Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 3.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on siirtynyt hillitympään merkkiin, neitsyeen, ja sen henki vaikuttaa jollain tavalla nyt jokaiseen. Ehkä koet omalla kohdallasi, että intosi välillä hiipuu yllättäen tai sinua muistutellaan useammin käytännön tehtävistä. Mars on vielä pari päivää merkissäsi tuoden sinulle voimia, joten hyödy siitä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Olosi on jälleen turvallisempi, ja se voi selittyä asioiden järjestymisellä tai sukulaisten tuella. Joka tapauksessa, yhteydenpitoa näyttäisi olevan enemmän rennoissa merkeissä ja viihde-elämys nautiskeluineen voi onnistua hyvin. Tyylin hiominen voi kiinnostaa, mutta seikkaileminen ei ole ajankohtaista.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kotiasioissasi voi olla parin päivän ajan ylimääräistä hämminkiä, ehkä vain kiireen tai järjestämisen takia. On mahdollista, että intoudut puhdistamaan pintoja ja ylimääräisiä pölypalloja tavanomaista perusteellisemmin. Tunnetasolla on jonkinlaista kireyttä tai sinulta vaaditaan liikaa eripuolilta ja haluat auttaa jokaista.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ylimääräistä energiaa, tahdonvoimaa tai kykyä käydä käsiksi hankaliin asioihin näkyy olevan vieläkin saatavilla, mutta tematiikka voi näkyä muutoin ympärilläsi esimerkiksi raivaamisena tai materiaalisina mullistuksina. Puuhastelu kaikessa rauhassa läheisten kanssa näkyy kuitenkin olevan parasta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Yhteisössä voi olla jännittäviä värähtelyjä ja mahdollisesti osallistut johonkin amebamaiseen, vaikeasti määriteltävään toimintaan tai verkostoon. Myötätuntosi voi myös herätä verkostossa ja haluat itsekin osallistua auttamiseen. Sinusta on voinut kuoriutua ryhmänjohtaja tai liikkeellepanija viime aikoina.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kannattaa olla tarkkana, sillä mielesi kulkeutuu herkästi mielikuvien ja haaveiden pariin, eivätkä terävyyttä vaativat paperiasiat silloin onnistu. Tärkeiden asioiden parissa olisi hyvä tehdä tuplatarkistukset. Marsin asema viittaa siihen, että voit kokea jonkun vaikeaselkoiseksi yhä edelleen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Yhdessä suoritettavat asiat vaativat yhä panostusta, keskittymistä tai poikkeuksellisen taitavaa ja osaavaa voimaa. Sinulla tai läheiselläsi on mahdollisuus kehittyä hurjasti esimerkiksi kahdenkeskisessä harrastuksessa! Voit saada uudenlaisen matkahaaveen unelmarannasta tai olet siellä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Joku yhteisö kaipaa apuasi tai tietämystäsi, tai sitten olet itse mukana aktiivisemmin verkostossa oman tietotaitosi kartuttamiseksi. Neuvominen voi olla muutenkin ajankohtaista, sillä kuu on tällä hetkellä neitsyen merkissä, johon liittyy pedanttisuutta ja auttamisen halua. Kaunista arkista ympäristöäsi ja löydä rakkaus!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Hermosi voivat olla kireämmällä kuin tavallisesti, ja se voi näkyä suorasukaisina kommentteina, jotka eivät aina miellytä kohdettaan. Ratsastat yhä itsetuntosi aallonharjalla, ja se puolestaan vetää sinua itsesi toteuttamiseen vahvasti tai näkyvästi. Toisten kanssa on epäselviä kohtia!

Kauris (21.12.-19.1.)

Voimakasta toimintaa on vielä luvassa, ja ainakin sinulla on valmius vastata haasteisiin. Toivottavasti et kuitenkaan näe olemattomia uhkia joka puolella, sillä silloin voit rasittaa turhaan ympäristöäsi. Muun muassa kuntosalilla saisit purettua olotilojasi rakentavasti. Tunteet ovat enimmäkseen arkisia!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ehkä joudut syventymään johonkin psykologiseen esteeseen, joka näkyy sinussa tai toisen henkilön käytöksessä. Syntyjä syviä on muutenkin hyvä pohtia silloin tällöin, niin lähdet paremmin taas liikkeelle puhtaalta pöydältä. Viihteessä voi tulla poikkeuksellinen kokemus, joka vie uusiin sfääreihin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tuntemuksesi tämän päivän aikana eivät välttämättä ole kehuttavia, sillä molemmat tunneplaneetat, kuu ja Venus, ovat haasteellisessa asemassa merkkiisi. Muista kuitenkin, että planeetat liikkuvat koko ajan ja sen myötä olotilat. Jos saat kritiikkiä kohdallesi, mieti mikä siinä voisi olla totta!

X