkain sellaisten henkilöiden kanssa, jotka tietäen tai tietämättään vaikeuttavat sinulle tärkeiden suunnitelmien toteutumista. Tällaisissa oppositiotilanteissa sinun tulee muistaa, että olet ihan varmasti menestyksen raiteilla, jos pystyt pitämään oman kantasi loppuun saakka.

Härkä

Tunnet tänään olosi ahdistavaksi sellaisissa tilanteissa, jotka ovat jääneet jollain tavalla keskeneräisiksi. Nyt on aika hoitaa asia lopullisesti kuntoon. Tiedät kyllä mikä asia juuri nyt jarruttaa jonkun tärkeämmän asian toteuttamista. Sen kun hoidat alta pois, niin sitten taas kulkee ja kovaa.

Kaksonen

Nyt kannattaa lähteä toteuttamaan mielessäsi pyörineitä suunnitelmia oikein todenteolla, sillä näinä päivinä osaat puhua oikeat asiat oikeille ihmisille. Sanoillasi on ihmeitä tekevä voima ja siksi kannattaa puhua vain sinulle todella tärkeitä asioita. Elleivät ne nyt mene jakeluun, niin ei sitten ikinä.

Rapu

Mikäli kohtaat tänään epämiellyttäviltä tuntuvia asioita niin älä edes yritä hoitaa niitä kunnialla eteenpäin, sillä jotain voi mennä vielä pahemmin poskelleen, eikä selittäminen auta tippaakaan. Ole mieluummin hiljaa ja tee omat toiminta strategiasi olosuhteita kunnioittaen.

Leijona

Saat todennäköisesti loistavia ideoita päähäsi tämän päivän aikana ja nyt niistä kannattaa pitää kunnolla kiinni, sillä ne todella toimivat ja tuovat tullessaan odottamatonta menestystä kuukausiksi eteenpäin. Älä jää epäröimään kateellisten panettelua, vaan ole valmis tekemään omat ratkaisusi.

Neitsyt

Jos tunnet jonkun asian askarruttavan nyt mieltäsi niin älä epäröi ottaa sitä esille vaikka tuntisitkin olosi harvinaisen epävarmaksi. Aika on oikea rohkeille ja ennakkoluulottomille Ratkaisuille, jotka eivät juuri tällä kertaa ole muille selitettävissä. Teet vain sen mikä nyt pitääkin tehdä.

Vaaka

Tänään on loistava päivä tuoda esille omia suunnitelmia ja ideoita, sillä ajatuksillesi on olemassa sosiaalinen tilaus ja tulet oikein ymmärretyksi. Älä peittele omaa innostumistasi, sillä vain olemalla aidosti sen takana, tulet myös kohtaamaan sellaiset ihmiset ja tahot, jotka ovat aidosti tukenasi.

Skorpioni

Jos olet tyytymätön johonkin osaan elämästäsi, niin tänään se korostuu reippaamman puoleisesti, etkä tahdo saada hoidettua mitään asioitasi kunnolla eteenpäin. Siksi sinun tuleekin hoitaa tämä näkyviin tuleva häiriö välittömästi pois päiväjärjestyksestä ja asiat alkavat jälleen luistaa sujuvasti.

Jousimies

Nyt kannattaa luottaa omaan innostukseesi asiassa kuin asiassa ja kertoa omat suunnitelmasi avoimesti eteenpäin, sillä ajatuksillesi on tilausta ja aivan ihmeellistä ymmärrystä. Kaikki johtuu sinun ja tämän ajan suotuisasta yhteisenergiasta, jota ei tietenkään parane jättää käyttämättä.

Kauris

Ajatus ei juokse tänään parhaalla mahdollisella tavalla ja tulet helposti lupailleeksi liikoja yhdestä jos toisestakin asiasta. Vaikka tällä hetkellä kaikki näyttää helpolta ja yksinkertaiselta, niin yhtään aikaan tai päämäärään liittyvää lupausta ei pitäisi mennä antamaan.

Vesimies

Oivalluksesi juoksevat kirkkaina ja sinun kannattaa lähteä toteuttamaan kaikkia sinua kiinnostavia suunnitelmia, sillä nyt on onnistumisen aika. Saat kaikki ideasi kannalta tärkeät tahot helposti vakuuttuneiksi omasta kannastasi, kunhan vain esität asiasi rehellisesti ja näkyvän itsekkäästi.

Kalat

Jos haluat ihan välttämättä hoitaa tänään jonkun asian eteenpäin, niin olet luultavasti oikeilla jäljillä. Älä anna pienten pelkojen estää itseäsi, sillä pelkojen voittaminen on nyt ajan henki. Saatuasi suun auki, sujuu loppu melkein itsestään. Kakaise siis homma käyntiin ja katso mitä tapahtuu.

X