Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 30.3.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Valtava muutosprosessi on käynnissä koko maapallolla ja tällä viikolla Mars ohittaa Saturnuksen. Uusi elämä on alkamassa ihan jokaiselle ihmiselle. Millaisen maailman aiot rakentaa itsellesi? Sitä olet nyt päivittäin ratkaisemassa.

Oinas

Voit varmasti kokea olosi tavallista varmemmaksi näiden päivien aikana. Marsin ja Saturnuksen sekstiili merkkiisi antaa sinulle hetkellisesti niin vahvan järjestelykyvyn, että melkein kaikki on sinulle mahdollista. Älä hukkaa tilaisuuttasi, vaan toteuta oma suunnitelmasi viipymättä.

Härkä

Betoniseinä on vastassasi kaikkialla, missä yrität ylläpitää vanhoja rakenteita oman elämäsi kustannuksella. Vapauta itsesi vääristä velvoitteista niin tietoisesti kuin mahdollista. Mitään uutta ei pääse syntymään, ellet päästä ensin irti siitä, mikä nyt tuntuu raskaalta ja vaivalloiselta.

Kaksonen

Nyt on aika lyödä lukkoon yksi tai useampia omia suunnitelmiasi, sillä yhteiskunnallinen kehitys tukee kaikkea uutta, mitä itse pidät tärkeänä. Marsin ja Saturnuksen kolmio valaa sinuun niin vahvaa itsetuntoa ja sisäistä voimaa, että voit viedä elämääsi juuri siihen suuntaan kuin haluat.

Rapu

Paine jonkun tärkeän aloituksen tekemisestä kasvaa lähes sietämättömäksi. Onnistut kyllä jos vain uskallat hypätä oikeaksi tietämääsi suuntaan vatsassa vellovasta pelosta huolimatta. Ahdistus ajaa sinua tähän ratkaisuun, ja helpotuksen tunne on suunnaton lähes välittömästi päätöksen tehtyäsi.

Leijona

Olet tällä hetkellä armottomassa puristuksessa, jossa sinun on pystyttävä tekemään täysin itsenäisiä, lopullisia ja usein raskaita päätöksiä. Marsin ja Saturnuksen oppositio saa jokaisen sinun elämällesi tarpeettoman velvollisuuden tuntumaan kestämättömän raskaalta, jotta osaisit vapautua siitä.

Neitsyt

Tämä on niitä hetkiä, jolloin sinun tulee uskaltaa katsoa totuutta silmiin ja tehdä pelottavalta tuntuva ratkaisusi suuntaan tai toiseen. Voit koettaa kysellä muilta neuvoa tai tukea päätöksellesi, mutta ainoa vakuutus on sinun sisimmässäsi. Elämä ei anna nyt vaihtoehtoja onnen ja onnettomuuden välille.

Vaaka

Maailman melskeen keskellä tämä on sinun hetkesi luoda ja rakentaa itsellesi uusi elämä, sillä onnistut loistavasti kaikessa mihin ryhdyt. Mars ja Saturnus ovat tukenasi jokaisessa itsenäisessä ratkaisussa. Kaikki tekemäsi järjestelyt toimivat nyt kitkattomasti ja avaavat uusia mahdollisuuksia päivittäin.

Skorpioni

Elämäsi on yhdessä merkittävimmistä käännekohdista. Jos joku ei toimi, niin se ei toimi ja tämän totuuden myöntäminen on askel oikeaan suuntaan. Mars ja Saturnus ovat haasteellisessa kulmassa merkkiisi, ja silloin täytyy pystyä tietoisesti luopumaan raskaaksi käyneistä asioista elämässäsi.

Jousimies

Saat näkyvää jälkeä aikaiseksi kaikessa, mihin päätät lähiaikoina ryhtyä. Käytä ajan menestyksellinen laatu hyväksesi ja pistä tuulemaan. Sen suurempia suunnitelmia ei parane mennä tekemään, sillä suora toiminta on nyt menestyksen ehdoton edellytys, ja sen sinä varmasti hallitset toimeen ryhdyttyäsi.

Kauris

Et ole joutunut kaikkein pahimpaan myllerrykseen, mutta joku tärkeä ratkaisu olisi silti paikallaan. Saat palaset paikoilleen ja minkä tahansa suunnitelmasi toteutumaan, mikäli päätät lähteä liikkeelle juuri tältä seisomalta. Ajan laatu on paras mahdollinen uusille aloituksille.

Vesimies

Ollessasi aloittamassa Marsin kannalta 2 vuoden ja Saturnuksen kannalta 30 rupeamaa on sinulla juuri nyt otollinen aika valaa lopulliset perustukset sille mihin olet ryhtymässä. Asiat, joista nyt innostut, ovat todella tärkeitä ja niistä riippuu tulevaisuutesi pitkälle eteenpäin. Tee siis omat päätöksesi.

Kalat

Vaikka et ehkä pysty tunnistamaan tämän ajan sitoutunutta energiaa henkilökohtaisessa elämässäsi, kannattaa sinun silti lähteä toteuttamaan omaa projektiasi juuri nyt. Tällaisena aikana käynnistetty suunnitelma omaa paljon tavallista paremmat menestymisen mahdollisuudet.

X