Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 20.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Ellei joku asia tai ihminen tunnu tänään energiaasi sopivalta, niin silloin on syytä vaihtaa maisemaa. Paljon parempaa ja mukavampaa on tarjolla heti, kun vapautat itsesi negatiivisesta paikasta tai seurasta.

Oinas

Hetkellinen ahdistava tunne vaatii sinua tänään selvittämään jonkun keskeneräiseksi jääneen asian kumppanisi tai läheisesi kanssa. Pelko hänen reaktioistaan tekee lähestymisen vaikeaksi, vaikka mitään todellista pelättävää ei ole. Itsehän sinä päätät elämästäsi.

Härkä

Tänään sinua tuntuvat kiehtovan juuri sellaiset asiat, joihin et syystä tai toisesta pääse osallistumaan. Älä syytä ainuttakaan toista ihmistä tästä tilanteesta, sillä kukaan heistä ei päätä sinun aikataulustasi.

Kaksonen

Jossain vaiheessa päivää koet olosi hyvin vastahakoiseksi jotain asiaa tai ihmistä kohtaan. Mieti, miksi olet ajanut itsesi tuohon kyseiseen tilanteeseen ja olosi helpottaa nopeasti. Ymmärrät, että vain sinä itse voit vapauttaa itsesi, koska ihan itse olet vankilasikin rakentanut.

Rapu

Rakkauselämäsi kuviot vaikuttavat tänään tavallista selkeämmiltä ja näet, mitä sinun tulisi tehdä epäkohtien korjaamiseksi. Toimeliaisuutesi ei kestä kauaa, joten tee mieleesi nousevat korjaukset viivyttelemättä.

Leijona

Löydät tänään elämääsi jotakin hyvin arvokasta ja itsesi näköistä, mutta syyllisyys kurkkaa ikkunasta ja yrittää estää sinulta tämän kokemuksen. Älä anna muiden odotusten tai vaatimusten estää sinua vastaanottamasta sitä, minkä tiedät itsellesi kuuluvan.

Neitsyt

Pystyt tänään lukemaan kumppanisi tai läheisesi odotuksia ja toiveita. Luota sisäiseen ääneesi ja omiin tuntemuksiisi, sillä se mikä tuntuu sinusta hyvältä ilahduttaa eniten myös rakastettuasi. Yllätä hänet tänään tavalla, josta ainakin itse tiedät nauttivasi.

Vaaka

Joku tapaamasi ihminen ilahduttaa sinua puheillaan ja näkemyksellään. Saat vahvistusta omille tunteillesi. Ota neuvot sydämeesi ja osoita hänelle kiitollisuutesi tästä tapaamisesta.

Skorpioni

Tämä on niitä päiviä, jolloin läheisissä ihmissuhteissa saattaa esiintyä tavallista voimakkaampia ristiriitoja. Vaatimustasosi toista ihmistä kohtaan on ajoittain aivan liian korkealla vain siksi, että et osaa elää omaa elämääsi.

Jousimies

Jollain sinulle tärkeällä henkilöllä ilmenee tänään sellaisia henkilökohtaisia ongelmia, joissa sinulla on mahdollisuus auttaa häntä eteenpäin omiin kokemuksiisi nojaten.

Kauris

Hetkellinen melankolia ja surumielisyys ovat merkkejä tarpeestasi hiljentyä katselemaan elämää omasta tilanteestasi käsin. Nämä tunteet ovat arvokkaita oppaita matkalla kohti itsesi rakastamista, eikä niissä ole mitään negatiivista.

Vesimies

Tiedät oikein hyvin, mitä tänään haluat elämältä ja saatat jopa tuntea pienen uhmakkuuden käyttäytymisessäsi. Älä anna alitajuisen pelkosi toisen reaktioista estää sinua tekemästä sitä, minkä juuri tänään koet itsellesi tärkeäksi.

Kalat

Sinulla on tänään mahdollisuus mielenkiintoiseen tuttavuuteen, jos vain maltat hetkeksi hellittää vauhtiasi ja pysähtyä keskustelemaan sinulle ennestään etäiseksi jääneen ihmisen kanssa.

X