Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 17.11.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Merkuriuksen oppositio Uranukselle saattaa hyvinkin merkitä uusia raikkaita tietovuotoja isossa maailmassa. Tavallisen ihmisen elämässä tämä on vapauttavien oivallusten kultaista aikaa. Nyt tekee mieli puhua suunsa puhtaaksi ja vapautua kahleista.

Oinas

Vaikka tänään on yleisesti vaikeata saada asioita etenemään onnistuneesti, niin sinun kannattaa lähteä toteuttamaan mielessäsi kytenyttä suunnitelmaa rauhallisesti mutta samalla määrätietoisesti. Et tule saamaan sille juurikaan tukea muilta ihmisiltä, joten varaudu yksinäiseen puurtamiseen.

Härkä

Mitä hermostuneemmaksi tunnet tänään olosi, sitä rauhallisemmin sinun tulisi suhtautua tähän aikaan väistämättä kuuluviin yllättäviin ongelmiin. Älä odota ratkaisevasi näitä ongelmia saman päivän aikana, sillä ongelman ydin on vaikutusvaltasi ja puhelimen kantaman ulkopuolella.

Kaksonen

Uskalla sinä pitää kiinni omista suunnitelmistasi vaikka muilla näyttäisikin olevan vaikeuksia selvitä omista osuuksistaan. Vie asiat omalta osaltasi niin pitkälle kuin tällä kertaa pystyt ja ole siihen tyytyväinen. Jokainen kohtaamasi hidaste palvelee oikeaa tarkoitusta elämässäsi.

Rapu

Päivän nopeiden energioiden keskellä sinulla leikkaa lanttu aivan loistavasti ja saat vaikeatkin ongelmasi selviämään käden käänteessä. Monilla muillakin on vastaavanlaisia ongelmia, mutta niiden hoitamiseen sinulla ei ole oikeutta mennä puuttumaan tai omasi jäävät selvittämättä.

Leijona

Tässä päivässä on vilinää ja vilskettä liiankin kanssa eikä sinun kannata ottaa liikaa paineita ellei kaikki suju niin kuin haluaisit. Oikeastaan sinun kannattaa suosiolla hyväksyä tässä päivässä oleva hankala lataus ja ymmärtää, että moni suunnittelemasi asia jää tällä erää toteutumatta.

Neitsyt

Monien ihmisten pasmat menevät tänään sekaisin, mutta sinulla pitäisi homman pysyä hanskassa, joten ota oman elämäsi johto käsiisi aamusta alkaen. Jos maltat pysyä omien juttujesi kimpussa, etkä sekoile muiden kohtaamiin vaikeuksiin, tulet pääsemään pitkälle lyhyessä ajassa.

Vaaka

Tässä päivässä riittää sähläyksiä enemmän kuin tarpeeksi ja sähkölaitteetkin reagoivat sangen oudosti niin sinun kuin monien muidenkin läsnäoloon. Ota siis aamusta alkaen kylmän rauhallinen näkökulma kaikkeen mitä tämä päivä sitten päättääkin eteesi kuljettaa.

Skorpioni

Ajatukset ja ideat risteilevät päässäsi korkeapaineella, mutta juttujen konkreettinen toteuttaminen ei välttämättä mene lainkaan putkeen. Nyt onkin syytä varautua aivan käsittämättömiin ongelmiin, jotka eivät selviä samana päivänä tai edes viikon sisällä. Kärsivällisyydellä pääsee parhaiten eteenpäin.

Jousimies

Sanat ja ajatukset menevät sekaisin ja väärinkäsityksiltä lienee mahdotonta välttyä tällaisena päivänä, mutta hurtilla huumorilla siitä pitäisi selvitä kohtalaisen helposti. Ongelmat eivät kohdistu sinuun henkilökohtaisesti ja siksi niitä ei kannata lähteä liian innokkaasti selvittämään.

Kauris

Salamannopeat oivalluksesi osuvat nyt nappiin sitä paremmin mitä haasteellisemmasta tilanteesta on kysymys. Älä siis kätke kynttilääsi vakan alle, vaikka huomaat joidenkin muiden painivan aivan mahdottomien ongelmien kanssa. Et ehkä pysty selvittämään muiden juttuja, mutta sinulla ei ole mitään hätää.

Vesimies

Tapahtumat eivät seuraa odotuksiasi tällaisena päivänä ja ikäviäkin yllätyksiä on luvassa, mutta jos säilytät malttisi, niin kaikki kääntyy lopulta parhain päin, vaikka se sitten tapahtuisi vasta muutaman päivän kuluttua. Tämä on luonnon tapa opettaa sinua sopeutumaan odottamattomiin tilanteisiin.

Kalat

Tähän päivään kuuluvien hämminkien keskellä sinä sen kun parannat omaa otettasi näissä tilanteissa. Ajatuksesi pelaa terävästi ja tiedät mitä teet. Uskalla pitää kiinni omista suunnitelmistasi ja omasta aikataulustasi, vaikka monien muiden pasmat ovat jo aivan sekaisin.

X