Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 17.7.

17.7.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Joskus tuppaa unohtumaan, että luomme koko ajan itse omaa elämäämme juuri sellaiseksi, jona se nyt ilmenee. Ellei joku juttu tunnu hyvältä, lähtee muutos vain itsestä ja omasta suhtautumisesta.

Oinas

Et tahdo tietää, mitä sinun pitäisi tehdä jonkin ratkaisua vaativan asian kanssa, ja se hermostuttaa. Nyt on viisainta odottaa ja siirtää ratkaisua päivällä tai parilla. Ongelma poistuu ajan myötä itsestään.

Härkä

Elokuviin, teatteriin, tansseihin… Mars matkaan! Tee jotakin ja lähde jonnekin. Elämä tarjoaa sinulle jotain kivaa yllätystä, mutta vain mukavassa seurassa.

Kaksoset

Tänään olet vaarassa sortua kadehtimaan muiden elämää ja saavutuksia. Tunnistat tämän epämukavana tyytymättömyytenä. Katso, mitä kaikkea sinulla jo on, niin rauhoitut kummasti.

Rapu

Joku ystäväsi antaa sinulle tärkeän vahvistuksen eräiden merkittävien suunnitelmiesi tueksi. Luota tähän myönteiseen palautteeseen ja vie suunnitelmaasi luottavaisin mielin eteenpäin.

Leijona

Suunta saattaa olla hiukan hukassa, mutta älä anna sen häiritä. Seilaa rauhassa sinne tänne elämäsi ristiaallokossa ja osut ihmeellisellä tavalla aina oikeaan paikkaan. Mikään ei nyt onnistu väkisin.

Neitsyt

Anna elämän kuljettaa sinua hetkestä toiseen ja seuraa iloisten asioiden ja ilmeiden viitoittamaa tietä, niin tiedät että suuntasi on varmasti oikea. Juhlan kunniaksi voit tarjota kahvit päivän parhaalle kaverillesi.

Vaaka

Tunteet ja järki tempovat sinua kumpikin omaan suuntaansa. Älä kuuntele kumpaakaan. Pysähdy hetkeksi ja ole täysin oma itsesi. Rauhoita tahtia, kunnes ylimääräinen hälinä pääsi sisällä on hiljentynyt.

Skorpioni

Innostut tänään jostakin uudesta ideasta. Juttu ei välttämättä etene sen pidemmälle tässä vaiheessa, mutta anna idealle sopivasti energiaa ja hetki aikaa toteutua myöhemmin.

Jousimies

Lievää jännitettä on ilmassa ja samalla kihelmöivää odotusta. Älä määrittele suuntaasi liian tarkasti. Anna jalkojen kuljettaa sinua sinne, missä tuntuu hyvältä ja elämä näyttää paremmat kasvonsa.

Kauris

Tunnut nyt tietävän, mitä olet tekemässä. Älä anna kenenkään hiljentää vauhtiasi tai murentaa uskoasi, sillä tänään on etenemisen aika. Vie suunnitelmaasi eteenpäin luottavaisin mielin.

Vesimies

Kohtalonomainen ilmapiiri saa sinut ehkä pyörimään ympyrää. Pysähdy ja ota jokin suunta ja huomaat matkan jatkuvan. Suunnalla ei ole niin suurta merkitystä, liike on tärkeämpää.

Kalat

Tänään voit kääntää vahingon voitoksi, kunhan maltat suhtautua kohtaamaasi takaiskuun viisaasti. Menetät jotain, jota olet pitänyt ehkä hyvinkin tärkeänä, mutta mitä sinä samalla voitat?