Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 6.11.

6.11.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Tämä maanantai on pahimmillaan aika sumuinen ja väsyttävä päivä Kuun tekemistä kovista aspekteista johtuen. Silti tämä nyt alkamassa oleva viikko on erittäin energinen ja menestyksellinen kaikille hiukan pelottavia päätöksiä tekeville ihmisille.

Oinas

Osaat tänään esille nousevissa ongelmatilanteissa vaistomaisesti reagoida oikealla tavalla ja saatat pystyä selvittämään pahojakin konflikteja.

Härkä

Tänään sinulla on päällä sisäinen lukko, joka estää sinua seuraamasta muiden odotuksia tai vaatimuksia, elleivät ne satu sinua miellyttämään.

Kaksoset

Et ole tänään valmis kuuntelemaan kenenkään käskyjä tai arvostelua ilman voimakasta tunteenomaista vastareaktiota. Pidä vaan puolesi.

Rapu

Jos joku vaatii sinua tänään tekemään jotain sellaista, mikä ottaa jo valmiiksi kunnolla pannuun, niin silloin täytyy pystyä sanomaan ei.

Leijona

Hiukan sähköisessä ilmapiirissä sinulla on taito sukkuloida taistelevien osapuolten välissä. Tänään saat hoitaaksesi yleisen sovittelijan tehtävän.

Neitsyt

Taistelutahtosi nousee hetkellisesti huippulukemiin tämän päivän kuluessa etenkin tilanteessa, missä joku yrittää pakottaa sinua johonkin.

Vaaka

Pystyt tänään yllättävästi hillitsemään itsesi tiukoissakin tilanteissa ja tunnistamaan miten kenenkin kanssa on viisainta toimia. Hyvä homma.

Skorpioni

Jossain kohtaa päivää haluaisit sanoa vähemmän mairittelevan mielipiteesi jollekin auktoriteetille. Rohkaise mielesi ja sano sanottavasi.

Jousimies

Olet tänään jollain tavalla vallan kahvassa jossain esiin nousevassa kiistatilanteessa. Ratkaise tilanne puhtaasi omalta kannaltasi katsottuna.

Kauris

Tunteet ovat ajoittain pinnassa ja etenkin stressaavissa olosuhteissa tunnet pakottavaa tarvetta purkaa tunteesi päin öykkärin taulua. Tee se.

Vesimies

Ajoittain kireä tunnelma ei tunnu lainkaan haittaavan sinua, sillä pystyt näkemään asiat laajemmasta perspektiivistä ja tiedät miten tulee toimia.

Kalat

Kenenkään ei kannata tulla tänään ärsyttämään sinua aiheettomilla vaatimuksilla tai aiheellisellakaan arvostelulla. Et ole sillä tuulella.

Lue myös:

Teksti: Seppo Tanhua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *