Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 18.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Omaa innostustasi seuraamalla pääset paljon pidemmälle kuin kenenkään toisen lupauksiin luottamalla. Mitä menestyksellisempi nykyinen ideasi on, sitä kovempaa vastustusta tulet kohtaamaan. Ota se tietoisesti ja rauhallisesti vastaan päätöstäsi pyörtämättä.

Oinas

Ajatus kulkee menestyksellisiä raiteita ja tänään mieleesi juolahtaviin ideoihin kannattaa panostaa luottavaisin mielin, sillä onni seuraa kannoillasi Merkuriuksen tehdessä merkistäsi sekstiiliä Jupiterille. Tämä on hyvää aikaa vaikkapa sopimusten laatimiseen tai myyntineuvotteluihin.

Härkä

Oivalluksillesi on olemassa selvä sosiaalinen tilaus, joka ei välttämättä selviä ihan tällä istumalla, mutta suhteellisen nopeasti kuitenkin. Sinun on siis ensisijaisesti toimittava vain omiin tuntemuksiisi luottaen. Muuten tämä mahdollisuus painelee pysähtymättä ohi kuin pikajuna Toijalasta.

Kaksonen

Innostut helposti johonkin uuteen asiaan eikä sinulla ole mitään syytä jarrutella menoasi niin kauan kun juttu tuntuu sinusta hyvältä ja kiinnostavalta. Löydät helposti oikeat yhteydet asioiden välille ja onnistut puhumaan kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla ja menestys on taattu.

Rapu

Kaikki ei nyt mene suoraviivaisesti sillä tavalla kuin olit suunnitellut, mutta muutokset ovat sinulle hyödyllisiä jos vain maltat katsoa tilannetta uudesta näkökulmasta. Jos et suostu hyväksymään tapahtuneita muutoksia, pääset kokemaan kirveltävän tappion ajamassasi asiassa.

Leijona

Sinulla on nyt käsissäsi tai pikemminkin suussasi taito saada ajatuksesi ja ideasi oikein ymmärretyiksi. Vie siis ajatuksiasi rohkeasti eteenpäin ja luota vain omaan näkemykseesi. Ellet uskalla avata suutasi kun on puhumisen paikka, jäävät hedelmät tällä kertaa korjaamatta.

Neitsyt

Tiedät ja tunnet että juuri näillä hetkillä sinun pitäisi saada kerrottua joku mielessäsi itänyt idea eräälle tärkeälle henkilölle. Kannattaa uskaltaa, vaikka ennakkoluulosi yrittävät väittää odotustasi mahdottomaksi. Koeta päästä kaikista odotuksista ja jätä valinta avoimesti sille, joka kuuntelee.

Vaaka

Jos aiot pitää kiinni sinulle tärkeästä suunnitelmasta, joudut jollakin tavalla antamaan periksi aikaisemmin esittämistäsi vaatimuksista. Nöyrry vähän ja suostu katsomaan tilannetta vain omalta kannaltasi. Mieti tarkoin oma hyötysi ja jätä sillä perusteella itseäsi tyydyttävä vastatarjous.

Skorpioni

Jos tunnet jonkun suunnitelman tai idean vaivaavan sinua niin nyt on varmasti oikea hetki lähteä selvittämään mahdollisia ongelmia. Älä suotta yritä ratkaista mitään etukäteen, sillä silloin ongelmat näyttävät aivan liian suurilta. Hoida rauhassa yksi asia kerrallaan ja huomaat pääseväsi vauhdilla eteenpäin.

Jousimies

Elät aikaa, jolloin ihmeellisellä tavalla tunnut onnistuvan kaikessa mitä vain päätät lähteä toteuttamaan. Älä siis jarruttele vaan käytä tämä positiivinen Merkuriuksen ja Jupiterin energia tietoisesti hyväksesi. Innostuneet ajatuksesi toteuttavat itse itseään, eikä sinun tarvitse miettiä sen pidemmälle.

Kauris

Joku tuntuu ehkä laittavan kapuloita rattaisiisi, mutta älä anna sen estää sinua toteuttamasta ideaasi. Älä jää kiinni esteisiin vaan kierrä ne sopivaksi katsomallasi tavalla. Älä jää suotta väittelemään riidankylväjien kanssa, vaan ota homma omiin käsiisi. Tee se minkä koet nyt oikeaksi.

Vesimies

Menestyksen avaimet ovat hyppysissäsi, kunhan uskallat lähteä toteuttamaan ajatuksiasi ja ideoitasi käytännön tasolla. Ota se ensimmäinen askel välittömästi tätä tekstiä lukiessasi, sillä onnen aika purjehtii ohi muutamassa päivässä. Hitaus kostautuu melkoisina pettymyksinä.

Kalat

Olet sanallisesti vahvassa vedossa ja pystyt perustelemaan suunnitelmasi ymmärrettävällä tavalla juuri oikeille henkilöille. No niin menehän jo toteuttamaan projektisi ensimmäistä vaihetta. Alkuun päästyäsi sinua ei pysäytä mikään, ellet kompastu kateellisten asettamiin ansalankoihin.

X