Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 29.5.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt on taas aika kohdata ihmisiä, ehkä hyvinkin mukavissa merkeissä. Kohtaamisissa saattaa olla elementtejä, jotka vievät yhteydenpitoa hyvin laajalle tasolle tai tulevaisuuden maailmoihin. Ryhmätyö pysyy kokoavasti kaikessa mukana. Jotkut tapaamasi ihmiset hallitsevat suvereenisti sosiaaliset taidot.

Härkä (20.4.-20.5.)

Merkissäsi olevat planeetat pitävät sinut vielä tiiviisti aloitteissasi kiinni tai tavoittelemassa asioita suhteellisen spontaanisti verrattuna omaan perusluontoosi. Rauhallinen arki voi olla pääosassa juuri nyt, ja kannattaisi panostaa työympäristön zen-henkeen tai kukkaistunnelmaan. Suhde on parhaimmillaan kaverillinen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aurinko ja kuu ovat molemmat mukavassa kulmassa merkkiisi, tuoden lähinnä positiivisia olotiloja ja itseluottamusta. Voit luottaa entistä enemmän ilmaisuvoimaasi, joka on ollut muutenkin nousussa viime päivinä. Jos kaipaat enemmän luovaa ilmaisua, lähde vaikka töiden jälkeen viihteelle!

Rapu (21.6.-22.7.)

Parin päivän aikana voi olla jonkinlaista vääntöä kodin piirissä, ja saatat kokea, että toiveitasi ei oteta aina huomioon. Raha-asioista voi olla myös kiistaa ja aiheeseen voi liittyä kumppanin rahankäyttö tai liiallinen kontrolli. Oivallusten aika on vielä käynnissä ja monet seikat linkittyvät verkostoon.

Leijona (23.7.-22.8.)

Useat planeetat ovat nyt harmonisesti merkkiisi, joten se voi näkyä asioiden sujuvuudessa ja siinä, ettei niin paljon tarvitse yrittää tai ylittää itseään. Hommat sujuvat todennäköisesti kevyemmällä ja humoristisemmalla otteella. Sinulla voi olla näinä päivinä uusi oivallus elämäsi suunnasta tai iloa tuovasta asiasta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jakso saattaa olla kaksinainen, sillä yhtäältä ehkä haluat suoranaisesti eteenpäin elämässä ja sanottavasi esiin kirkkaasti, mutta toisaalta intohimoinen aihe arkimaailman takana voi myös vetää puoleensa. Se voi olla vaikka esiintymiseen tai voimien näyttämiseen liittyvä aktiviteetti. Olisiko kauniissa kukissa mitään?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Voit olla hyvin intuitiivisella päällä ja arviot asioista tai ihmisistä osuvat kohdilleen helposti, jo pelkällä vilkaisulla. Tästä voi olla hyötyä monenlaisten neuvottelujen hoitamisessa tai vaikkapa hankalien asiakkaiden kanssa. Vetääkö ryhmäharrastus puoleensa? Saat todennäköisesti kiksejä yhteisestä rytmistä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Aurinko ja kuu viittaavat molemmat alitajuisten seikkojen läsnäoloon erityisesti parin päivän ajan. Näillä planeetoilla voit saada viestejä vaikkapa unissasi tai sitten kävelet automaattisesti johonkin paikkaan esimerkiksi kaupassa ja huomaat tarvitsevasi juuri sellaista tuotetta, jonka kohdalla pysähdyt.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ilmassa on kevyempää energiaa kuin viime päivinä, sillä aurinko ja kuu ovat molemmat ilmamerkeissä, jotka tukevat omia tavoitteitasi. Ne viittaavat myös siihen, että keskustelut tai neuvottelut siivittävät tulevia muutamia päiviäsi. Viime päivien vapauttava tai helpottava henki arjessa voi poikia jotain uutta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Enemmän pyrkimyksiä tulee taas pintaan, olivatpa ne sitten omiasi, perheenjäsenen tai työpaikan. Tasapainottelua voi olla mukana kuvassa tai oikeuksista ja velvollisuuksista on puhetta. Oletko muistanut kaavailla tietotaitosi täydentämistä, sillä osa siitä voi olla vanhentunutta? Aihe on ajankohtainen vielä pitkään.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Merkkisi edustaa ilmaelementtiä, ja nyt parin päivän ajan aurinko ja kuu ovat myös ilmaelementin merkeissä kaksosissa ja vaa’assa. Sosiaalisuus kaikissa muodoissaan voi siis kukoistaa näinä päivinä, ja ilmapiiri on hyväksyvä ja erilaisuutta kunnioittava. Ärhäkkä Mars leijonassa laittaa myös virtaa päälle!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat suuntaavat sinua ainakin jonkin verran sisäänpäin pari päivän ajan. Tämä jakso sopii siis itsetutkiskeluun sen suhteen, mitä oikeasti haluat elämältäsi ja minkälaisen haluat kotisi ja perhe-elämäsi olevan. Ratkaistava asia voi löytyä myös tältä suunnalta. Saat kyllä sanottua asiat suoraan mutta lempeästi!

X