Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 24.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Ei ole varmaa, onko selkäsi takana tekeillä jotain, mutta hyvä olisi ainakin varmistaa selustasi. Syvissä vesissä voidaan olla myös työpaikalla, mikäli tärkeitä ihmisiä on flunssan kourissa tai muuten tavoittamattomissa. Tämä päivä on vedenjakaja, sillä Mars siirtyy illalla merkkiisi ja alat takoa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Perääntyvässä liikkeessä oleva Merkurius palasi merkkiisi pariksi viikoksi, joten saat jälleen palkkasi ahkeruudella ja syventymisellä. Jokin yhteisöllinen hanke tai ryhmätoiminta on sen sijaan lähestymässä loppuaan tai kuihtuu väliaikaisesti. Alkaako tuntua siltä, että ansaitsit jo lepoa aktiivisimmasta aherruksesta?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jos työsi on rutiininomaista, voi siihen tulla nyt jotain poikkeuksellisen vaihtelevaa tai tunteellista. Työympyröissä saattaa muutenkin tapahtua jotain ennakoimatonta tai sitten siellä on enemmän liikettä ja vuorovaihtoa, ehkä jopa kaoottisessa hengessä. Luulitko päässeesi jossain selville vesille? Asia ei ehkä olekaan näin.

Rapu (21.6.-22.7.)

Toiminnan moodi on muuttumassa Marsin merkinvaihdoksen myötä ja sinun kohdallasi se tarkoittaa sitä, että vielä tänään voit ottaa rennommin. Olet myöhemmin enemmän kiinni tehtävissä. Vielä tänään sinun on mahdollista liidellä olotiloissa, jotka eivät tunnu kovin pakottavilta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Paluu vanhan tehtävän pariin ei tunnu välttämättä upealta, mikäli odotat siltä jotain muuta kuin selvää pakertamista. Talousasioiden puolella voi olla kuitenkin kuvioita, jotka ovat kaikkea muuta, sillä aiheet vaihtuvat tiuhaan tai koskettavat juuri ja juuri maan pintaa. Olisi ihme, jos matka ei ole mielessä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu on merkkiäsi vastapäätä, mielikuvituksekkaassa kalojen merkissä ja voi tuoda eteesi kohtaamisia, joihin liittyy tunnetta ja nostalgiaa. Työasioissakin näkyy enemmän herkkyyttä ja toisten tunteiden aistimista kuten myös auttamisen halua. Saatat ihastua vuolaaseen ihmiseen tai päinvastoin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla on voimakas tarve saada raha-asia kuntoon, sillä mahdolliset ja mahdottomatkin haaveet vallitsevat ja odottavat toteutusta. Lepää nyt ja hoida vaikka puutarhaasi, sillä hyvin voimakkaat planeettavaikutukset pistävät sinut pian liikkeelle tai reagoimaan. Joku saa sinut näkemään avaran ulottuvuuden!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Viime viikkoina olet saanut jokseenkin vapaammat kädet toimia tai arkesi tuntuu helpommalta kuin ennen. Hyvin rasittavasta tehtävästä luopuminen houkuttaa vieläkin, jos sinulla sellainen on. Kaavailut yhteistyön suhteen osuvat kohdilleen ja näet sen tarkasti nyt. Hoida suhdetta pienillä seikoilla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pitkään esillä ollut kotiin tai asumiseen liittyvä aihe alkaa olla ohi päiväjärjestyksestä, tai ainakin painavin osa siitä on saatu valmiiksi. Olet välitilassa Marsin merkinvaihdoksen vuoksi ja ikään kuin lähtökuopissa johonkin vauhdikkaaseen. Hermosi ovat aika ajoin kireällä ja reaktiosi sen mukaisia!

Kauris (21.12.-19.1.)

Ympärilläsi voi olla tavallista enemmän tunnepitoista viestintää, ja se voi johtua ilon tai tyytymättömyyden ilmaisuista tai henkilökohtaisten asioiden tuomisesta työpaikalle. Puolin ja toisin parannellaan maailmaa. Moni planeetta pitää kiinnostustasi yllä kodin kunnostuksessa tai sen värimaailmassa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Monet seikat voivat saada sinut kiinnostumaan uudella tavalla rahan ansaitsemisesta ja aiheen ympärillä tai rahan puutteessa ideat karkaavat välillä taivaisiin! Keskustelutkin ovat kovin vauhdikkaita, etkä meinaa pysyä paikoillasi. Rakenna yhä sidettä keskustelun kautta, ja saat lisää ystäviä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tunnetasolla on nyt syviä teemoja, ja tunneilmaisuun tulee voimaa. Kannattaa laittaa jäitä hattuun, jos tekee mieli purkaa omaa oloaan lähimpänä olevaan kohteeseen! Sinulla on myös energiaa laittaa käytännön kotiasiaa kuntoon tai vaikkapa loihtia upea ateria hetkessä. Romantiikka tarvitsee nautintoa!

X